HAI Otilia! Delfinasi (180)
Raspunsuri - Pagina 13
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana![]() ![]() HAI OTILIA! NASTERE USOARA!![]() ![]() ![]()
eu tot nu pricep daca beti ceai gata facut, combinate ingredientele..sau le cumparati separat?cred ca de la caldura mi se trage Racusor noi nu avem AC sati linistita...trage draperiile si asta e...nu se va intampla nimic, speram sa treaca repede...eu in dormitor cel mai racoros loc din casa am 29 grade Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu am separat ceai de chimen, ceai de anason si ceai de fenicul. Uneori imi fac doar de anason...alteori le amestec....asa fac io
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
paula_m spune:
Oana, eu beau ceaiul pe care mi l-ai recomandat tu
, de la Farel...e adevarat ca doar de ieri am inceput serios, dar sper sa isi faca efectul. Baby calm nu ii mai dau , pt ca nu avea nici un efect. Nu am destul de lapte, m-am muls la un san doar 50 ml, si sunt nevoita sa ii dau completare, sa se sature puiul meu. Eu ma bucur ca am si atata laptic si sper ca daca beau ceai, regulat, sa creasca productia...si o sa-l las mai mult la san. Si o sa incep sa mananc si eu mai serios, ca pana acum mancam doar cand imi aminteam si la lichide iarasi eram deficitara, dar o sa am grija de acum...
Si al meu se screme mult noaptea in somn, dar nu se trezeste. Il trezesc eu noaptea pe la 3 sa ii dau sa pape, ca daca nu, nu mananca pana dimineata.
Otilia , cum mai esti?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
rodyka spune:
anca, bine ai revenit! s-o vedem pe maria...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
ACUM AM ADAUGAT CATEVA POZUTE CU EA SE VAD LA SEMNATURA!
ACOLO UNDE SUNT POZELE CU BURTICA SI CELE DE LA SERBAREA LUI VLADUT!

MULTUMESC MULT RODYKA!
Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
http://picasaweb.google.com/home
AICI SUNT!
APAR PE FOTOGRAFIILE MELE NU IN ALBUM!
Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
michelle1981 spune:
Oana, eu fac 1 litru de ceai pe zi: la 1 l apa pun 2 lgte chimen, 2 anason si 1 fenicul. Da, de la plafar.. sunt magazinase naturiste.
anca felicitari pentru greutate, la mai mare! Eu nu am reusit sa vad pozele.
Hai Otilia!
Bebe Iulia nu te lasa asteptata prea mult!
Fetelor nu ma uitati cu raspunsul despre vigantol si calciu gluconic. I-am dat azi primele 2 picaturi de vigantol, picurate direct in gurita, iar calciul i l-am dat cu seringa, 5 ml. Insa am dat doar jumate de fiola, cealalta jumate e ok sa o dau maine? 
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Oana, eu fac 1 litru de ceai pe zi: la 1 l apa pun 2 lgte chimen, 2 anason si 1 fenicul. Da, de la plafar.. sunt magazinase naturiste. anca felicitari pentru greutate, la mai mare! Eu nu am reusit sa vad pozele. Hai Otilia! Bebe Iulia nu te lasa asteptata prea mult!Fetelor nu ma uitati cu raspunsul despre vigantol si calciu gluconic. I-am dat azi primele 2 picaturi de vigantol, picurate direct in gurita, iar calciul i l-am dat cu seringa, 5 ml. Insa am dat doar jumate de fiola, cealalta jumate e ok sa o dau maine? ![]() ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
CEALATA JUMATAE O IEI TU NU SE PASTREAZA DE PE O ZI PE ALTA!
SI NOUA NE-A DAR 3 ML PE ZI RESTUL IL IAU EU...PE VLAD NU AM REUSIT SA IL CONVING SA IL IA...ARE UN GUST!

Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
CEALATA JUMATAE O IEI TU NU SE PASTREAZA DE PE O ZI PE ALTA! SI NOUA NE-A DAR 3 ML PE ZI RESTUL IL IAU EU...PE VLAD NU AM REUSIT SA IL CONVING SA IL IA...ARE UN GUST! ![]() Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT [/b] "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b] DOAMNE AJUTA! |
AICI SE VAD!
http://picasaweb.google.com/home
SECTIUNEA FOTOGRAFIILE MELE!
Anca fericita mamica de
[/b]
DOAMNE AJUTA!
rodyka spune:
anca, dar Maria arata chiar grasunica bine!!! e o scumpica
. nu le poti pune si la contul de delfinasi, cand ne uitam prin albume sa le vedem si pe ale Mariei tale? 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka anca, dar Maria arata chiar grasunica bine!!! e o scumpica . nu le poti pune si la contul de delfinasi, cand ne uitam prin albume sa le vedem si pe ale Mariei tale? ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
CARE ESTE CONTUL DE DELFINASI LE PUN SI ACOLO!
APARE GRASUNICA CA AM LUAT-O MAI DE APROAPE IN POZE AVEA 2 ZILE!
MAI AM DE DESCARCAT!
Anca fericita mamica de
[/b]
DOAMNE AJUTA!

08.07.2010