Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
r_ocsy spune:
Buna ! Sa vedem cat reusesc sa scriu .
Si eu am impresia ca nu mai am mult lapte, dimineata stau cel mai bine cu productia ca atunci nu ii mai trebuie supliment. In timpul zilei vrea si supliment , in general 60 ml. Totusi, astazi la pranz nu s-a saturat deloc de la san si mi-a facut un concert de zile mari pana i-am preparat biberonul din care a papat 80 ml. acum, eu habar nu am cat suge ea de la san si cam cat papa ea la o masa, stiu doar daca a avut mai mult sau mai putin lapte dupa cat supliment mananca.
Nu mai stiu care zicea ca i-a recomandat pediatra sa ii dea si cereale ... eu stiam ca cerealele se dat dupa 6 luni si nicidecum acum.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Si Sofia este agitata de cateva zile, ii este somn si se freaca intr-una la ochisori si casca de rupe dar nu vrea sa doarma ... ma gandesc ca din cauza caldurii. M-a cam facut cu nervii, nu mai am rabdare sa o adorm ... mi-ar trebui o bona .
r_ocsy spune:
Ce am mai remarcat . Cand am zile agitate, asa cum au fost ultimele , productia de lapte scade.
Dar am cedat nervos, ca asta mica in carucior nu vrea, in scoica nici pe atat, in pat doar daca sunt langa ea si ne jucam, singura in nici un chip . Ea vrea doar in brate si pe caldura asta ma termina, transpiram amandoua intr-una. Simt ca ma sufoc . Si ma enervez ca nu reusesc sa fac aproape nimic, de vineri imi propun sa dau cu aspiratorul ... inca nu am reusit, si e un jeg pe jos de imi vine sa imi iau campii . Nu mai suport dezordinea din casa, ca pe toate le fac pe fuga si nimic cum trebuie.
La kg stau bine, slabesc incet si sigur iar la ciocolata si inghetata nici vorba se renunt.
Am cantarit-o ieri pe Sofia , are 6 kg .
r_ocsy spune:
Ma duc sa calc haine , daca reusesc .... de fiecare data cand imi propun ceva se trezeste pitica si la revedere !
r_ocsy spune:
Am reusit sa calc 3 tricouri. Sunt din nou cu ea in brate. Innebunesc .
arturicii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
...deci normalitate asta inseamna??? inseamna ca la mine chiar e o problemaa Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Nu. Asta este "normalitatea" mea. Ai gresi daca ai generaliza |
Ioana & PYS
arturicii spune:
Nana,
Rocsy, te inteleg. Asa mai patesc si eu. Si la mine, imediat dupa ce mi se pare mie ca e ordine, vin baietii si rezolva...
Chiar aseara am facut revolutie la ei inn camera ; dar e bec acum; nu ma asculta deloc vasele din chiuveta pt ca nu se spala singure;
in rest, Sabina e in brate la mine sau stam de vorba mai tot timpul...
Ioana & PYS
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Ce am mai remarcat . Cand am zile agitate, asa cum au fost ultimele , productia de lapte scade. Dar am cedat nervos, ca asta mica in carucior nu vrea, in scoica nici pe atat, in pat doar daca sunt langa ea si ne jucam, singura in nici un chip . Ea vrea doar in brate si pe caldura asta ma termina, transpiram amandoua intr-una. Simt ca ma sufoc . Si ma enervez ca nu reusesc sa fac aproape nimic, de vineri imi propun sa dau cu aspiratorul ... inca nu am reusit, si e un jeg pe jos de imi vine sa imi iau campii . Nu mai suport dezordinea din casa, ca pe toate le fac pe fuga si nimic cum trebuie. La kg stau bine, slabesc incet si sigur iar la ciocolata si inghetata nici vorba se renunt. Am cantarit-o ieri pe Sofia , are 6 kg . R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
Vai, atat de bine te inteleg! Si in ultima vreme a inceput sa ma doara chiar tare zona de deasupra taieturii de la ceza, cum o car in brate non stop si cum imi mai "arde" cate una cu piciorusele cand ma prinde. Are maaaare noroc ca-i o dulce si ca o iubesc la nebunie , ca daca nu ...
Eu am femeie la curatenie, imi face o data pe saptamana (desi ar trebui mai des, si asa-i bine), dar efectiv abia reusesc sa spal cate un vas, sau sa-mi iau cate ceva de mancare din frigider (si ma mir ca deja am dat jos 20 de kile ). Mancare mai fac pe fuga cand e Florin acasa si mai sta cu ea, apoi mancam pe rand (a slabit si el 4 kile de cand s-a nascut fata si e tare speriat ca e ceva in neregula cu el ); oricum ma prefera clar pe mine sa o tin in brate, la tati sta ce sta si se pune pe urlat, iar el mai face si "scene" de gelozie pe tema asta . Parul il mai port doar strans in coada, machiaj ioc, abia mai dau cu crema pe fata...
Dar asta este, cand se uita la mine si zambeste, uit instantaneu tot !
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
cris_09 spune:
Fetele,stiu ca dupa 3 luni se regleaza productia,poate de aceea sanii sunt mai moi.Si ai mei sunt la fel,numai sambata au fost foarte tari,cand a dormit bebe non-stop.
R-ocsy ai incercat sa te mulgi tu dupa ce nu mai papa bebelina;inainte sa-i faci biberon?
Si bebe al meu face figuri..papa ce papa si dupa ii e lene sa mai prinda mamelonul,sau ii e prea somn...sau cine stie?iar daca ii dau biberon de ceai mananca...dar lapte mai e in san,ca daca storc mai curge
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
roxanici spune:
buna
eram interesata de discutia cu sanii moi/tari/plini, cursul lor si cantitatea de lapte
La mine sta cam asa treaba...imi mai curg si ud tricouri dar muuult mai putin ca la inceput si am fost tentata sa cred ca e mai putin laptic.
Ii simt mai moi si iar eram tentata sa cred ca e mai putin laptic.
DAAAAR bebe manca, doarme bine, creste bine deci concluzia este ca e laptic.
Probabil ca sanii se adapteaza la noile conditii si nu mai curg la fel, nu se mai intaresc la fel.
Eu zic ca nu asta tb sa fie masura la "e destul lapte" si cum creste/ se comporta bebe.
noi suntem bine;
- piciorutele si barbita lu horica parca nu mai tremura asa
- ochisorul nu mai curge
- a crescut super bine, sunt f surprinsa de cat a crescut
totusi intr-o zi am gasit ceva cojite la buric, nu stiu ce naiba poate sa mai curga acum din buric, sper sa nu fie nimic;
O chestie pe care o stiu despre Nurofen si cred ca si scrie ceva despre asta pe cutie/prospect.
Noua pediatra lui rares ne-a zis ca in caz de febra prima optiune tb sa fie paracetamolul, nu nurofenul pt ca nu e cel mai indicat in cazuri in care copilul este predispus la bronhospam.
Rares a facut cateva bronsiolite la viata lui si de fiecare data pediatra ne zicea asta.
Curatenie, rufe, vase...ce is astea.... pe bucatele si cand apuc...tot odata niciodata. Am noroc ca vasele le mai arunc in masina de spalat vase in rest azi un aspirator, maine un mop, un tricou calcat si tot asa
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)