HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Raul se trage de par. Am reusit sa-i tai unghiutele si l-am lasat fara manusi. Si deja de 2 ori i-am desclestat manuta din par. Cum are parul mare isi infige manuta in cap si trage tare. Nu stiam de ce urla asa dintr-o data ,fara motiv( credeam eu)...Voi patiti asa ceva? Sau doar al meu e masochist

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

HAI OTILIA!!!
nastere usoara si sa tii cat mai repede printesa in brate

Pufescu bine ai revenit

Nela sa stii ca eu sunt intr-o situatie si mai reasotul lucreaza si nu a avut nici macar o zi libera de cand suntem acasa deci e prezent numai dupamiaza in pauza de masa si noapte de la 12iti dai seama ca eu singura tre sa fac de toate baita fetei,mancare,curetenie,cumparaturi si incerc incet incet sa fac fata cat pot in asa fel incat sa nu intru intr-o depresie ca nu mai potmai ales ca nu am pe nimeni aproape,nu prieteni nu frati nu parinti
gandeste-te ca cel mai imp e ca bebe e sanatos,la mine inca e problema cu rinichiul care probabil va necesita operatie

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, ceaiurile le combin eu, ca nu stiam daca exista deja combinat. Baby Calm e ok pt bebei, ca si el contine chimin, fenicul, musetel, menta, si asa nu te mai chinui sa il prepari. Am auzit si io de Debridat, sunt la care functioneaza, la care nu, cica ar fi bun ca releaza tranzitul intestinal (indiferent ca are diaree sau constipatie), dar zice ca in multe cazuri provoaca voma... Acuma, cred ca depinde de copil. Sa ne tii la curent cu situatia colicilor...

Luana, poate scapi de colici, ca sunt mai intalniti in cazul baietilor... Cam la 3 sapt au aparut aia mai urati, si inca sunt prezenti

Paula, si al meu isi baga mana in par, dar nu e asa mare sa il traga, sa il doara... Sunt curiosi sa vada ce e asa moale acolo...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Raul se trage de par. Am reusit sa-i tai unghiutele si l-am lasat fara manusi. Si deja de 2 ori i-am desclestat manuta din par. Cum are parul mare isi infige manuta in cap si trage tare. Nu stiam de ce urla asa dintr-o data ,fara motiv( credeam eu)...Voi patiti asa ceva? Sau doar al meu e masochist

asta era distractia preferata inca din spital, daca nu tragea de par, tragea de urechi, dar fara sa planga. abia ii scoteam degetelele din par, acum incepe sa traga de al meu si sa piste de tzitzi. nu i-am pus manusi decat o data ca e foarte cald si nu-i place. si oricum le baga in gurita...

noi am redescoperit dansul... cum mai dansa si mai canta mami cu burtica prin casa, pai asa danseaza mami cu pisicuta in brate . face niste ochi mari-mari si apoi parca sta sa rada... incet incet i se inchid ochisorii, dar mami tot danseaza...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Luana la noi au aparut de 3 serinu urla,nu plange doar ca se foieste intr-una si se chinuie ca nici unul nu putem dormi de mila

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

se trage de par si urla pentru ca nu realizeaza ca el se trage singur de par...crede ca altcineva ii provoaca durerea...
eu n-am patit insa a patit sora mea cu nepotelul meu.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, ceaiurile le combin eu, ca nu stiam daca exista deja combinat. Baby Calm e ok pt bebei, ca si el contine chimin, fenicul, musetel, menta, si asa nu te mai chinui sa il prepari. Am auzit si io de Debridat, sunt la care functioneaza, la care nu, cica ar fi bun ca releaza tranzitul intestinal (indiferent ca are diaree sau constipatie), dar zice ca in multe cazuri provoaca voma... Acuma, cred ca depinde de copil. Sa ne tii la curent cu situatia colicilor...

Luana, poate scapi de colici, ca sunt mai intalniti in cazul baietilor... Cam la 3 sapt au aparut aia mai urati, si inca sunt prezenti

Paula, si al meu isi baga mana in par, dar nu e asa mare sa il traga, sa il doara... Sunt curiosi sa vada ce e asa moale acolo...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Sa te auda Dumnezeu. poate scapam, nepotica mea a avut colici de ne innebunit pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

pufescu bine ai venit acasa!

Dr pediatru ne-a zis sa ii dam din ziua 10 calciu gluconic 10 zile pe luna cate 1/2 de fiola si 2 picaturi vigantol. Voi cum le administrati daca le dati si voi bb-lusilor?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna si de la noi!

declaram si noi 2 saptamani pline am recuperat greutatea pierduta dupa nastere si acum ne mandrim cu 2800g de la 2400g cu cat ne-am externat!

cred ca de aseara au inceput si la noi colicii...a dormit pe burtica pt prima data de la 23 la 4 dimineata!

Bun venit noilor delfinasi si refacere rapida si laptit mamililor![flo]

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

HAI OTILIA! NASTERE USOARA!

Citat:

Si eu beau ceai de chimen, anason si fenicul, am cumparat si eu setul 2 de cutii.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

de la Plafar le-ai luat? ma uit si eu...si bei doar tu nu? sau ai incercat chimin si la micuta?

Racusor noi nu avem AC sati linistita...trage draperiile si asta e...nu se va intampla nimic, speram sa treaca repede...eu in dormitor cel mai racoros loc din casa am 29 grade

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput