HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Fetele, mie mi s-a intamplat ceva ciudat: mi s-au scurtat genele! Ati mai pomenit asa ceva? Sunt asa de scurte, ca nici nu imi vine sa le dau cu rimel. Si botezul e pe 28, o sa fiu o urata...

De 3 nopti dorm si eu bine, ca Aida doarme cate 5-6 ore, mananca 10 min si iar somn. Deci chiar sunt odihnita.

Voi le dati bebelusilor cu glicerina boraxata pe limbuta? Mie mi-a dat dr pediatra sa ii dau, cu Nistatin in ea. Sa frec limbuta de 3 ori pe zi, inainte de masa cu juma de ora, dar e cam greu, ca pitica cand se trezeste, vrea papa si nici nu imi vine sa o trezesc eu. Dar oricum, s-a mai curatat limbuta, era foarte incarcata.

Aelita, Katalina, Florentina (cine mai e oare?) curaj, mai aveti putin si va tineti si voi minunile in brate.

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

crispo ceaiul e la pliculete? ca aici numai asa credca gasesc...
fata mea abia a adormit si cine stie pt cat timpin seara asta i-am dat ceva sa faca kk ca se chinuia saraca de urla....am trimis sotu sa ia supozitoare dar a venit cu altceva care cik e la fel de bun pt bebei si intr-adevar in 2 min a facutdar tot mia adormit greu si Sab Simplex ii dau la fiecare masa dar degeabatre sa merg la farmacie sa vad ce mai au astia pt colici...

Mami de Andra Maria 02.08.2010

la noi parca la inceput a fost mai bine dar acum nu-i mai dau SabSimpex...nu are rost sa il indop degeaba
ieri am fost la medicul de familie si mi-a spus sa ii dau Debridat...se da cu reteta, compensat...parca ii e mai bine, dar sa nu zice hop pana nu sarim gardul

...desi am inteles ca asta e ultima soluti pentru cazuri severe, caci inainte cu o noapte am crezut ca plecam la plimbare cu masina prin oras numa sa reusim sa il calmam putin

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Hai Otilica! Doamne ajuta!

De crissey mai stie cineva ceva? ca nu a mai intrat de multisor..

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu mi-au pus oxitocina, cand intra pe usa moasa tocmai ziceam ca sigur ma duce cu vorba ca dupa cezariana nu vor sa bage hormoni decat in ultima instanta, eventual ca data trecuta cand 2 ore s-a oprit travaliul. Asa ca stau pe scaun poate poate mai coboara.
Nu stiu de ce nu mi-au rupt inca apa, e clar ca nu se grabesc cu mine daca a mers incet si bine travaliul.

Nu fac prognoze la ora dar pana diseara sigur nasc. Trebuie.

Alina, nu s-au scurtat genele ci probabil au cazut in grup. Se intampla sa pierdem mult par dupa nastere, e legat de schimbarile hormonale. Vestea buna este ca ne revenim incetul cu incetul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Fetelor, nu mai sunt la curent cu noutatile(decat cu pagina asta, bafta Otilia :), Dragaica sper ca sunteti bine, nu stiu cand apuc sa citesc.
Noi am livrat produsul de conceptie pe 10 august, cezariana de urgenta...si pana la urma dupa ce am vazut ce a iesit m-am bucurat tare ca nu m-au lasat natural :) .
Raducu este un splendid exemplar, 4,2 kg si 54 cm,cap de 37 cm circumferinta(as fi avut epiziotomie pana la coor :) si nu stiu daca iesea) Apgar 10, Nascut la Euroclinic,doctor Dascalu Alina.
Spitalul foarte misto,o experienta deosebita, o sa va povestesc cand intru mai pe tihna.
Suntem acasa de ieri dupamasa si momentan ne luptam cu furia laptelui,prima noapte nedormita si o foame de lup a lu' asta micu care la 4 zile baga cate 75 de ml la fiecare masa!Refacerea dupa cezariana merge deocamdata spectaculos de bine.
Speram sa supravietuim :).

39+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

HAI OTILIA nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

pufescu, bine ai venit acasa cu Raducu! bucura-te acum si odihneste-te daca poti, in curand n-o sa mai ai ocazia asa de des... te asteptam cu povesti si poze cand poti

otilia, pana deseara trebuie sa avem un delfinas! HAI TARE!!!

racusor, eu i-am dat Isabelei ceai (alivit gases) ptr colici dupa ce am terminat sticluta de espumisan. ii dau cate 50 ml/in fiecare zi (pe parcursul zilei), uneori nu vrea atat, dar se poate da pana la 150 ml/zi. la Maria la fel ii dadeam ceai ptr colici din a doua saptamana. nu e nici o problema daca ii dai ceai, daca nu simte nevoia o sa-l refuze si gata! Isa il bea cu pofta ca e tare bun la gust si miros... ca sa nu mai zic la caldurile astea... desi azi-noapte a plouat torential!!! o ploaie de vara, cum zicem noi in Ro, doar ca aici e minunea minunilor sa cada 2 stropi de ploaie in toata vara, si in august abia daca mai vezi un norisor grabit pe cer. am iesit la 1 noaptea afara in ploaie si era cam rece, o fi venit de la munte... dar acum e mai cald decat zilele trecute, ca ploaia a ridicat toata caldura din pamant!!!

am luat-o pe Isa in salon cu mine, eu la calculator si ea in leagan la tv, i-am pus Bebe Tv, tot casca si pare atenta, imediat o sa adoarma, cred ca ii place muzica, incercati si voi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Hai Otilia!!!! Nastere usoara!!
Tinem pumnii sa nasti usoara si sa iti tii comoara cat mai repede in brate
Noi azi am fost la eco pt bebe, pt ca , cand s-a nascut dr era in concediu. I-a facut eco la fontanele, sold si burtica. Totul este bine si ne vedem peste 6 luni.Merci Oana

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Hai Otilia.Doamne ajuta !Avem nastere in direct, ne tii la curent
Bine ai venit RADUCU si felicitari Pufeasca!
Mersi fetele, sunt pregatita pt epidurala,nu-s chiar asa masochista pina la urma, cred ca am uitat durerile ultimei nasteri

Catalina 39+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Hai otilia!!!

OFF in sfarsit am ajuns si eu la zi cu citititul . In primul rand vreau sa fac urmatoarele felicitari:
Felicitari Raluk31
Felicitari Puiutz mic
Felicitari Crissteo
Felicitari Iulia_N
Felicitari Pufescu
Felicitari Laurika1982
felicitari Dragaica

Vad ca majoritatea va luptati cu colici, as vrea sa va intreb cam pe la ce varsta au aparut colici. deocamdata la noi nici un semn, dar imi e teama sa nu apara, a prima fata nu a facut deloc, a avut vreo 2-3 seri, dar lejer .
Giulia e o scumpa, papa si doarme, acum mai sta si treaza, in special dupa amiaza, Noapte doarme de pe la 22 pana la 3, si dupaia de la 4 pana pe la 8-9, asta ca ma chinui sa o trezesc.laptic am destul ma mai mulg ca daca nu imi curge de ma ud toata. In rest timp pt mine mai putin, ba fac mancare, ma curat, ma cu Patricia ma ami joc, iesim afara si asa trece ziua noastra, Iar in sarcina ultimile doua luni am dormit atat de rau ca acum recuperez tot. Buricul ne-a cazut si nou ieri asa ca poate azi facem baita. Numai ca e racoare rau. afara sunt 20 de gr. Au zis ca de maine incepe sa se incalzeasca din nou, ca nu se mai poate cu atatea ploi si frig, va invidiez ca la voi e cald.
Sper sa reusesc sa intru mai des acum ca sunt la zi cu cititul. va pupicesc si va urez o zi fara colici.

Mergi la inceput