FIV 2
Raspunsuri - Pagina 7
gabid spune:
La Medsana fac si spermocultura?Dan nu a facut niciodata.Ancar nu i-a dat sa faca asa ceva niciodata.Care sunt conditiile?
Gabi si Simonica de 2 anisori .
cored spune:
'Neata fetelor,
Iata ca ziua cea mare se apropie!!! punctia la mine sambata si transferul am inteles ca in maxim 48 de ore. ma v-a aunta in functie de ceea ce rezulta dupa ICSI. am deja emotii mari si m-a cuprins nerebdarea. bafta multa celor care sunt in acelasi lot si a ne auzim cu bucurie zilele acestea.
apropo, am auzit ca utrogestanul se da compensat asa ca treceti pe la medicul de familie sa va transcrie retetele. nu e cine stie ce reducere dar la cantitatea care trebuie sa o cumparam se strange...
va pup
Marcelle spune:
Dragele mele,
va citesc tot timpul, dar din pacate nu pot intra sa va raspund. |Sa va citesc mai pot, dar cand sa va dau un raspuuns nu mai reactioneaza net-ul meu de la sevici e jale ma enervez tot timpul.
Monica, Denisa, Anemona si Raluca, Cored si Karula, ( daca mai sunteti careva va rog sa ma scuzati, va tin pumnii la toate, poate am sarit peste vre una), dar va tin pumnii la toate.
Parca as fi eu in locul vostru, siu credeti-ma ca ma bucur pentru momentele placute pe care le petreceti( asteptarea unui rezultat pozitiv) eu sper sa va reusasca la toate. Si sunt sigura ca ne veti da vesti bune in curand. Le asteptamm cu nerabdare.
Eu mi-am comandat Maybe Baby si sa vedeti ce surpriza ca o feriga micuta mi-a aparut in ziua 11 si 13 iar in ziua 12 o feriga veritabila .
Si sa mai vedeti ca in ziua 14 su 15 imi apare oarecare urme de muscus!!!!!!!!
Ce ziceti fetelelor? Temperatura nu mi-am luiat-o in aceasta luna ca
m-am saturat, dar trebuia pt a avea bune informatii.
Gabi, acomodare placuta la servici si fetelor va tin pumnii sa fie le toate cu.
Va pup,
Marcela
stef spune:
Trebuie sa-l sun astazi pe Ancar si bineinteles ca am uitat numerele lui de mobil acasa...
Ma puteti ajuta?
Monica-Elena spune:
Ce fac fetele? Sper ca cele care au implantati stai cuminti in pat si aveti grija de voi, iar cele care se pregatesc sa aveti moralul sus a noi suntem alaturi de voi si asteptam numai vesti bune.
Raluca cu siguranta luni se va prinde un mic Dimitrie.
Sa fiti cuminti si sa ne dat vesti bune ca vrem chef
Monica
anis spune:
Gabi, sotul meu a facut la Medsana spermoculura. I s-au cerut aceleasi conditii ca la o spermograma : respectiv abstinenta.....fara medicamente deosebite.
AniS
monbb1 spune:
Anemona iti tin pumnii vineri, sa nu-ti faci griji, trece si gata.
Cored: si tie iti tin pumnii sambata. Mai sa fie , sunteti una dupa alta .
Raluca: La tine e cel mai usor, transferul mult astept! Deci iti tin pumnii luni.
Denisa: Da-ne de veste. Pe cand testul HCG? Cum te simti?
Eu am incercat sa stau cuminte in pat si am stat in pat dar nu cuminte. M-au lasat nervii si am tras un plans luni dupa care marti am plans de frica ca nu s-au implantat din cauza plansului de luni . SI miercuri am plans pt ambele plansete. Ati inteles ceva?!?!?
Azi e joi si mi-am promis sa nu mai plang, am iesit ieri din casa si parca e ceva mai bine.
Ma tot intreb daca plansul poate sa fi suparat embrionasii atat incat sa nu se implanteze?!
Am senzatia ca nu mai am nici o sansa!
Oricum fetele care faceti transferul, va stiti stilul . Daca sunteti genul care nu are stare in casa, va rog sa luati in calcul si sa nu va lasati ca mine furata de peisaj, degeaba am stat in pat daca am plans pe rupte.
Acum ma grabesc sa-mi fac un program ca sa nu o iau de la capat.
Va pup
Cloe spune:
Monica, stai linistita, te rog. Plansul nu i-a deranjat pe embrioni! Nu sunt ei chiar asa mofturosi, dragii de ei...Dar e bine pt. tine daca iti faci un program. Eu cat am stat acasa am citit mult, m-am uitat la filme si am mai iesit pe la magazine (dar nu mult, ca sa nu ma obosesc - eram paranoica rau de tot), ca sa nu ma mai gandesc atata. Bineinteles ca nu poti sa nu te gandesti deloc, dar daca ai program, macar cate-un pic iti mai zboara gandul la altceva.
Anemona, Cored, Raluca, va doresc din tot sufletul sa fie intr-un ceas bun transferul!!! Abia astept sa vina vestile bune.
Denisa, sper ca esti bine. Asteptam vesti bune si de la tine.
Va pup pe toate.
Cloe
monbb1 spune:
Merci Cloe, tare mi-as dori sa nu se fii speriat embrionasii!
Am incercat sa citesc dar cum lasam cartea un pic, cum ma napadeau gandurile. Cat despre filme, am inchiriat juma de magazin, cred ca am vazut pe putin 6 filme zilele astea, plus nu stiu cate prostioare la tv.
Dar acum am zis ca trebuie sa ies din casa, o sa ne gasim tot fleul pe la magazine si sper sa fie bine.
Maine vreau sa fac un test acasa sa vad daca a esit injectia de HCG din organism.
karula spune:
Monica, m-ai lasat paf cu plansul tau in trei etape si fiecare cu un motiv care mai de care mai serios... E bine cunoscut ca o femeie insarcinata e "labila emotional", asa ca tu faci antrenamente, nu stai degeaba in pat... E a treia oara anul asta cand imi aranjez cartile pe noptiera, trambalez PC-ul etc. in asteptarea zilelor la orizontala. Dar acum m-am linistit, ca daca plang trei zile nici nu mai am timp de alte alea Acu, eu zic sa treci la faza de ras, ca sa vada bebeii ca mama lor stie si altceva, nu doar sa dea apa la soareci...
Tu Denisa? Tot la orizontala?
Am vorbit la farmacie si cu medicul de familie. Si Cyclo-Progynova, si Utrogestanul sunt compensate!!! Si e o diferenta maaaareee, mai putin de 100.000 fiecare, in timp ce normal costa Cyclo 218.000 si Utro 280.000. Asa ca fuga la medicul de familie Anemona si Cored sa va dea reteta ca altfel ne seaca.
Azi a fost ultima zi de serviciu, dar weekend-ul il am plin sa rezolv ultimele detalii si amanunte. N-o sa ma plictisesc. Doar ca deja mi s-a umflat putin burta, ma cam doare si obosesc imediat. Dar per ansamblu dau semne ca luni voi fi apta de ET.