Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...asa sunt si eu, dar nu-i capat de lume. Citeste pe prima pagina, cand te hotaresti sa te reapuci de fiv, fa-i o vizita D-nei. Dr. Hematolog Uscatescu, de la Fundeni, vei primi tratament, vei primi tratament si de la ginecolog si probabil ca urmatorul fiv va fi reusit.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

timea, eu am aceeasi mutatie dar homozigot (heterozigot inseamna ca ai mostenit doar de la unul dintre parint, homozigot de la ambii)

eu am primit tratament preventiv acid folic de 5 mg si aspenter de 75 mg zilnic

cred ca ar fi indicat sa vorbesti si cu un medic pt tratament daca si cum e cazul, dar sa zici ca faci fiv pt ca mie mi-a recomandat sa nu fac fiv inainte de a avea 3 luni de tratament

Citat:
citat din mesajul lui timea30

Buna fetelor,
Am avut un FIV nereusit si am facut analize de trombofilie la Synevo.
Azi am primit rezultatul: Mutatia A1298C GENOTIP HETEROZIGOT.
Va rog sa ma ajutati.... Cat este de grav ?
Multumesc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Letzy am mai rumegat oleaca informatia...tu erai graviduta cu bluza bleu si cu vanataia pe picior?

Donna 32+ cu

Nu Donna,eu am stat foarte putin pt ca spre rusinea mea Dna Viorica ma baga mereu in fata.Eu ii zic mereu ca pot sa astept.Sotul e rezident usa-n usa cu ele.
Eram imbracata in intro fusta mov inchis de tiganci si un maieu gri.Si parul lung in coada,oricum aspect de balenuta per ansamblu.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Aristica, felicitari pt. noua casa, casa voastra, si sa dea Domnul sa fiti in curand 3 in ea.
Nu prestez in perioada asta, ca n-am chef! Probabil o faceam, daca nu imi ieseau rezultatele analizelor atat de proaste...E chiar ciudat, or fi hormonii de vina, sau doar subconstientul meu, dar eu am chef de amor doar in perioada fertila .
Vad ca pe aici nimeni n-are, ca mine , si LA si FVL. Si, cel mai probabil am si cel putin o mutatie MTHFR! Toate ca toate, dar mi-e teama sa nu ajung pe heparina.

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Letzy am mai rumegat oleaca informatia...tu erai graviduta cu bluza bleu si cu vanataia pe picior?

Donna 32+ cu

Nu Donna,eu am stat foarte putin pt ca spre rusinea mea Dna Viorica ma baga mereu in fata.Eu ii zic mereu ca pot sa astept.Sotul e rezident usa-n usa cu ele.
Eram imbracata in intro fusta mov inchis de tiganci si un maieu gri.Si parul lung in coada,oricum aspect de balenuta per ansamblu.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Of, imi faceam sperante ca te-am identificat... M-ai amuzat cu aspectul de balenuta... eu ma simt casalot esuat, ma trage sotul de maini ca sa ma ridic din pat. Am vazut ca te intrebai de ce ti-a scos Aspenterul (sau confund?). Motivul este pur si simplu ca nu e permis in al treilea trimestru, nu cred ca e altceva, pt ca poate sa faca mai mult rau lui bebe decat bine.

Vad ca bubele mele sunt mai incapatanate decat credeam. Mi-au aparut si la maini, mai putin dar au aparut. Si bonus... o colica biliara, asta cred eu ca e (dureri infioratoare sub stern, care ma pocnesc de vreo trei seri). Deocamdata ma tratez cu No-spa, vad ca inca merge. Rablagita mai sunt...

Va pup pe toate, o seara buna.

Donna 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata si o zi buna viitoarele burtici , belenutelor, casalotilor ,grasunelelor, mai spun? dragutelor sa fiti sanataose ca dupa va reveniti voi

donna79 sa nu cumva sa fi facut o reactie alergica la medicamente.

aristica sa fiti sanatosi si sa o stapaniti pana la adanci batranete casa. Noi cand ne-am mutat de la apartamentul vechi la cel nou, doua saptamani ne-am dus la vechea adresa, norocul nostru ca l-am dat spre chirie repede, alfel.....

Felix76.

SARA_HS subconstientul are o influenta foarte mare asupra noastra, ti-a intrat in cap ca, analizele sunt rele si degeaba mai prestezi dar, sa vezi cand analizele sunt ceva mai bune, cheful iti revine,incepi din nou sa-ti faci planuri si tot asa.
si capul sus ,ptr.ca , DD are un destin pregatit ptr. toate si nu ne lasa.

o zi buna

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea30 spune:

Multumesc ptr raspuns si sfaturi. FIV ul este programat pe septembrie, acu vad ce imi zice medicul....va fii interesant ca analizele le-am facut din proprie initiativa ...
Azi scriu la Dna Uscatescu - poate imi da un tratament ca de ajuns nu am cum sa ajung la Bucuresti,,, si ma duc si la GINECOLOG.
O sa va tin la curent.
Mentionez ca eu iau Femibion 1 si acid folic deja din 1 august din proprie initiativa ca pregatire ptr FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata.Mi-a raspuns Uschi...cam ciudat zic eu...poate mi se pare...
sa nu exageram
acum facem totzi genetica si dam cu presupusul
1:500 au mutatzi
planeta are 6 miliarde de locuitori
asa ca dumnezeu hotaraste
noi doar ne strecuram ca sa ne supunem vointei lui
nu trebuie sa fim ignorantzi dar sa nu exageram
o sa reusim
precautzie tratament si la lupta cu viatza
v
SUNT MULTE ARTICOLE DIN SUA CARE ARATA CUM SI IN CE FEL SA TRATAM !!!!
SA NE SUPUNEM CACI EI SUNT EXTREM DE " PRECAUTZI" .......

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Hello!
Ce faceti, mutantele mele dragi?

Aristica, sa stapaniti sanatosi casa si sa o locuiti in cat mai multi! Bafta azi la eco, te asteptam cu vesti bune!

Felix, Tamaryllis, Alla, Denisa, Letzy, Sara, Donna, Timea, si toata trupa ! Sa stiti ca , chiar daca nu scriu numele, ma gandesc la toate si ma rog pentru voi.
Nu am vesti de la eco, am fost dar dr. n-a putut sa vada decat un spectacol de tumbe, maini si picioruse rasucite, toate din lateral sau, si mai nepoliticos, cu spatele... Asa ca... mai asteptam.

R. 12+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ruxi deci a stat cu fundul la doctor...mare caracater!
sara

M-AM OUAT!!!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput