Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...nush de ce am apasat pe "trimite"
...eu m-am dus la eco sa nu fie chisturi pe ovare si chiar nu-s. Apoi, gandind (mai incet) ca am doar 4 zile de diphereline, am zis ca nu-i nimic p-acolo, cand colo 5 oua pe ovarul stang (si asta e ovarul meu performant, deci aici am sa mai strang) si 6 oua pe ovarul drept (asta e ovarul meu blegovan, infasurat de trompa care e napadita de endometrioza - pe asta nu cred ca mai fac oua, ca asa s-a intamplat si la primul fiv).
E2, P4, secretii, endometru - o.k, Docorul a zis ca-i o.k., asa ca-i dau inainte cu ouatul, cu mutatul si cu serbatul (ca duminica tre' sa udam noua casuta si am zis c-am sa calc stramb si-am sa beau un paharel de vin rosu ...mi-a fost frica pana acum, sa nu diminuez efectul medicamentelor, dar la cate oua am deja, cred ca ar cam fi cazul sa-l diminuez putin) RDS-ul n-a binevoit sa onoreze contractul, deci tot n-am net, asa ca, mutante scumpi si dragi:

WEKEEND PLACUT!!!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

denissa, noi am stat in chirie pana acum, caci era varianta chirie, sau varianta socrela ...daca ne cunosteam noi "virtual" mai devreme, poate indrazneam si eu sa cer o reducere la chirie si faceam o afacere, virtuala, desigur (ca doar nu ne apucam sa declaram sa platim impozit minunatului si impozantului Stat Roman)

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristicule, felicitari pentru casuta noua si mai ales pentru ouat!

Ruxi, ma bucur ca e vesel tare bebelul tau! Nu-i bai ca nu ai aflat sexul, mai bine mai tarziu decat sa ai surprize sa te pregatesti pentru ceva si sa aduca barzoiul altceva! Noi am fost somnorosi la echo, m-a trimis doctorita la plimbare si sa mananc ciocolata, doar doar s-o trezi minunea sa poata masura tot...

Timeea, e foarte bine ca iei femibion si acifol. Cam in asta consta tratamentul trombofiliilor, mai ales mutatia lui MTHFR. Dupa punctie probabil vei primi anticoagulant (injectii zilnice in grasimea abdomenului), sa nu te sperii, il ajuta mult pe bebe! Bafta in septembrie!

Ramonella, asa e Uschi, mai zmucita dar o femeie de milioane! Din ce "traduc" eu, mesajul ei este unul de incurajare ca exista sanse chiar daca te incadrezi la acei 1 din 500!

Sara prestati voi cand va simtiti in stare. Noi am avut o lunga perioada cand numai ideea de prestatie la comanda ne inhiba teribil. Noroc ca a trecut... Acu sotulache si-ar dori dar eu nu sunt "in za mud".

Donna pentru rablagita!

Denisa

Floricicademac sa stii ca ma gandesc mereu la tine si la minunea din burtica!

Tamytu, Alla, Anna va asteptam sa mai scrieti!

Balenutelor deja sau in devenire, va pupicesc, ne balenim pt o cauza nobila, apoi vedem noi cum facem sa ajungem din nou pestisori zglobii!

Felix 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

salutare. am fost la uschi unde nu mi-a schimbat nimic din tratament nici dupa ce a afalt de "sarcina incipienta". a zis ca analizele sunt in limite si iau in continuare 1 aspenter in fiecare zi, vit C 1 gr, vit e, magneziu 200gr, B6 250 mg, acid folic.acum astept sa-mi vina din germania si medynforte.IN rest uschi m-a cam certat ca am facut 39 febra, ca n-am avut grija de mine. i-am spus ca a fost pe termen scurt , cam 1 ora si ca ma tratez. oricum mi-a trecut nu am mai facut febra deloc insa acum imi curge nasul.o sa fiu atenta sa nu recidivez. mi-a zis uschi ca e periculoasa febra asta mare pe care am facut-o nu pt ca s-ar putea opri din evolutie sarcina ci sa nu vie vreun virus sau streptococ care sa treaca la bebe. am fost ieri la medlife si mi-am facut un exudat sa vedem ce iese.
ramonella ma intrebai daca mai am alte mutaii. eu am negativ Fact V, Fact II. in rest pe celelalte nu le-am mai facut caci mi-a zis dna viorica sa nu dau banii degeaba ca chiar daca sunt pozitive tot cu clexane se trateaza decu nu conteaza.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

De AditzaC mai stiti ceva? Nu mai scrise demult!!!

Brotacela, ma bucur ca esti mai bine! Daca mai creste febra poti trata ca la bebei, cu sosete imbibate in otet si trase pe picioare. Ca sa nu fie mirosul puternic, trage si niste pungi peste.

Felix 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Neata.Mi-a raspuns Uschi...cam ciudat zic eu...poate mi se pare...
sa nu exageram
acum facem totzi genetica si dam cu presupusul
1:500 au mutatzi
planeta are 6 miliarde de locuitori
asa ca dumnezeu hotaraste
noi doar ne strecuram ca sa ne supunem vointei lui
nu trebuie sa fim ignorantzi dar sa nu exageram
o sa reusim
precautzie tratament si la lupta cu viatza
v
SUNT MULTE ARTICOLE DIN SUA CARE ARATA CUM SI IN CE FEL SA TRATAM !!!!
SA NE SUPUNEM CACI EI SUNT EXTREM DE " PRECAUTZI" .......

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Si mie mi-a dat un raspuns cam ciudat ( intrebam daca, atunci, cand voi reveni la spital avand si rezultatul mutatiilor MTHFR, pt., ca, pana acum il am doar pe cel pt. FVL-pozitiv, heterozigot si fact. II-negativ, o pot aduce si pe mama mea, pt ca ea e si operata de cancer la Fundeni si se pare ca are trombofilie). Mi-a raspuns sa am rabdare, ca vin si americanii, ceea ce nu prea stiu cum sa interpretez.

Tu ce i-ai scris?

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

feli tie folowise ti l-a dat uschi?crezi ca ar trebui sa-l iau si eu?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Dap, Uschi mi l-a dat! Ia-l cu incredere pt ca are indicatii clare pt perioada de graviditate!

Pune numaratoarea ca sa te "vedem" cat esti de mare si cum cresti!

Felix 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Aristica, felicitari pt. ouat! Si eu am probleme cu RDS-ul, o zi din 10, nu merge...
Felix. nici eu nu sunt in za mud. Mi-a pierit asa, deodata!
Ruxandrada, felicitari pt. bebe ghidus.
Brotacel, cum adica "magneziu 200gr, B6 250 mg"? Le iei separat, in cantitatile astea? Mi se pare mult, 200gr de magneziu... Eu iau magneziu forte cu B6, care contine: doar 0.005gr de B6 si 0.47gr de lactat de magneziu, adica sunt cantitati infime pe langa ce iei tu. Pot sa spun ca-l iau degeaba?

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine: medyn forte si clexane se dau doar in timpul sarcinii? Adica, cu toate balariile mele, daca nu le iau acum, sa nu-mi fac griji?

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Sara, medyn poti sa iei de acum, nu-i problema. Eu am luat cu 3 luni inainte de FIV un pumn de boabe si uite ca a fost bine! Clexanele insa nu stiu daca e ok sa-l faci toata luna, poate numai dupa ovu ca sa ajute eventuala sarcina care se implanteaza. Am vazut ca sunt fete care au reusit cu clexane asa, nu toata luna!

Va doresc la burticoase si viitoare burticoase sa aveti un sfarsit de saptamana perfect!

Felix 14+

Mergi la inceput