HAI Otilia! Delfinasi (180)
Raspunsuri - Pagina 21
Mycya spune:

FELICITARI OTILIA!!!BINE AI VENIT DELFINASA IULIA!!!

recuperare rapida,mult laptic un bebe sanatos,papacios si necolicos

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
in sfarsit am facut si de papa
mi-am pus odorul in carut si am tinut-o la bucatarie cu mine,cu piciorul impingeam de carut si cu mainile taiam zarzavaturile![]()
i-am facut si baita si acum
dupa somnic.poate reusesc sa dorm odata cu ea ca si azi noapte numa noapte n-a fost
ati ascultat asta?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=d2-ftr5D2f0&feature=player_embeddedD]
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
btz_ovi spune:
Hello si de la noi.
Crispo da,intr-adevar statea cuminte ca dormea.Asa ii place in cosuletul ala
Michelle si noua ne-a scris pediatra de la maternitate pe scrisoarea medicala Vigantol sau Vitamina D3 si Calciu.
Nu ne-a recomandat insa Vigantolul caci trebuie schimbat la 30 de zile si tinut in conditii speciale iar acum ii dam vitamina D3.Dai jumatate de fiola si restul arunci,nu pastrezi.
Fetelor nu luati calciu fara sa cititi prospectul: se dau doar 4-5 ml iar mamicile care il iau trebuie sa intrerupa alaptarea.Si eu am facut prostia de am luat calciu si nu stiam de ce nu ii convine bebelului.
Din pacate eu pot confirma spusele Cristinei,am stat internata si eu si pot spune doar atat : conditiile din acel corp sunt jalnice,asistentele stau la taclale,la cafele,nu le pasa ca acei copii urla de foame,ca trebuie schimbati.Spital de stat..
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
michelle1981 spune:
Creeaza cineva subiect nou? Daca nu, ma bag eu acum
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka am mai pus si noi pozici... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
tare frumusica si cocheta...

Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Am vazut poze super!!! Mi-a palcut de Isa, e o scumpa cu palarioara! Matei are un par minunat, e flacau mare deja! Luana, ai niste fete superbe! Am mai vazut poze noi cu Bogdan al lui Senty pe burtica, cu Bianca lui Michelle, cu Andra lui Mycya - nu stiu cum reusiti sa surprindeti copiii zambind, ca mie nu imi iese... Paul de BTZ, si el un scump, sta cuminte... Aida are pozici noi, seamana cu mama, iar Filip e barbatelul odiseei. La concurenta cu Andrei de Racusor, si cu Nectarie, care recupereaza bine din urma. Toti sunt asa de frumosi, imi place tare mult sa ma uit la poze. Imi pare ca sunt cei mai frumosi copii din lume!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
da si eu ma uit intruna la poze si ma supar cand vad ca nu sunt pozici noi...azi mai pun si eu poze cu Nectarie.
Am fost aseara in parc si langa noi era o fetita cu 10 zile mai mare...dar micuta asa. Al meu zici ca era urias in comparatie cu ea. Si cumlmea ca el nu e gras asa e si lungut si pare mare..
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

delfinasul
printesita