FIV 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Treceti prin niste emotii cumplite!E bine ca utrogestanul este compensat.Aveti grija ca este compensat doar in proportie stabilita de ei,adica 3 cutii/luna.3 cutii ajung 8-9 zile.Asa ca apelati la mamici,la soacre si la toate femeile care le stiti si pot lua retete compensate cu utrogestan.Problema merge mai departe la farmacii unde spun ca nu mai au fonduri...
Sambata,duminica si luni vor fi zile grele pentru voi si voi fi alaturi de voi.
Trebuie sa iasa cu ,nu vreau sa raman singurul FIV reusit de pe forum in Romania.
Monica,culmea si eu care sunt o mare prapastioasa nu plangeam in acele momente...asa ca GATA cu plansul si gandeste-te la-ii tai care stau cuminti acolo.
Si cu testele de sarcina ce va veni?Eu nu am facut absolut niciun test de sarcina decat cel de dupa 14 zile.Mie Ancar mi-a spus ca mai tare te baga in boale...nu sunt sigure...iti dau sperante sau iti dau rezultat negativ si bb-ii sunt in burtica...
Monica eu zic sa numai plangi pt ca prin plans antrenezi toata musculatura abdominala...eu cel putin asa plang de spui ca s-a daramat lumea...si poate duce la contractii...chiar si la cateva zile sunt contractii...asa ca linisteste-te!Gandeste pozitiv...gandeste-te la.
Eu dupa Et imi placea sa ma uit la filme siropoase sau sa citesc carti tot de acest tip.

sila toate!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

"neata fetele, doamne ce zile ne astepta, ce de emotii, sunt asa de emotionata pt.voi de parca eu as face acum FIV

Monica draga mea ce-ti veni sa plangi, din contra trebuie sa fi f.fericita, nu te mai gandi la prostioare, bebeii sigur sunt acolo si acolo vor ramane, stai linistita te rog si da-l incolo de test, nu-l face te rog, astepta cele 14 zile.
Denisa ce faci draga mea sper ca esti linistita si fericita...astept vestile bune de la voi saptamana viitoare. FITI BARBATE FETELOR
Anemona azi ma rog pentru tine, sa-ti ajute D-zeu la foliculii multi si embrionasi buni.
Cored si tie la fel
Raluuuu draga mea prietena stii f.bine ca-s alaturi de tine si sigur ma voi gandi luni la tine si sa stai cumintica ca te bat altfel, am sa te sun sa te controlez sa vad daca esti cumintica.

DRAGELE MELE PRIETENE ASTEPT DE LA VOI NUMAI VESTI BUNE, VREAU, TREBUIE SA SARBATORIM SAPTAMANILE VIITOARE, VREAU CA MOS CRACIN SA FIE DARNIC CU VOI ANUL ACESTA. SUNT ALATURI DE VOI VA PUPIC SI VA IUBESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Iti multumesc mult Pia! Azi am inceput Utrogestanul si pentru mine e un mare eveniment caci e prima data cand ajung intr-o faza atat de avansata. Mi-am zis ca daca ajung aici, e clar ca o sa duc la capat toata procedura. Si asa va fi!
Clar sa ma suni daca poti. Cand dorm imi inchid tel, asa ca nu-ti face griji ca ma deranjezi.
Hai ca parca daca suntem mai multe in aceeasi oala e mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Multa bafta fetele, desi nu ma discut f. mult pe aici va urmaresc si sunt alaturi de voi cu gandul si sufletul.Toate ne dorim cu ardoare un copil si sunt sigura ca in viitorul cat mai apropiat un ingeras va cobora sa se incalzeasca in bratele noastre.
Multa bafta fetelor care sunt pe ultima suta de metri.

Pupici si sa uzim cat mai curand de

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Fetelor.. va tin pumnii, sa fie cu bebei multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

sunt alaturi de voi, va admir pentru ceea ce faceti!
un copil este o bucurie.
vreau sa va incurajez spunindu-va o poveste adevarata.
prietena mea s-a chinuit sa faca un copil toata studentia. a mers pe la diversi medici, a facut mii de analize, dar nu era sa fie. era stresata de aceasta idee. pina la urma a reusit prin FIV sa isi indeplineasca visul (baietel). am uitat sa va spun ca toate analizele ii ieseau bune , medicii dadeau vina pe oboseala, stres,...
si asa au trecut doi ani,toate bune si frumoase pina intr-0 zi cind prietena mea a venit sa-mi spuna ca se simte foarte rau, ca tare ii este frica sa nu recidiveze boala(cindva a avut un chist).
cu greu am convins-o sa mearga la un medic, si.... surpriza, era insarcinata, avea aproape 2 luni.
nu-i venea sa creada. acum este o mamica fericita, cu doi copii.
v-a placut?
eu si acum ma minunez.
va sarut si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor va tin pumnii la toate!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Fetelor, am vorbit astazi cu Ancar si mi-a spus sa-l sun in prima zi de ciclu din nov.(9 sau 10) si sa spun ca sunt pentru fertilizare. El o sa plece din tara si o sa vina pe 8 nov.

L-am intrebat de tratament.I-am zis ca vreau sa-l cumpar din Ungaria si mi-a zis ca sa cumpar 60 fiole de MENOGON.

Anemona, pot sa cumpar medicamentele din Ungaria fara reteta ? Spune-mi te rog , in afara de MENOGON ce medicamente sa mai iau? Spune-mi cantitatile si cat costa? Multumesc foarte mult.

Monica, hai ca mai este putin. Fii pentru noi, cele care urmam, un exemplu.
Raluca, sa stii ca tu esti cea mai optimista si cea mai haioasa dintre noi. Mie imi fac foarte bine cuvintele tale (si nici nu am inceput tratamentul...).Sunt alaturi de tine!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Stef (trec repede peste laude ca sa par modesta dar sa stii ca deja m-am imbatat cu vorbele tale) mai mult ca sigur ca o sa-ti dea inainte de Menogon sa faci Diphereline, doar ca nu poti sa-l iei inainte ca nu stii concentratia! Nu stie nici Ancar pana nu se stabileste data fiv-ului. Sunt doua variante: 21 de fiole de 0,1 UI, cate una pe zi, sau o singura fiola de concentratie mare. Dar astea nu sunt chiar un capat de tara. Sunt mai ieftine ca fiolele de stimulare, in martie costau cele mici cam 200.000-300.000 lei, iar cea mare in jur de 7.000.000 lei.
Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Fetele mele,va pup si va tin pumnii stransi!Sunt alaturi de voi chiar daca nu am chiar emotiile voastre...
Ralu,chiar...intotdeauna esti asa de optimista!Asa sa ramai ca face bine la bb.
Cored,Anemona...voua va tin pumnii astazi...sa dea Dumnezeu sa iasa cat mai multi embrionasi.
Trebuie sa reusiti toate ca sa ne faceti galerie si noua in primavara.Voi sunteti mai optimiste decat trupa din primavara.
Stef,mergi sa-ti iei fiolele din Ungaria...intai suni la farmacie si vorbesti cu doamna respectiva.Ii spui din start ca nu ti-a dat reteta si daca paote sa-ti dea fara reteta.Daca nu poate sa-ti dea fara reteta ii spui lui Ancar si iti va face o reteta care o poate lasa la asistente.
Stef,sper sa nu ma insel dar eu te simt f.agiata si parearea mea este ca nu-i bine.Incearca sa te linistesti putin.Iti va fi mult mai usor asa.
Eu am facut o singura fiola scumpa inainte de stimulare.Acum 3 ani jamatate era 4.5 mil lei.Nu era dipherelin ci altceva.
Ralu,pentru sotul tau!Sa dea Dumnezeu sa-i dai peste 2 saptamani cel mai frumos cadou din viata lui!Duminica viitoare,nu maine, este si ziua grasutului meu DAN.Implineste 33 de ani.
Monica,ce simti?Denisa,tu ce simti?

sila toate!!!!

Telefon:0036-20-377-0544
Dna Erika Szabo...stie romaneste.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput