Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Fetelor, help!!!!!!!! De cand am nascut am slabit cateva kg, mai aveam doar vreo 4 de dat jos. Dar eu in loc sa slabesc sau macar sa ma mentin m-am ingrasat, iar acum am 60 de kg. De mancat nu mananc cin e stie ce, dar se pare ca o inghetata pe zi a fost suficienta pt a ma ingrasa. Cum fac sa slabesc? De exercitii mai complicate nu am timp, fac ceva miscare, dar se pare ca nu este suficient. De azi am inceput sa beau si ceaiuri cu rol antiadipos, poate m-o mai ajuta in vreun fel. Daca aveti voi ceva idei, mi-ar prinde bine. Va pup. Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010) |
Mie nu imi sta deloc la slabit capul in contextul in care sinii mi se par din ce in ce mai ...flescaitzi.
FETELOR CARE ALAPTATI DE CITEVA LUNI, CA SI MINE: vi se mai intimpla acum sa va curga sinii de prea-plin? Eu nu mai inteleg nimic... acum 2 saptamini aveam lapteee, si de aruncat (dupa ce o perioada imi scazuse productia), acum sinii sunt, spun eu, aproape goi...desi nu e chiar asa, ca mai are bebe de papa si a mai pus il ultima saptamina 500 g.
Ma tenta sa fac si proba suptului insa nu vreau sa devin depresiva ...asa ca am nevoie de un raspuns al vostru!
Si inca un fapt ciudat: reflexul de ejectie al laptelui din celalalt sin, in timp ce alaptez dintr-unul, exista, chiar daca sinul este prea putin plin... nu inteleg mecanismul desi am citit ceva pe tema asta.
Va pupic!
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
arturicii spune:
Mary, eu "cheltui" in continuare absorbante ptr sani ca altfel nu fac fata la schimbat de bluze. Exista zile si zile si la mine; de regula depinde de cerere.
Am avut de curand cateva nopti de alaptat din 2 in 2 ore si nu a fost problema, am avut de unde.
Despre mecanism...nu stiu prea multe.
Discordia, eu de-abia astept sa vina iarna ca poate ma potolesc cu inghetata asta
Ioana & PYS
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui theophillina 'Neata! www.cadoupenet.ro/images/buchet-flori-cadou-101-trandafiri.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI! Aniska80(pt data de 10) Flory_blanca, la Romtelecom au o oferta de consola Wii (7 milioane) dar nu stiu daca e conditionata de furnizarea altor servicii ale lor. Taty_ana, multumesc. R_ocsy, la noi a fost invers cand era mic (ca acum e maareee) plangea rau la curatatul nasucului, acum nu mai plange deloc, ins anoi nici n-am avut mari probleme cu mucii. In schimb acum plange cand ii curat ochisorii, si cand era mic nu plangea. Oricum, manevra e neplacuta la nas, de cate ori ii fac cate ceva lui bebe ma gandesc daca mie mi-ar placea si cateodata, din nefericire, ca de ex asta cu nasul, raspunsul e nu. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
MULTUMESC!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui Reallaura R-ocsy aspirator electric nazal cu melodii avem noi de la Mirci costa in jur de 200 ron si nu face nimic. Nu trage nici un fir. EU acum am batista bb pentru mai tz, deocamdata am aspirator de tras cu gura, e super bubusi eu as folosi batista bb, daca nu ar merge asa cu aspiratorul de gura Teo eu nu i-am mai curatat okii de mica, cred ca de 3-4 ori maxim la viata ei Aniska pentru 10! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
MULTUMESC!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui yoyoyo Saluty, pe 28 luna aceasta avem si noi botez , ia vedeti AICI ce invitatie avem :) cine vrea e bine venit, de ce ti si cu tehnica asta moderna. Nu vrem ceva mare , o sa fie ceva restarns peste zi si fara dans , sper sa trecem cu bine evenimentul si sa ne simtim bine. Yoyoyo mamica de dom'shoara Maria Sofia 06.05.2010 si de fecior Tavi (18.05.07) |
SUPER!DISTRACTIE PLACUTA!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui cris_09 Fetele nu pot sta prea mult.Facem bagaje,plecam la munte,e prima oara in formatia asta,ma chinui sa indes sifonierul in troller Suntem bine,cica nu e candida,sunt doar urme de la lapte,dam sanul cu glicerina inainte de papa,spalam gurita cu glicerina dupa papa,dar nu cu tifo,caci irita si de asta ramane rosu;cu vata. Funduletul e mult mai bn,am stat dezbracati si am dat cu:sudocrem,mustela,baneocin,bepanthen,sanosan,crema de galbenele,ulei de masline L-am zapacit,dar acum are niste fese de reclama Va pup,va multumesc mult Weekwnd frumos! O www.toane.ro/wp-content/uploads/2009/10/tort.jpg" target="_blank">feliuta de tort din partea noastra,pentru maine.facem 3 lunite Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) Ma votati? |
LA CAT MAI MULTE LUNITE!DISTRACTIE PLACUTA IN CONCEDIU!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui theophillina www.retete-mancare.ro/img/20494/Tort_de_biscuiti_cu_cafea.jpg" target="_blank">'Neata! LA MULTI ANI! Aniska80 anamariam79 Madamar marylenac maribell marisa_ana Sofia Maria de Jocurban Evelyne-Maria de murica Alexandra Maria de bubu30 Eva Maria de ania_ania Antonia Maria de nikolett2445 Maria Sofia de yoyoyo Bianca Maria de lenabum Maria de corinasmile Maria Antonia de giorgia23 Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
MULTUMESC!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Buna dimineata, La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Marii. Bubu poate piciul e supraalimentat? Incearca sa ii maresti intervalul de mese. Eu le-am cantarit pe pitice, pana acum le luam din oki si mi-am pus mainile in cap. Cred ca sunt cele mai mici si mai pricajite fetite. Iustina 4.450 si Ekaterina 4.800. Astea cred ca vor fi slabe o viata intreaga. Pediatra mi-a zis ca sunt ok, mananca, dorm, se joaca, asta e ritmul lor, dar pe mine ma ia cu transpiratii. Mama imi spunea ca sora-mea era o slabanoaga, de ii era rusine sa iasa cu ea afara. La 6 luni arataca ca un copil de 2 luni. Asa cred ca vor fi si ale mele. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
MULTUMESC IOANA!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele eu ma pregatesc sa merg la op nunta azi, ca fc si botezul si au cerut dezlegare de la preot si pt nunta suntem si noi pe ultima 100m cu pregatirile azi eu stiu ca nu se spune la multi ani pt ca este adormirea maicii domnului..... bubulina mea a ajuns sa pape 210ml, nu ii mai ajungeau 150ml, si are deja 7 kg fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445 |
WOWWWWWW ARE 7 KG????CUM ASA???EU PANA LA 3 LUNI SI 9 ZILE AM HRANIT-O PE MELISSA DOAR CU SAN SI AM OBS CA NU SE MAI SATURA SI NICI SANII MEI NU MAI ERAU ASA DE INCARCATI,DESI LUI DENIS I-AM DAT 1 AN SAN,AM MERS LA PEDIATRA SI IN 3 SAPT LUASE DOAR 200 GR,MI-A DAT LAPTE PRAF SA-I DAU 2 MESE PE ZI SI O MASA DE CEREALE!LAPTELE PRAF ESTE DE LA NESTLE,NATIVA,I-L ACCEPTA DAR CEREALELE DE LA TOPFER,CU OREZ SI NICI NU VREA SA LE VADA MACAR,DECI AM RENUNTAT LA ELE...ACUM I-I DAU LAPTE PRAF SI TATA!SPER SA IA IN GREUTATE,IN PRIMELE 2 LUNI NE-A MERS OK DAR ACUM DIN LUNA A TREIA...CAM RAU...DESI E MAI MARE DECAT FETITA TA CU FIX O LUNA!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui veronicach ma folosesc de Teo si munca ei si spun si eu La multi ani cu mult drag Aniska80 anamariam79 Madamar marylenac maribell marisa_ana bebelinelor: Sofia Maria de Jocurban Evelyne-Maria de murica Eva Maria de ania_ania Antonia Maria de nikolett2445 Maria Sofia de yoyoyo Bianca Maria de lenabum Maria de corinasmile Maria Antonia de giorgia23 mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
MULTUMESC!