HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, beau ceai de chimin + fenicul+anason, cam 3 cani pe zi. Deja de 2 ziel beau, si trage Vlad la parturi, de numa'. Acum i-am facut baita si doarme. Azi a fost muuuult mai bine cu colicii, si ieri... Chiar cred ca e bun ceaiul. Si Paula(Victo) bea, si doar dimineata i se maraie un pic copilul... Mama ne dadea ceai de chimin de mici, mici, cica e f bun. La fel ceaiul de fenicul baut de bebei. Eu inca nu i-am dat deloc ceai copilului, am zis ca incerc sa vad daca reusesc cu ceai baut de mine... SI se pare ca merge!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Eu zic ca e chestie de noroc, pentru ca eu beau 4 cani pe zi si mandra mea urla din cauza colicilor de ne stie tot blocul. Trage parturi si urla.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinasi.2010, parola ca si la contul comun

http://picasaweb.google.es/delfinasi.2010

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Otilia iti tin pumnii, o nastere usoara si o recuperare rapida, mult laptic si un bebe sanatos

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uauuuuuuuu...naste Otilia?????????

HAI OTILIA! NASTERE SUPER RAPIDA SI USOARA! BB IULIA ASTEPTAM SA TE CUNOASTEM!

eu racita bine...nas infundat, stranuturi...caldura ma termina...uffff... sper sa nu ia si asta micu...

si azi e si ziua sotului, trebuie sa iesim la restaurant cu familiile... sper sa-mi revin cat de cat pana diseara...

apropo, daca stranuta mai des nu inseamna ca e racit, nu?? ca acu incep sa ma stresez..

mihaela, si noi luam 2 pic. vigantol..calciu nu luam...dar stiu ca lui eric i-am dat asa, 10 zile pe luna...nu mai tin minte exact cat...

PT COLICI LA BEBE SI STIMULAREA LACTATIEI LA MAME eu beau si ceai din seminte de marar, combinat cu chimen..e f buna si combinatia asta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Otilia iti tin pumnii, o nastere usoara si o recuperare rapida, mult laptic si un bebe sanatos

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10

stefania, e mortal blondutul tau...un dulce.. cum ii ziceti pana la urma?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KATALINA eu am o nastere fara epidurala si una cu epidurala,si iti recomand fara doar si poate epidurala ! nu e adevarat ca nu poti sa impingi,ba am colaborat mult mai bine pt ca simteam cand si cum trebuie sa fac,pe cand la cea fara epidurala din cauza durerilor nu mai stiam daca imping,mai mult din gat eram ...Nu se compara ,si nu e nici un risc,pana la urma aceeasi intepatura mi-au facut-o si la operatia de apendicita.frica mea e sa nu cumva sa nasc fara epidurala,avand ambele experiente.

hehe tu ai ramas cu 37s,noroc ca stiam ca implinesti miercuri 40.

eu miercuri am monitorizare.aici se face la fix 40,si apoi te mai cheama peste o saptamana.intre timp daca nasti bine,daca nu astepti.
nu mai sunt controale,ecografii.

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

Citat:
citat din mesajul lui aelita

eu nu am facut nici acum bagajul .
am cosmeticaraiele cumparate si lasate toate intr-un loc,dar in rest nimic pus la geamantan,nici pt copil.
tot ma culc pe-o ureche ca nasc mai tarziu..de zici ca mai am cateva saptamani !!!
dar asa am impresia ca mai e muult.

39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

cucoana, o cautam pe Otilia, si am dat peste tine
cand ai de gand sa faci si tu un copil la care sa ai nume si bagaj din timp?

ne mai tii mult cu okii in soare pe forumuri?

Nu te speria, Sunt Shine

Citat:
citat din mesajul lui alra

doamnelor, madam Otilia a plecat la spital dusa de o prietena (s-a razgandit ca voia sa conduca singura ) cu "ceva contractii" si "usoare sangerari"

HAI OTILIA!!!

hai OTILIA,sa fie totul bine si usor !!!

vad mai jos un alt mesaj
Citat:
Buna dimineata

Am 2 mesaje de la Otilia:
Unul la 03.29:
"Astept epidurala,acum ceva vreme aveam dilatatie 3 cm si inre timp contractii multe si de intensitate, 100".
Si unul la 05.10:

"Am epidurala si am scapat de dureri.O sa mai fie un hop impinsul si apoi gata."

ce bine cu epidurala !!!!!!!
Otilia,ce boieriee,iti dau si masa intre timp !!!
pe mine m-au tinut toata ziua nemancata.

hai,mami,hai bebe !!!!!!!

RACUSOR daca el mananca bine,apa din lapte(matern sau praf) e suficient,nu are cum sa se deshidrateze.
aici nu se da apa,nu se da ceai,chiar sunt campanii cu informare despre ceaiul dat in loc de apa,cu exceptia ceaiurilor de colici ,digestie ,etc,si alea cu masura indicata,niciodata in loc de apa.si aici sunt calduri mult mai mari.

ALINA o fi de la sarcina,cu genele..cred ca isi revin.nu stiu cu ce ulei e bine sa dai pe ele sa isi revina,poate stiu fetele,cred ca de masline,dar nu bagi si in ochi
erau si niste rimeluri cu nu stiu ce solutie..nu stiu daca sunt bune.
o fi vreo lipsa de vitamine,ceva.

PUFESCU si RADUCU,Bine ati venit acasa !!

ANCA bravo pt recuperarea greutatii !! de acum va pune mai usor.
nu e bun linkul pt poze,ai dat la pagina principala.

MA BAG APOI SA VAD SI EU POZELE,CA NU LE-AM VAZUT PANA ACUM,CU BEBEII NOSTRI !!!!

INCA O DATA: HAI OLTILIAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Noi ne-am mutat cu totul in sufragerie. Am ACul pus pe auto la 27 grade, fata e parcata cu tot cu patut in coltul cel mai ferit si ne rugam sa trecem cu bine peste zilele astea. Mandra mea tot moale face, doctorii dau din umeri si astept cu nerabdare sa vina ziua de luni sa ii fac si analiza de kk. Azi am facut prima vizita la Carrefour in 3 eviednt in carut cu oblanele trase pana jos.

elena, am fost la control. Foloseste valvele alea sa iti vada colul. Nu stiu de ce dar ma asteptam sa doara. Nimic! Cat despre infectie, cica am facut reactie la fire - probabil e vrajeala sa scape de gura mea.

Mergi la inceput

andreea, si a mea fata stranuta cateodata mult, dar racita nu e - a verificat-o ieri peditrul.

Hai Otilia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui ooana

HAI OTILIA! NASTERE USOARA!
Citat:

Si eu beau ceai de chimen, anason si fenicul, am cumparat si eu setul 2 de cutii.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

eu tot nu pricep daca beti ceai gata facut, combinate ingredientele..sau le cumparati separat?
cred ca de la caldura mi se trage

Racusor noi nu avem AC sati linistita...trage draperiile si asta e...nu se va intampla nimic, speram sa treaca repede...eu in dormitor cel mai racoros loc din casa am 29 grade

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu am separat ceai de chimen, ceai de anason si ceai de fenicul. Uneori imi fac doar de anason...alteori le amestec....asa fac io

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

intre timp m-am lamurit si eu ...o sa caut si eu sa iau separat pentru mine
am o rugaminte nu-i asa ca imi mai arati o poza cu lumanarea lui Luca mi-a ramas sufletul la ea, atat de tare mi-a placut si vreau sa merg cu poza la florarie sa vad daca imi face cineva ceva asemanator

mai am o problema ...se vede ca copilul doarme si eu am timp de probleme ...pe voi nu va inteapa sfarcurile? eu am momente in care atat de tare ma inteapa...bine ca nu dureaza mult

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

mihaela, vigantol bagam si noi 2 picaturi/zi si cica din septembrie cate 3 picaturi. Calciu se ia doar la indicatia pediatrului; e ceva legat de fontanela, dar nu stiu sa iti dau detalii.

Mergi la inceput