Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

MULTUMIRI TUTUROR CARE MI-AU URAT PT ZIUA DE NASTERE SI PT ZIUA NUMELUI!
VAD CA NU MULTE DINTRE NOI MAI ALAPTEAZA,DECI TIND SA CRED CA E CEVA IN AER...,E CAM GREU CU LAPTELE PRAF,ATAT FINANCIAR CAT SI CU PREPARATUL...DAR ASTA ESTE...
CU KG MELE IN PLUS,NU REUSESC LUPTA...IAR PE 4 SEPT SUNT NASA,AS VREA SA MAI SLABESC DAR SE PARE CA NU DOVEDESC
CICLUL E DEREGLAT,DE MA APUCA PANICA CATE O DATA...UFFF
FETELE ATI INCEPUT CAREVA SA FACETI DIVERSIFICAREA LA BEBEI???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, eu "cheltui" in continuare absorbante ptr sani ca altfel nu fac fata la schimbat de bluze. Exista zile si zile si la mine; de regula depinde de cerere.
Am avut de curand cateva nopti de alaptat din 2 in 2 ore si nu a fost problema, am avut de unde.
Despre mecanism...nu stiu prea multe.

Discordia, eu de-abia astept sa vina iarna ca poate ma potolesc cu inghetata asta

Ioana & PYS

SI EU INAINTE UDAM TOT DE PE MINE DACA NU ALAPTAM,IAR ACUM...INCEPE SA-MI MAI CURGA DOAR DACA SUGE DINTR-UN SAN...INCEPE CELALALT SA CURGA,IN REST...NU SI NICI NU MI SE MAI INTARESC!

Mergi la inceput

SE PARE CA BANTUI SINGURICA PE AICI LA ORA ASTA...RESTUL SUNTETI LA...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

edit: am scris din greseala aici, am gresit sectiunea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

We are back!!!
Ne-am intors sa va servim cafeluta
Am fost la Pestera(zona Moeciu),a fost super frumos,am prins vreme buna,bebe a fost cumintel,sambata a dormit aproape non-stop,iar duminica a studiat zona
A fost o excursie de sarbatoare...am aniversat fix 3 lunite a lui bebe si la fel de fix un an de la nunta...Hi,hi..ce concidenta
Am de recuperat destul,dar nu stiu cand o sa am timp,ca ne apucam de renovat,iar saptamana asta ma voi duce si la doctor,pentru ca piciorul inca ma doare,doar supozitoarele cu diclofenac ma mai alina,dar nu vreau sa exagerez nici cu ele.

Aici am pus pozici de la munte.
Va pupacim!!!
Si,nu uitati sa ne mai dati si noua cate un vot din cand in cand!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Legat de sanii moi, nu cred ca daca sunt moi nu mai au suficient laptic, probabil s-au reglat dupa cantitatea de laptic supta de bebe. Pana sa incep sa ma mulg, Dragos sugea des dar putin si la fel simteam si eu sanii moi. Acum de cand tot scot cu pompa, am ajuns cam la aprox 800 ml scosi+ce mai suge si el noaptea.
Eu am stimulat foarte mult lactatia cu pompa in sensul ca ma mulgeam dupa ce termina bebe de supt, iar daca treceau 2 ore de la ultimul supt si el nu dadea semne ca ii este foame, pac bagam pompa in functiune.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Ilincuta mi-a facut ceva muci in we, am tot incercat sa-i scot, dar sunt undeva mai jos, nu reusesc. e ineaca cu ei si vomita cam des
Azi, daca nu e mai bine bag batista bb, dar Slava Domnului pare mai ok. I-am dat aseara 4 ml panadol.
cris-09 ce poze frumoase, sa va fie de bine excursia! Multi inainte pentru aniversari, multi ani fericiti de casatorie si de acum inainte si puiucul sa fie sanatos!!
Aniska asa e, cum spune discordia, eu nu mi-am mai simtit sanii plini de muuult, fata suge putin si des, ba chiar f putin uneori, nu-mi vine sa crad ca e gata...dar e grasuna si nu ma impacientez.Sa vedem sambata la control si cat a luat luna asta...
iesim afara. sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ah, cu kilogramele, discordia eu am 60 jumate si sunt disperata sa mai dau jos in astea 2 sapt pana la botez 2 kg jumate. Altfel nu ma incape rochia pe care am dat o gramada de bani . Mai scap si eu la dulciuri, dar astea 2 sapt chiar o sa ma abtin. DAca nu mai mananci nimic dupa 6 slabesti cam 300 gr pe zi. La mine asa e. Incearca si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
La multi ani sarbatoritilor de nume de ieri!
Nu am citit decat pag 12, dar recuperez!
CRIS- frumoasae poze! Sotul tau seamana cu Margineanu mai tanar!
Noi am trecut cu bine de botez si de luatul mirului!
A fost SUPERB totul!
Poze va pun cand imi trimite fotograful!
Am avut frac facut pe comanda pe masura noastra superb!
V-am spus eu ca nu da gres nasica!

Ieri l-am lasat la maica-mea sa ne odihnim si noi, iar diseara il iau!

Va pup!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata! Ne-am intors si noi dupa un weekend la tara unde a fost racoare si bine.
Am renuntat la Wii in favoarea unei clime ca era insuportabil aerul la noi si acum o montam. De abia astept sa ii dam drumul.
Bebei vostri cum dorm ca Nadia nici acum nu vrea sa isi tina capul pe spate doar pe stg sau pe dr si mi-e frica sa nu ii ramana tuguiat.
Parca are Duracell in fund fiica-mea, de cateva nopti se agita intr-una si nu mai imi doarme ca lumea, din ora in ora se trezeste si zbiara dupa suzi. Sper sa fie doar o etapa si sa treaca ca nu stiu ce sa ii mai fac.
Foarte frumoasa cartea despre activitatile bebeilor pe saptamani. Am inceput sa ma ghidez si eu dupa ea.

Nico felicitari pentru micul crestin.

Tatyana fiica-mea parca e copia fiicei tale. Se pare ca ramen codase la papa. Ma ingrijorez cand vad cat papa restul bebeilor. In plus nici nu mai imi ia ca lumea in gretate.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput