HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Oana, eu fac 1 litru de ceai pe zi: la 1 l apa pun 2 lgte chimen, 2 anason si 1 fenicul. Da, de la plafar.. sunt magazinase naturiste.

anca felicitari pentru greutate, la mai mare! Eu nu am reusit sa vad pozele.

Hai Otilia! Bebe Iulia nu te lasa asteptata prea mult!

Fetelor nu ma uitati cu raspunsul despre vigantol si calciu gluconic. I-am dat azi primele 2 picaturi de vigantol, picurate direct in gurita, iar calciul i l-am dat cu seringa, 5 ml. Insa am dat doar jumate de fiola, cealalta jumate e ok sa o dau maine?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
asa ii dau si eu 5 ml de calciu si 3 picaturi de vigantol, dar nu lasa calciu de pe o zi pe alta. mi mi-a zis doctorul 5 ml la bebe si 5 ml sa beau eu, 10 zile pe luna.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, eu beau ceaiul pe care mi l-ai recomandat tu , de la Farel...e adevarat ca doar de ieri am inceput serios, dar sper sa isi faca efectul. Baby calm nu ii mai dau , pt ca nu avea nici un efect. Nu am destul de lapte, m-am muls la un san doar 50 ml, si sunt nevoita sa ii dau completare, sa se sature puiul meu. Eu ma bucur ca am si atata laptic si sper ca daca beau ceai, regulat, sa creasca productia...si o sa-l las mai mult la san. Si o sa incep sa mananc si eu mai serios, ca pana acum mancam doar cand imi aminteam si la lichide iarasi eram deficitara, dar o sa am grija de acum...
Si al meu se screme mult noaptea in somn, dar nu se trezeste. Il trezesc eu noaptea pe la 3 sa ii dau sa pape, ca daca nu, nu mananca pana dimineata.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

bea regulat si eu zic ca te ajuta ...Matei suge 110-120 ml la un san si eu mai pot mulge inca 10-20 ml

sa iti zic cum fac eu ca si eu tot uitam de ceai...zice 2-3 cani pe zi...mi le fac dimineata dupa ce ma trezesc, pun ceaiul intr-o sticla la frigider siinainte de fiecare alaptare beau...sau daca nu mai am timp ca Matei urla de foame, beau in timp ce il alaptez, dar de preferat e inainte
daca nu il am facut iti dai seama ca nu am timp inainte de alaptare sa mai fac si ceaiuri

in hartiile de externare la noi zice la 8 sapt sa mergem la control la sold si cardiologie...la cine ai facut programarea? sa vorbesc la receptie sau cu neonatologul?

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Oana, eu fac 1 litru de ceai pe zi: la 1 l apa pun 2 lgte chimen, 2 anason si 1 fenicul. Da, de la plafar.. sunt magazinase naturiste

Fetelor nu ma uitati cu raspunsul despre vigantol si calciu gluconic. I-am dat azi primele 2 picaturi de vigantol, picurate direct in gurita, iar calciul i l-am dat cu seringa, 5 ml. Insa am dat doar jumate de fiola, cealalta jumate e ok sa o dau maine?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

am inteles sa traiti

noi luam doar vigantol direct in gurita...calciu nu am primit

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Hai Otilia !
Nastere usoara! Tu astepti sa nasti si bantui pe forum, esti tare !

Michelle noua ne-a dat Vigantol din ziua 14, si apropo, am nascut in aceeasi zi, fetite, si Maria amandoua!

Eladea, sanatate! M-am uitat la poze, Filip e o scumpete! Nu am vazut hainutele de botez, le-ai pus? Sa-ti traiasca sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Otilia iti tin pumnii, o nastere usoara si o recuperare rapida, mult laptic si un bebe sanatos

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

stefania, e mortal blondutul tau...un dulce.. cum ii ziceti pana la urma?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Multumim, pana la urma a ramas Andre

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pozici proaspete cu Filip...

http://picasaweb.google.ro/eric.rusu2009/Iulie2010EricSiFilip#5504931261637734498

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Adriana nu cred ca este vrajeala ca si eu am vorbit ieri cu ginecologul si tot asa mi-a zis de o reactie la firele cucare am fost cusuta...mi-a si zis cum se numeste chestia asta,dar nu mai stiu, am uitat din secunda 2 dupa ce mi-a zis , deci se pare ca asta o fi.
Ti-a zis sa te dai cu ceva sau ca trece de la sine ????

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

pozici proaspete cu Filip...

http://picasaweb.google.ro/eric.rusu2009/Iulie2010EricSiFilip#5504931261637734498

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Cat de repede pot creste puiutii nostri. Nu mai are fata de nou nascut, are fata de baietel nazdravan.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Eladea sa-ti traiasca flacaul, este un grasun...apropo cat cantariti ???

A si am uitat sa va intreb, eu la 5 sapt. am avut scurgeri care aratau spre rozaliu si ma bucuram ca scap de ele, insa se pare ca acum au revenit in forta altele maronii...cu durere de burta si in zona ovarelor...Giorgia parca tu erai cu de-astea...oare nu se mai gata odata ca asa m-am saturat de ele, nu le mai suport in special pe caldurile astea......
Cele cu "vechime" cat timp v-au tinut lohiile ???

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multam fetelor..

elena, lohiile m-au tinut cam 5 sapt (pana am scapat de tot)...cele abundente cam 2 doar...

Filip are 5 kg, dar tre sa-l cantaresc, nu l-am mai cantarit de cateva zile...

maurice, hainutele nu le-am postat, le las surpriza pt botez...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput