HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Hii ce super a nascut Otilia!
FELICITARI, OTILICO! BINE AI VENIT PE LUME, IULIA! REFACERE RAPIDA, MAMICO SI MULTA SANATATE BEBELUSEI!

Bamboletta, scuze, stiam eu ca am omis pe cineva.

Sunt capiata de cap, pitica a tras niste reprize de plans..

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cristina m-am infiorat cand am citit de Beatrice nu poti sa te internezi acolo sa mai stai cu ea, sa ii dai tu de papa, sa fii sigura ca macar mancarea o primeste cum trebuie?

Doamne, cum pot exista asemenea oameni

Multa incredere iubita in Dumnezeu, roaga-te la Maicuta Domnului sa plecati sanatoase din Iasi la voi acasa! Tu esti o mamica minunata si sufletista!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Offf Cristina, ce conditii inumane! nu mai am cuvinte... mi se rupe sufletul pt biata Bea

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Anca ti-am vazut printesa si ce frumos se uita Vladut la ea

Oana ce imi place de Matei si ce freza smechera are are si suzeta cu leut

si eu am facut poze azi cu Andrei cand se juca cu tati si l-am surprinz razand..va pun mai tarziu

si maine ne-a promis tati ca ne face poze impreuna..cand sta pe mami ridica bine capul si sta cu el asa ridicat daca il pun pe burtica nu vrea si pace, se da cu capul de pat

9 iunie 2010

Mergi la inceput

piticul meu doarme in Fisher, azi doar acolo a vrut nici in brate, nici in patut...cred ca ii e bine si racorica acolo

dar cand devine foarte somnoros si pana adoarme, e si foarte marait, dar are si ochisorii rosii o fi normal? cumva conturul ochisorilor e rosu, nu inauntru, daca intelegeti

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am mai pus si noi pozici...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, La multi ani sotului! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de familie!

Crissy, da, asa e, uitasem sa mentionez si aspectul asta cu vigantolul- trebuie pastrat asa cum ai zis tu.

Bravo, Otilia! Bine ca a trecut si e bine acum delfinasa! Recuperare usoara si sa fie sanatoasa si cuminte fetita!

Crissy, scumpa! Ma rog la DD pentru sanatatea ta si a micutei! Nu te necaji cu laptele de san, nu asta e cel mai important acum. Sa fie Bea sanatoasa, sa creasca si sa o lase acasa, ca acolo ii va fi cel mai bine.

Ioi, Racusor, asa ma simt si eu cand ies in lume, zici ca is de la second... Si mai am 13 kg de dat jos, dar azi am mancat 4 praji, ieri 3...

Merg sa vad si eu ceva poze noi...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am vazut poze super!!! Mi-a palcut de Isa, e o scumpa cu palarioara! Matei are un par minunat, e flacau mare deja! Luana, ai niste fete superbe!

Am mai vazut poze noi cu Bogdan al lui Senty pe burtica, cu Bianca lui Michelle, cu Andra lui Mycya - nu stiu cum reusiti sa surprindeti copiii zambind, ca mie nu imi iese...

Paul de BTZ, si el un scump, sta cuminte... Aida are pozici noi, seamana cu mama, iar Filip e barbatelul odiseei. La concurenta cu Andrei de Racusor, si cu Nectarie, care recupereaza bine din urma.

Toti sunt asa de frumosi, imi place tare mult sa ma uit la poze. Imi pare ca sunt cei mai frumosi copii din lume!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, felicitari! Esti o femeie, mama de nota 10! Sanatate multa va doresc, recuperare rapida si sa va bucurati mult de comorile voastre!

Fetele care va plangeti de kg, va si bat!! Ati nascut, ati dat nastere unor comori, abia s-a uscat cerneala pe certificatul de nastere... Stiu ca e frustrant sa nu iti vina nici o haina, nik (si eu experimentez asta, logic) dar avem timp, chiar avem!

Mycya, Nela

Crissy, sunteti in rugaciunile mele, sper din tot sufletul sa puteti da uitarii aceste clipe si trairi cat mai repede.. Sanatate multa multa, multi ici si un brat de pt incurajare!

Sincer sunt mirata de atitudinea asistentelor la bbi, la noi chiar erau super atente cu toti copiii, intr-o zi chiar am vazut pe una cum mangaia o fetita care nu se mai oprea din plans. Astea cearta mamele ca sa aiba grija de copii, le invata pe toate ce si cum... Eu recunosc ca am fost atenta cu toate, dar pe bune ca meritau... cat despre igiena, eu mi=am adus bibe de acasa, si sigur sigur erau fierte de fiecare data, nu mai spun ca mi-a adus pompa de acasa, protectii pt san, pe care mi le luau si le fierbeau dupa fiecare utilizare...

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu putoarea asta de fecioras, daca nu m-as stoarce cu pompa cred ca as ramane fara... Sper sa mi se imbunatateasca productia sa pot scoate mai mult cu pompa, ca io chiar vreau sa raman fara LP.

Mie doftora mi-a dat D3, ca ea nu are incredere in vigantol, ca cica s-au retras cateva loturi cu ceva timp in urma. Ii dau 2 picaturi si se pastreaza in aceleasi conditii (inyuneric, si pt 30 de zile) Calciu luam de luna viitoare.

Am intrebat ieri de Aerius, acum m-am lamurit, si bine ca nu i-am dat, pana la 6 luni chiar nu se da..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Scriu telegrafic daca tot am prins calculatorul din camera de nasteri.

Am nascut la 1:12, 3.82 kg, 49 cm, si tam-tam 36 circumferinta craniana cand mie mi se spusese dupa radiografie ca maxim un copil cu circumferinta craniana de 33 de cm pot naste.
Am avut ceva probleme din cauza tonajului si a umerilor lati bb s-a blocat la umeri si a stat 2 minute fara oxigen pentru ca a avut si simpla circulara de cordon. A iesit movulie, apgar 7.
Eu am scapat doar cu "1 stich", nici un hemoroid, nimic, sunt impresionata.
In schimb au scos la sange din uter, valeuu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Felicitari mamico..si bine ai venit micuta delfinasa Iulia....Important este ca sunteti amandoua bine...Refacere rapida

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput