HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am fost la zara si am achizitionat una bucata blugi in care mamica arata mai sexy si mai slaba , 2 camasute subtirele marimea S , 2 tricouri si una bucata rochita botez

sa vad daca am cu ce ma incalta

mai am 6.6 kg in plus si 5 de dat jos

burtica de cand fac abdomene arata mai bine , mai am un colacoi in jurul taliei ...dar mai mult de 60 nu reusesc, ma doare burtica

dar tocmai am bagat juma de pizza de aia buna de la pizzza hut cu cheesy bites

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Oana, eu fac 1 litru de ceai pe zi: la 1 l apa pun 2 lgte chimen, 2 anason si 1 fenicul. Da, de la plafar.. sunt magazinase naturiste.

anca felicitari pentru greutate, la mai mare! Eu nu am reusit sa vad pozele.

[b]Hai Otilia! Bebe Iulia nu te lasa asteptata prea mult!

Fetelor nu ma uitati cu raspunsul despre vigantol si calciu gluconic. I-am dat azi primele 2 picaturi de vigantol, picurate direct in gurita, iar calciul i l-am dat cu seringa, 5 ml. Insa am dat doar jumate de fiola, cealalta jumate e ok sa o dau maine?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Eu am deschis in fiecare zi o fiola noua si cei 5 ml ramasi i-am aruncat

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

gata am pus poze cu Maria la sectiunea delfinasilor!

de fapt i-am facut cunostinta cu ceilalti colegi din odisee...

sunt niste scumpi si dragalasi toti bb-lusi!

sa va traiasca sa fie sanatosi, papaciosi si sa le Ajute Dumnezeu in viata!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu nu inteleg ceva...voi cumparati voi costumasele de botez si lumanarea? nu nasii?

eu am vorbit cu nasa si a zis ca ea se ocupa de tot ce tine de Biserica (eu doar am platit si facut rezervarea)

eu am vorbit la restaurant si foto-video...in rest la Biserica nasii...la voi nu e la fel?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetele iaurturi cu fructe este voie??eu am cam mancat zilnic si ma tot gandesc ca poate nu prea e recomandat

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Eladea sa-ti traiasca flacaul, este un grasun...apropo cat cantariti ???

A si am uitat sa va intreb, eu la 5 sapt. am avut scurgeri care aratau spre rozaliu si ma bucuram ca scap de ele, insa se pare ca acum au revenit in forta altele maronii...cu durere de burta si in zona ovarelor...Giorgia parca tu erai cu de-astea...oare nu se mai gata odata ca asa m-am saturat de ele, nu le mai suport in special pe caldurile astea......
Cele cu "vechime" cat timp v-au tinut lohiile ???

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

eu nu mai am lohii deloc....la spital mi-a dat sa beau ceva niste fiole in apa ( ergmoet parca...dar nu stiu sigur) si dr la controlul de 2 saptamani mi-am mai dat 3 zile sa beau fiole din alea in apa si am scapat de tot de tot e lohii. Ma uit reteta si va spun exact cum se cheama...
asta cu reactie la fir cica am avut si eu la ale...eu zic ca am fost cusuta prost...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

o sa incerc sa va povestesc aventura noastra finala...

Totul a inceput duminica 25 iulie dupa-amaiaza cand contractiile dureroase s-au intensificat si erau destul de dese dar neregulate cam la 5-7 minute!

Eram la Cernica...am sunat medicul care era de garda si ne-a spus ca ne asteapta cand am ajuns la spital ne-a spus ca s-a deschis colul si m-a internat sa o mai tinem pe Maria la caldurica pt cel putin 2s (medicul pleca marti in concediu pt 5 zile, eu ar fi trebuit sa il astept!)

totul a fost ok pana de ziua mea pe 29 iulie cand an observat ca am inceput sa pierd din dop...joi spre vineri seara am avut ceva contractii mai intense si am luat eu o pastila de gynipral...dimineata am vb cu medicul rezident si i-am spus ca am pierdut din dop..a vorbit cu dr Branescu in grija cui ramasesem pe perioada cat era medicul meu in concediu...m-a urcat pe masa si m-a consultat...eu eram cu perfuzie de litice..contractiile la inceputul perfuziei erau la 10 minute iar la sfarsitul ei le aveam la 5 minute!!

era vineri 30.07, ora 12 cand dr Baranescu impreuna cu seful sectiei de ginrcilogie au hotarat sa intru in cezariana de urgenta!

la ora 13 eram in sala de operatii cu anestezia facuta si asteptam sa vina cu sonda-uitasem sa va spun ca atrebuit cumparata de la farmacia spitalului!

la ora 13.18 minute s-a nascut pretioasa noastra Maria-de afpt i-am auzit primul tipat...a fost ffff emotionant!

A avut 2600g, apgar 9 si 48 cm!

Revin cu contiunuarea c`a tocmai s-a treziu un pui de om\mult dorit si asteptat!

Va contiuna!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, uite aici:
http://picasaweb.google.com/gramada.carmen/Botez23Mai#5499236464953357458

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, eu ii dau doar Vigantol, 2 picaturi direct in gurita. Atentie, insa, ca stiu 2 cazuri patite cu vigantolul, in sensul ca bebeilor nu li s-a inchis fontanela, iar la un an jumate au mers la control si medicul a zis ca e din cauza administrarii vigantolului, si anume:

- in primul caz, mama a administrat vigantolul cu lingurita, asa incat la bebe in gurita a ajuns foarte putin, mai mult a ramas pe lingurita;

- in al doilea caz, mama a folosit sticla de vigantol pana s-a terminat. Medicul a zis ca trebuie schimbata sticla la 30 de zile (desi nu scrie pe prospect)

Alina, cica dupa nastere cade parul in prostie, probabil are legatura cu genele. Unii zic ca de fapt in timpul sarcinii nu cade parul atat de des, iar dupa nastere revenim cu caderea parului la perioada de dinainte de sarcina.

Si eu simt intepaturi in sani, cateva secunde, dar dureroase... Citeam undeva ca atunci se umple sanii de laptic...

Anca, foarte frumoasa bubulina! Si pare grasunica!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Eladea sa-ti traiasca flacaul, este un grasun...apropo cat cantariti ???

A si am uitat sa va intreb, eu la 5 sapt. am avut scurgeri care aratau spre rozaliu si ma bucuram ca scap de ele, insa se pare ca acum au revenit in forta altele maronii...cu durere de burta si in zona ovarelor...Giorgia parca tu erai cu de-astea...oare nu se mai gata odata ca asa m-am saturat de ele, nu le mai suport in special pe caldurile astea......
Cele cu "vechime" cat timp v-au tinut lohiile ???

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

eu nu mai am lohii deloc....la spital mi-a dat sa beau ceva niste fiole in apa ( ergmoet parca...dar nu stiu sigur) si dr la controlul de 2 saptamani mi-am mai dat 3 zile sa beau fiole din alea in apa si am scapat de tot de tot e lohii. Ma uit reteta si va spun exact cum se cheama...
asta cu reactie la fir cica am avut si eu la ale...eu zic ca am fost cusuta prost...

ergmet am luat si eu in maternitate apoi inca 5 zile acasa, dar alea sunt pt contractiile uterului din cate stiu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput