HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu nu inteleg ceva...voi cumparati voi costumasele de botez si lumanarea? nu nasii?

eu am vorbit cu nasa si a zis ca ea se ocupa de tot ce tine de Biserica (eu doar am platit si facut rezervarea)

eu am vorbit la restaurant si foto-video...in rest la Biserica nasii...la voi nu e la fel?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

ei, la noi e la mica intelegere... eu am zis ca le cumpar singura hainutele, nasii aduc daor lumanarea si platesc biserica..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am aparut si eu prin zona ca doarme pitica..sa vedem cat o tine

FELICITARI NOILOR MAMICI

HAI OTILIA

Belu mie lohiile mi-au trecut pe la 3sapt...apoi la 6sapt mi-a revenit menstruatia zic eu...ca a tinut 3 zile ...acum sa vedem dk mai vine si luna viitoare...am sa intreb ginecolog cand ma duc la control ca ink nu am fost

Referitor la calciu mie mi-a zis sa-i dau de la 2 luni calciu pharco...dar tot am citit si cica nu e chiar recomandat sa dai calciu fara niste analize...am sa mai intreb med de fam

Noi botezul il facem pe 27aug...si nasa deja a cumparat hainute si pt botez si pt dupa baitza

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Adriana nu cred ca este vrajeala ca si eu am vorbit ieri cu ginecologul si tot asa mi-a zis de o reactie la firele cucare am fost cusuta...mi-a si zis cum se numeste chestia asta,dar nu mai stiu, am uitat din secunda 2 dupa ce mi-a zis , deci se pare ca asta o fi.
Ti-a zis sa te dai cu ceva sau ca trece de la sine ????

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Se numeste granulom de fir, am si eu si ma rog la Dzeu sa scap de el fara operatie (la mine e alta situatia ca am cezariana) desi din ce am citit pe net sunt slabe sanse!

Hai Otilia!!!!!!

Felicitari proaspetelor mamici, sa va intoarceti acasa repede cu bb sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Da, fetelor, ma gandesc si eu acum ca de fapt mi-au cazut genele si nu s-au scurtat. Ziceam ca de dormit prost si in pozitii care de care mai ciudate, s-au frecat de perna si s-au tocit! O sa dau cu ulei de ricin, cica ala e bun pt cresterea parului.

Andreea, LA MULTI ANI taticului! Multa sanatate, fericire si belsug!

Otilia, ce faci, ai nascut?

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eladea, felicitari si la multi ani sotului, si tu sa fii mai bine sa te poti distra cu familiile...

Citat:

A si am uitat sa va intreb, eu la 5 sapt. am avut scurgeri care aratau spre rozaliu si ma bucuram ca scap de ele, insa se pare ca acum au revenit in forta altele maronii...cu durere de burta si in zona ovarelor...Giorgia parca tu erai cu de-astea...oare nu se mai gata odata ca asa m-am saturat de ele, nu le mai suport in special pe caldurile astea......
Cele cu "vechime" cat timp v-au tinut lohiile ???

la mine a tinut 2 sapt, apoi liniste si pace o luna, dupa care scurgeri maronii cateva zile, apoi pauza, si acum colorate foarte frumos rosu intens! dar fara dureri. doua zile... o fi CM?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu vreau sa aleg eu hainutele de botez. Daca nasii vor sa plateasca ei , bine...daca nu cumpar eu costumasul. Intr-adevar hainutele nu sunt f ieftine, dar o data il botezam
Oana, noua nu ne-au facut ecografiile cand s-a nascut Raul ca era in concediu dr...si m-au sunat de la spital joi si m-au programat, dar la urm control mi-a zis sa ma programez eu ( peste 6 luni). Asa ca ar fi mai bine sa iti faci tu programare cand vreti sa mergeti, la d-na dr Muresanu.. Cat despre cardio, noua ne-a zis ca ne vedem la 3 luni...
Si eu ii dau numai vigantol, 2 pic pe zi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Atentie cum pastrati VIGANTOLUL dupa ce desfaceti sticla! Sticla se pune la loc in cutie, cutia se pune intr-un dulap, ferit de razele soarelui si de caldura. crispro, cu aruncatul dupa cateva zile... sunt pareri impartite, carcotasii zic ca e doar "reclama" ca sa-si vanda si ei produsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

Eladea sa-ti traiasca flacaul, este un grasun...apropo cat cantariti ???

A si am uitat sa va intreb, eu la 5 sapt. am avut scurgeri care aratau spre rozaliu si ma bucuram ca scap de ele, insa se pare ca acum au revenit in forta altele maronii...cu durere de burta si in zona ovarelor...Giorgia parca tu erai cu de-astea...oare nu se mai gata odata ca asa m-am saturat de ele, nu le mai suport in special pe caldurile astea......
Cele cu "vechime" cat timp v-au tinut lohiile ???

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

eu nu mai am lohii deloc....la spital mi-a dat sa beau ceva niste fiole in apa ( ergmoet parca...dar nu stiu sigur) si dr la controlul de 2 saptamani mi-am mai dat 3 zile sa beau fiole din alea in apa si am scapat de tot de tot e lohii. Ma uit reteta si va spun exact cum se cheama...
asta cu reactie la fir cica am avut si eu la ale...eu zic ca am fost cusuta prost...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ergmet am luat si eu in maternitate apoi inca 5 zile acasa, dar alea sunt pt contractiile uterului din cate stiu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

la noi discutia a fost cam asa...."vad ca inca mai ai lohii ...o sa iti dau 3 zile ergmet cum ai luat si la maternitate" de unde am dedus eu ca e pentru ele...banui ca atunci cand se contracta uterul apar scurgerile alea....nu'sh habar n-am. cert e ca dupa ce am luat inca 3 zile 2 fiole pe zi nu mai am deloc deloc...de nici nu mai port tampon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Atentie cum pastrati VIGANTOLUL dupa ce desfaceti sticla! Sticla se pune la loc in cutie, cutia se pune intr-un dulap, ferit de razele soarelui si de caldura. crispro, cu aruncatul dupa cateva zile... sunt pareri impartite, carcotasii zic ca e doar "reclama" ca sa-si vanda si ei produsul.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

subscriu...trebuie tinut la intuneric...
ce mai faci draguta...ce mai face Teodora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am fost la zara si am achizitionat una bucata blugi in care mamica arata mai sexy si mai slaba , 2 camasute subtirele marimea S , 2 tricouri si una bucata rochita botez

dar tocmai am bagat juma de pizza de aia buna de la pizzza hut cu cheesy bites

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

foaret fain e super sa vezi ca incap pe tine hainute mai mici
si eu mi-am luat 2 perechi de blugi...dar cu hainele de botez mai astept putin poate poate mai slabesc...ca eu am mai 10 kg de dat jos

Filip e un scumpppp care intr-adevar deja are mutrita de baiat

...incerc sa mai p[un si eu cateva poze

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput