Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor,acum am venit de afara si am vazut noutatea, nu-mi pot stapani lacrimile. 3 bebei au murit. E groaznic. Dumnezeu sa le dea putere mamelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

eu am vz ca sunt 3 bebelusi morti - daca astea or fi ultimele info....

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Mira la inceput a luat foarte mult in greutate si 1400gr pe luna, dar dr zicea ca e normal sa nu mai ia asa, ca prematurii iau mult la inceput pana recupereaza iar apoi isi incetinesc ritmul de crestere. Mi-a zis sa nu ingriorez daca are o curba ascendenta cat a fi ea de mica, dar uneori nu ma pot stapani.

Si eu vreau sa ii fac eco de sold ca i-a disparut un pliu (nu mai are pliurile egale la picioare) de la un picior si m-am ingrijorat (inainte avea pliuri simetrice). Oare displazia de sold poate aparea si ulterior sau daca nu are la nastere nici nu mai poate face? Ea se tot taraste pe burta, oare o poate afecta negativ ca poate inca e prea mica si face efort mare cu piciorusele?

Ale casa de piatra si sa va distrati bine la dubla petrecere.

Nana tare frumos povestesti tu acolo de iubiricea ta. Sa va traiasca nazdravana. Uneori mi-as dori sa fie si picea mea mai activa ca e maraita rau si doarme cam mult sau asa mi se pare mie cel putin.

Rocsy lasa nu fi suparata pentru treburile din casa, uite-ta mai mult in sus nu mai lasa capul in jos (sa nu mai vezi mizeria de pe podea)si o sa fie mai bine. O sa treaca si perioada asta agitata. Si eu am zile de pana la pranz nu reusesc nici sa ma spal pe fata si acum mai nou doarme rau noaptea picea (si eu sunt tare rea de somn). Eu zic ca e de la caldura si o sa treaca toate.
Legat de cereale eu stiu ca sunt si pentru bebei de 4 luni cel putin Humana are dar chiar nu m-am interesat care e diferenta intre ele ca nu m-a interesat inca.

Roxanici felicitari pentru bebe care a crescut frumos.

Artu asa te admir pentru rabdarea ta si cum reusesti sa le organizezi pe toate. Uneori parca intru in pana de idei si stau doar si ma amuz de ea ce poate face. As vrea sa reusesc sa ii organizez mai bine timpul.

Uneori simt ca m-am salbaticit cu totul. Asa prost ma organizez ca si sa ies afara nu imi ajunge timpul uneori.

Doamne Fereste de asemenea tragedii ca la maternitatea Giulesti. Si cand te gandesti ca acolo bebei ar trebui sa fie in maxima siguranta.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

OOof, fetelor ce tragedie la Giulesti, ce groaznic, nici nu mai imi vine sa scriu ce voiam!

Ce scrieti voi despre bebei dornici de socializare, asa e si Ilinca mea, nu ma mai lasa o clipa, singura in pat nu-i place la covoras se plictiseste repede, vrea sa stea numai cu okii pe mine. Dimineata e f matinala, la 4-5 se trezeste asa ca pe la 8-9 isi face somnul atunci reusesc sa fac repede curat, sa bag la spalat, sa calc, cate ceva in fiecare zi. Daca raman in urma cu ele, aia sunt!!

Nana voiam sa-ti spun ca si noi papam ca voi, facute covrigel una langa alta si nu mai pot dupa ea ce pufoasa si draguta e. Ma bucur ca iubiricea e energica si va dorim sanatate!
R_ocsy felicitari pentru slabitul cu inghetata, eu vara asta m-am aventurat doar la vreo 4 inghetate si tot degeaba...tot grasa suuunt!!bine, am scapat la alte rautati dulci

Mai sunt bebelusi care isi canta?? Ilinca mea ofteaza cantat in somn odata la 2-3 secunde si o tine asa toata noaptea, e o dulce de -ti vine sa o papi 2 secunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Adevarata tragedie, m-au trecut toti fiorii, nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul parintilor care nu cu mult timp in urma sarbatoreau venirea pe lume a prichindeilor. Si se pare ca mai sunt inca 4 bebei in stare grava si intubati. pentru ei !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Ioana : eu m-as duce la cumparaturi cu Sofia, dar nu singura ca ar fi o adevarata aventura. Daca as merge doar cu ea , m-as uita mai mult in oglinda decat la drum , ca nu prea sta cumatra cuminte nici in masina. Daca adoarme printr-o minune, in momentul in care am luat-o din masina s-a trezit, iar caruciorul ar fi un obiect care mai mult m-ar incurca decat ajuta.
Daca ma duc cu caruciorul, schema de plimbare ar fi brate-carucior-brate-carucior-somn cu putin noroc-trezit si iar brate , cam asa decurg plimbarile la noi .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Mai sunt bebelusi care isi canta?? Ilinca mea ofteaza cantat in somn odata la 2-3 secunde si o tine asa toata noaptea, e o dulce de -ti vine sa o papi 2 secunde...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Sofia nu mi-a mai cantat de mult ... dar la noi evenimentul are loc in timpul zilei, cand ii cant si ea ma acompaniaza si nu noaptea. Trebuie sa fie tare dulce.
Fratele meu cand era mic canta prin somn, si l-a tinut cam pana pe la 7-8 ani. Spre finalul perioadei ne-a innebunit cu melodia din desenele sale preferate ... toata noaptea o dadea cu Batmaaaan, Batmaaaan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna seara mamici

Mare tragedie la Giulesti...chiar azi a nascut o prietena, dar sunt bine si ea si bblina ei.

Ma intreba cineva de tuse...era seaca, de cateva ori pe zi. Insa si acum tuseste cel putin odata pe zi.

Cu greutatea ei, m-am mai linistit. Vrea sa fie fotomodela de mica....are cel putin 64 cm, o imbrac cu body pt 6 luni.... Cateodata goleste un san, dar trecem la celalalt si asa rezolvam problema.

Bubu cum fac conversia din grame in mililitri, sa stiu cat a mancat?

Ca si activitati zilnice, Diana isi mananca pumnii...cateodata cate unul intreg, obiecte....tot ce prinde....era gata sa manance iarba, se intoarce de pe spate pe burta dar ii ramane o mana sub ea, gangureste, cand sta pe burta ridica caput destul de sus, cand sta pe spate se impinge in calcaie si se ridica, in cada face un fel de pod sprijinandu-se in cap si calcaie, cand stau eu cu picioarele indoite si o tin cu fata la mine, se incordeaza si ridica in sezut...si apoi vine in fata. Mesteca si ea cand ne vede pe noi mancand. Siii...astazi a ras in hohote prima data

Daca as vrea sa fac ceva cel mai bun moment e dimineata cand e bine dispusa si nu plange deloc....apoi mergem afara, unde doarme in carucior, mancam in parc, mai ne uitam la copaci si mergem acasa. Mai stam putin treze, adormim sau vine momentul pt masa si apoi doarme. E...doarme cu mine pe post de suzeta....daca scapa sfarcul din gura si nu sunt langa ea cand il cauta....s-a trezit. Partea buna e ca ma mai odihnesc si eu. Apoi mergem afara, unde iar doarme, mananca....ajungem acasa, baie, masa, socializare si adormit pe la 11-12 la fel ca la pranz, dar nu mai ma cauta dupa ce adoarme.Se mai trezeste dimineatala 5-6, manamca si apoi somn pana la 8-9.

Printre picaturi mai fac mancare, calc, citesc in parc, ma spal, curatenie face sotul.....cam atat.

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Ma dau peste cap stirile de la GIulesti. Inca un bb mort, nici macar nu se stie al cui.Ma deprima

R-ocsy ce dragut fratele tau...deci mai canta vreo cativa ani!!??
Rosanne si Ilinca mea rade in hohote cand rad eu in hohote, nu-mi vine sa cred cum intelege.daca zambesc, zambeste.

Are muci nasoi. astept sa se trezeasca si Mirci sa bag batista bebelusului. Azi o duc la doctor. Aveam programare de 4 l la Medicover sambata, dar nu mai astept atat.

Mergi la inceput