HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Despre Bea... are retinopatie stadiul I (daca nu depaseste stadiul II se corecteaza de la sine, luni are urm. control) si anemie severa (are deja 2 transfuzii facute de la nastere pana acum, s-ar putea sa o faca si pe a treia). De marti a mutat-o intr-un alt corp de cladire unde au un cantar rablagit si asistentele nu au grija de copii. Am gasit-o de 2 ori cu kk uscat la fund si a luat 30 g in 4 zile. Dr. de la terapie mai fac si magarii in hartzoage pt ca sunt multi copiii, nu mai au unde sa-i tina si ca sa ii poata muta in alta parte acestia trebuie sa aiba o anumita greutate. Unde este acuma, chiar asistenta de azi, le fixeaza biberoanele intre doua pelincute si uite asa se hranesc copiii singuri. Bea e rea de foame, acum papa 50 ml lapte. Daca ma potrivesc ei termina biberonul in mai putin de 2 minute dupa care vomita, eu ii dau in 3 reprize, cu pauze de ragaiala, dar asistentele cine stie cum ii dau. Din acelasi biberon le da cel putin la 2 mese (gurile rele zic ca le-ar da asa chiar pe toata tura, adica 12 ore, adica 4 mese). Eu am vazut asistenta cum pune lapte proaspat peste cel ramas de la masa trecuta. Si azi m-am trezit ca schimb scutec cu kk verde in el si fff urat mirositor. Si cica mai asteptam sa vedem si scaunul urmator cum va fi. Cred ca pana la urma o sa o iau pe semnatura acasa. Papa doar lapte praf, la mine a secat productia de tot , e dureros... Desi, cand era inca la terapie intensiva am zis ca nu conteaza ca mami nu are laptic, o sa pape LP numai sa fie sanatoasa acum... ma doare sufletul cand ma gandesc ca copilul meu nu are parte de ce-i mai bun de la mami ei.
Ieri am fost si eu la controlul de 6 saptamani (care de fapt sunt 7). Inca o data mi-a confirmat dr. ca am avut infectie serioasa, se vad urmele pe uter. Mi-a reconfirmat si malformatia de uter (uter bicorn), am vazut si eu "inimioara". Burta o sa ma mai doara pana pe la 6 luni, inauntru sunt taiata si pe verticala, am dureri cand ma ridic/intorc/aplec. Nu am voie sa raman gravida cel putin 2 ani (nu ca as avea ganduri de asa ceva). Mi-a prescris Harmonet, eu nu am luat ac la viata mea decat vreo 8 luni, sper sa ma impac cu ele. Aaa, si uitam de granulomul de fir (aproape cat un ou de mare) cu care o sa convietuiesc in pace si armonie o perioada (vad eu cat) ca dr. mi-a zis sa-l tratez cu masaj si indiferenta
Cred ca am facut pacate multe la viata mea de trag atatea

M-am plans cat pt jumatate de an de-acum incolo. Dar simt ca nu mai rezist. Mi-e dor si de cea mare, dar nici pe asta mica nu ma indur sa o las singura. Nu mai suport caldurile din Iasi, vreau acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Felicitari Otilia refacere rapida si mult laptic...bine ai venit pe lume bb Iulia

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare delfinariu

Alina- si eu si eu sunt pt nascut
Pufescu- bine ati revenit acasa sa va traiasca grasunelul
Cristina- ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce treceti...ma sa treceti cat mai repede peste aceasta grea incercare si sa mergeti acasa
Anca-vlad am vazut pozele o scumpete de printesa

Azi am montat patutul...leaganul il asteptam oficial pe bb strumf..cu toate ca nu e vreme de nascut pe caldura asta
Antonia deja si-a aliniat papusile in patut sa faca nani

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Felicitari Otilia refacere rapida si mult laptic...bine ai venit pe lume bb Iulia

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, crissy, prin cate iti e dat sa treci... si altii in loc sa iti usureze durerea, sa-ti dea incredere si sa te ajute, fac sa para lucrurile chiar mai rele decat sunt! asta e meseria lor, ca sa nu mai vb ca au depus un juramant candva... tu sa fii puternica si optimista ca si pana acum, Beatrice va creste mare si puternica si cu LP, asta sa fie ultima voastra grija... ba te-ai mai ales si tu cu probleme...

anca, i-ai pus Mariei cercelusi sau mi s-a parut mie? cum a reactionat?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Of Cristina....cam cat mai e pana plecati acasa?.....of ce indiferenta in spitalul ala....cum sa pui lapte nou peste cel vechi?... Dar sa stai undeva in Iasi cu ea sa vii la control saptamanal nu se poate? Nu stiu ma gandesc si eu...cum e mai bine pentru pui. Ea ce greutate are acum?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Otilia felicitari!!!

Crissy chiar nu stiu ce sa zic ...e inuman ce se intampla acolo

Larissa m-am laudat pe degeaba poza nu am...dar compensez cu cateva poze cu Matei
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/MateiMariusOoana?locked=true#5505286404961530386

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Scriu telegrafic daca tot am prins calculatorul din camera de nasteri.

Am nascut la 1:12, 3.82 kg, 49 cm, si tam-tam 36 circumferinta craniana cand mie mi se spusese dupa radiografie ca maxim un copil cu circumferinta craniana de 33 de cm pot naste.
Am avut ceva probleme din cauza tonajului si a umerilor lati bb s-a blocat la umeri si a stat 2 minute fara oxigen pentru ca a avut si simpla circulara de cordon. A iesit movulie, apgar 7.
Eu am scapat doar cu "1 stich", nici un hemoroid, nimic, sunt impresionata.
In schimb au scos la sange din uter, valeuu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

felicitari mami!! Refacere rapida!! Iulia sa fii cumintica, sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Felicitari Otilia!!!
Refacere rapida, mult laptic!!
Bine ai venit pe lume IULIA!!!
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce este mai bun in lumea asta!!
Cristina, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit despre conditiile in care e tinuta Beatrice...Sa dea Domnul sa se faca bine repede si sa mergeti acasa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusor, oana...am si io o problema...ce faceti cu blugii pe canicula asta?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

i-am cumparat pentru septembrie ce crezi ca eu revin asa repede la hainele mele marimea 36

nu avea sens sa cumpar rochite, ca mai sunt 2 saptamani de vara, mai am pantaloni scurti...si eu sper ca pana la iarna sa ajung la 53 kile si nu vreau sa investesc prea mult in hainute acum...

dar cand am mers in mol, ma simteam ca de capatat pe langa fetele alea frumos aranjate, bronzate, cu pantaloni scurti si haine mulate

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput