Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
discordia spune:
Mai fetelor, vad ca toate sunteti necajite ca bebeii mananca mai putin pe canicula asta, constat ca si Dragos face la fel, dar eu nu ma mai panichez.Al meu mananca si doarme toata ziua, daca este schimbat la pampers nu am treaba cu el.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
taty_ana spune:
bubu 170ml???pai a mea mananca 120ml maaaxim si asta cand trec deja 4 ore de la ultima masa,de ex aseara a adormit la 22 si s-a trezit la 5 dim si-a papat 120ml,in rest 90-110ml
theophillina spune:
www.retete-mancare.ro/img/20494/Tort_de_biscuiti_cu_cafea.jpg" target="_blank">'Neata!
LA MULTI ANI!
Aniska80
anamariam79
Madamar
marylenac
maribell
marisa_ana
Sofia Maria de Jocurban
Evelyne-Maria de murica
Alexandra Maria de bubu30
Eva Maria de ania_ania
Antonia Maria de nikolett2445
Maria Sofia de yoyoyo
Bianca Maria de lenabum
Maria de corinasmile
Maria Antonia de giorgia23
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Marii.
Bubu poate piciul e supraalimentat? Incearca sa ii maresti intervalul de mese.
Eu le-am cantarit pe pitice, pana acum le luam din oki si mi-am pus mainile in cap. Cred ca sunt cele mai mici si mai pricajite fetite. Iustina 4.450 si Ekaterina 4.800. Astea cred ca vor fi slabe o viata intreaga. Pediatra mi-a zis ca sunt ok, mananca, dorm, se joaca, asta e ritmul lor, dar pe mine ma ia cu transpiratii. Mama imi spunea ca sora-mea era o slabanoaga, de ii era rusine sa iasa cu ea afara. La 6 luni arataca ca un copil de 2 luni. Asa cred ca vor fi si ale mele.
aleesicoo spune:
buna fetele
eu ma pregatesc sa merg la op nunta azi, ca fc si botezul si au cerut dezlegare de la preot si pt nunta
suntem si noi pe ultima 100m cu pregatirile
azi eu stiu ca nu se spune la multi ani pt ca este adormirea maicii domnului.....
bubulina mea a ajuns sa pape 210ml, nu ii mai ajungeau 150ml, si are deja 7 kg
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
Madamar spune:
Theo, Sabina - multumim pentru urari insa la noi e mare chef pe 8 septembrie, cum spune Ale, de Nasterea Maicii Domnului.
Am intrat sa vad ce mai spuneti insa constat ca e slaba miscarea pe aici, e weekend, ce naiba:).
Noi am fost in echipa completa la petrecerea Suryei,a fost frumos insa nu am stat decit pina la 23, de pe la 20.30. Surya - o fetita superba si super cuminte. Mateo a vrut numai in brate si a studiat tot ce se afla la inaltime: L-AU CAM SPERIAT JOCURILE DE LUMINI.
A dormit pina acum neintors, de pe la 2 noaptea, ca pina atunci mi-a povestit unde a fost si ce a facut el
Sper sa am vreme sa pun si ceva poze.
bye
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Ioana5255 spune:
Ale Casa de Paitra. Sa fiti fericiti. Sa va traiasca fata. Sa fiti mereu o familie frumoasa cum sunteti si azi. Asteptam pozici. Sa aveti cea mai frumoasa petrecere din lume.
bubu30 spune:
Neata !
Sabina si mie mi-a venit ideea vineri sa trec pe tetina nr. 2, care are orificiul mai mare.
Initial ma tot intrebam daca nu cumva s-ar inneca, dar si mama a venit cu aceeasi idee fara ca sa ii zic la ce m-am gandit.
Asa ca aseara m-am dus sa ii cumpar de la farmacie, dar era deja inchis, asa ca o sa incerc luni.
Referitor la intervalul dintre mese - nu cred ca e prea mic , uneori ma gandesc daca nu e prea mare.
Eu ii las sa ceara ei si le dau cam la 4 - 4,5 - 5 ore.
Interval mai mare de 4 ore e in general daca dorm pt. ca eu nu ii trezesc sa le dau ca sunt somnorosi si mananca rau.
Iar daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie pe cutia de lapte praf le dau mai putin cu o doza : cica in luna a 3-a si a 4-a ar trebui sa manance 6 doze, iar ai mei mananca doar 5 la o masa.
Ieri am cantarit-o in graba pe Alexandra si in sfarsit a trecut de 5 kg , avea 5080 gr cu scutec.
si weekend frumos (cat a mai ramas)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Neata ! Sabina si mie mi-a venit ideea vineri sa trec pe tetina nr. 2, care are orificiul mai mare. Initial ma tot intrebam daca nu cumva s-ar inneca, dar si mama a venit cu aceeasi idee fara ca sa ii zic la ce m-am gandit. Asa ca aseara m-am dus sa ii cumpar de la farmacie, dar era deja inchis, asa ca o sa incerc luni. Referitor la intervalul dintre mese - nu cred ca e prea mic , uneori ma gandesc daca nu e prea mare. Eu ii las sa ceara ei si le dau cam la 4 - 4,5 - 5 ore. Interval mai mare de 4 ore e in general daca dorm pt. ca eu nu ii trezesc sa le dau ca sunt somnorosi si mananca rau. Iar daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie pe cutia de lapte praf le dau mai putin cu o doza : cica in luna a 3-a si a 4-a ar trebui sa manance 6 doze, iar ai mei mananca doar 5 la o masa. Ieri am cantarit-o in graba pe Alexandra si in sfarsit a trecut de 5 kg , avea 5080 gr cu scutec. si weekend frumos (cat a mai ramas) Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
ale mele mananca 150 la 3 ore> 7-10-13-16-19-22 cu noaptea pauza. Orele nu sunt fixe. Azi de ex s-au trezit la 6 si le-am dat la 9 acum iusti a cerut papa si i-am pus etc. Si intre mese mai beau cam 2 bibe de 150 de ceai.
lenabum spune:
va multumim de urari
la multi ani tuturor mariilor
va pupam dulce
noi suntem mai mult cu cititul, nu mai reusesc sa scriu
concedii placute si relaxare celor care reusesc sa plece in concediu
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010