Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La capitolul kg la mine e dezastru.Am 56.Mai am 6 kg de dat jos ca sa fiu ca acum un an...si inca 2 ca sa fiu cum as vrea eu.
Mama mama,6 kg dar se cunoaste ca si cum ar fi 20(ati vazut in poze ),ma simt groaznic,dar nu ma pot opri din mancat,mai ales de la inghetata nu ma pot abtine delocNU MA MAI INCAPE NIMIC!

In alta ordine de idei...mi-a venit indemnizatia,am depus dosarul cu 1 iulie,si azi mi-au venit banii,INCREDIBIL

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hahaha, inghetata asta vad ca nu ma urmareste doar pe mine.
e bine totusi sa vad ca nu-s singura

cand nu am mancat nimic dupa 18 am slabit vertiginos insa e-n concediu cred vointa mea

Nana, asa face si Sabina, sta ce sta la tati apoi se pune pe-un concert cu lacrimi pana-n barba.... Cum o iau cum s-a linistit. Eu sunt insa optimista; mai creste Sabina si o sa se imprieteneasca si cu tati.

Cris, felicitari ptr indemnizatie; sa o cheltui cu folos

Am reusit sa
- spal vasele! (a stat cuminte Sabina de vorba cu o...oaie)
- pun la spalat hainele ei! (cu mandra in brate)
- sa rezolv niste chestii de job! (idem ca mai sus)
- sa pun o friptura cu legume in cuptor (cat a stat ea de vorba cu tati)

Acum a adormit pe picioarele mele (nu o legan ci sta asa si discutam) si eu is rupta. Mi-a foame dar nu ma pot deplasa.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nana : e normal sa vrea in brate mai mult la noi, ca pana una alta noi stam la dispozitia domnisoarelor non stop. La noi nu e gelos tata, in schimb ii e ciuda mamei , adica mie , ca as mai plasa-o si altcuiva dar face ce face si tot la mine ajunge , vorba ta , incepe sa urle ca din gura de sarpe si pana nu ajunge in bratele mele nu se poteleste.
Machiaj ? Sa privim partea buna ... tot era bine ca din 7 zile, un asa fie fara ... la noi acum e non stop fara ... poate sa se regenereze si sa respire din plin .
Creme ? Mie o ciuda cand uit sa le aplic , si din pacate se intampla des ; colac peste pupaza, imi sunt si pe terminate si nu am incredere in al meu sot sa mearga sa imi cumpere , sper din tot sufletul sa ajung sa mi le achizitionez ca de 2 saptamani incerc.
palnge
pa

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Cris, acum am reusit sa vad pozele, sunteti niste faini.
Dar cand sunteti marinari imi place cel mai tare!

Rocsy, dar nu te poti duce cu ea la cumparaturi?

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna mamici si bebelusi!

Ne e dor de voi, nu am mai intrat demult, suntem in concediu, revenim acasa abia in 13 sept.

Scumpica noastra Emma e tot mai grasunica pe zi ce trece , are 6,700 kg la 3 lunite, o alaptez in continuare si e tare happy, mereu ajuns cu zambiliciul pe fata.
va pupam cu mare drag pe toate si abia astept sa revin acasa sa ne auzim zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Doamne... ce tragedie si la maternitatea Giulesti@@@!!!!!!!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-explozie-s-a-produs-la-maternitatea-giulesti-din-capitala-903314.html

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Mary, "Nimeni nu a fost ranit"; au avut mare sansa acei bebei

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, "Nimeni nu a fost ranit"; au avut mare sansa acei bebei

Ioana & PYS
Pana acum au scos 4 sau 5 bebelusi inveliti cu folie speciala pentru arsi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Asta am citit din linkul dat de Mary; de-aia am si pus ghilimele.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Asta am citit din linkul dat de Mary; de-aia am si pus ghilimele.

Ioana & PYS
Eu am scris cele mai proaspete informatii.Acum spun pe realitatea ca 11 bebelusi au fost evacuati,1 a murit si 1 este in stare f grava

Ma votati?

Mergi la inceput