Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
ale mele mananca 150 la 3 ore> 7-10-13-16-19-22 cu noaptea pauza. Orele nu sunt fixe. Azi de ex s-au trezit la 6 si le-am dat la 9 acum iusti a cerut papa si i-am pus etc. Si intre mese mai beau cam 2 bibe de 150 de ceai. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Deci fetele tale mananca mai mult intr-o zi decat ai mei, voi avand 6 mese , noi doar 5.
Si cu 5 abia ne descurcam sa ne incadram, intervalele fiind mari in timpul zilei, seara le dau si eu uneori la 3 ore sa ne putem culca odata.
Iar la regula cu mancat 150 ml pe kg corp Alexandra nu se incadreaza, ea ar trebui sa manance 750 ml pe zi si mananca abia 650 - 700 ml.
Virgi17 spune:
La noi nu cred ca e vorba de tetina, ea merge pe Nuk tetina medie(pt lapte) pt 0-6 luni.si asa , cand mananca, ii mai curge prin stanga sau dreapta, de tr sa stau cu servetelul sub barbie.si suge bine, nu vad ca ar face efort la tras.ieri de ex, a supt bine, f putin s-a mai zbatut.insa mai mult de 120 la o masa nu mananca.si da, comparativ cu reteta ca ar trebui sa manance pe zi 150ml pe kg corp, nici noi nu ne incadram.insa ma uit la ea ca doarme bine,e happy, se joaca, gangureste...o fi o etapa...ieri de ex, a fost mai racoare si la Busteni,erau la un mom dat 23 de grade dimineata, si a dormit copilul meu tare bine la aer in curte.Nici eu nu stiu ce sa mai zic.O sa vad ce zice pediatra.eu nu mai am alte idei.
Virginia si Ioana(19.05.2010)
Virgi17 spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi !!!
Virginia si Ioana(19.05.2010)
taty_ana spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!
bubu eu de la 2 luni am trecut la tetina cu 2 gauri iar de vreo 2 sapt tati i-a cumparat cu 3 gauri si vad ca e ok,mai curge pe langa dar asta se intampla si la o gaura
veronicach spune:
ma folosesc de Teo si munca ei si spun si eu La multi ani cu mult drag
Aniska80
anamariam79
Madamar
marylenac
maribell
marisa_ana
bebelinelor:
Sofia Maria de Jocurban
Evelyne-Maria de murica
Eva Maria de ania_ania
Antonia Maria de nikolett2445
Maria Sofia de yoyoyo
Bianca Maria de lenabum
Maria de corinasmile
Maria Antonia de giorgia23
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
discordia spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR NOASTRE
Aniska80
anamariam79
Madamar
marylenac
maribell
marisa_ana
Sofia Maria de Jocurban
Evelyne-Maria de murica
Eva Maria de ania_ania
Antonia Maria de nikolett2445
Maria Sofia de yoyoyo
Bianca Maria de lenabum
Maria de corinasmile
Maria Antonia de giorgia23
dar si celor dragi care poarta numele Sf Marii
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
arturicii spune:
La Multi Ani tuturor Mariilor ce se serbeaza azi!
Ale, sa aveti o zi super faina!
Ioana & PYS
discordia spune:
Fetelor, help!!!!!!!!
De cand am nascut am slabit cateva kg, mai aveam doar vreo 4 de dat jos. Dar eu in loc sa slabesc sau macar sa ma mentin m-am ingrasat, iar acum am 60 de kg. De mancat nu mananc cin e stie ce, dar se pare ca o inghetata pe zi a fost suficienta pt a ma ingrasa. Cum fac sa slabesc? De exercitii mai complicate nu am timp, fac ceva miscare, dar se pare ca nu este suficient. De azi am inceput sa beau si ceaiuri cu rol antiadipos, poate m-o mai ajuta in vreun fel.
Daca aveti voi ceva idei, mi-ar prinde bine.
Va pup.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Madamar spune:
Bubu: ma bag si eu ...sper ca nu ca musca-n lapte... dar 50 ml/zi nu cred ca sunt un capat de tara: eu sper din suflet ca toti bebelusii sa fie sanatosi, ca daca sunt sanatosi nu mai conteaza atit de mult cit maninca...
si pentru ca am citit si postul Sabinei, concluzionez: ar trebui sa se streseze Sabina ca mincutele ei papa si nu au prea luat in greutate....dar nu o face pentru ca stie ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare.
pupici si sa auzim de bine!!!
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!