FIV 2
Raspunsuri - Pagina 12
stef spune:
Pia, sotul meu are un coleg ungur in Miercurea Ciuc care ne va cumpara tratamentul si o sa-l aduca in Bucuresti.Sper sa rezolv asa.
Crezi ca trebuie sa ne recompensam cumva fata de farmacista pentru ca ne ajuta cu telefonul?
Pia spune:
Bravo Anemona, deci bebei sunt in burtica, sa fie intr-un ceas bun, stai cumintica acolo in pat si fi f.optimista si increzatoare ca vei reusi sigur TOATE veti reussi , va doresc si-mi doresc din tot sufletul pt.voi sa veniti cu vsti bune cat de curand, deabia astept sa dam o petrecere aici pe cinste.
Stef sotul meu este decis sa mearga in Ungaria sa-l ia, dar daca dna vine la Arad este perfect si asa, eu maine l-as trimite daca as stii cand fac FIV-ul. Eu zic ca o mica atentie ar trebui, macar pt.deranjul ei si ca este atat de draguta si amabila ca ne ajuta. Este la jumatate de pret fata de aici.
Pupici si fetele cu bebei in burtici aveti grija de voi si de ei, doamne ce emotii am pt.voi, parca as fi eu in locul vostru.
anemona spune:
Fetelor care cumparati medicamentele de la doamna aceea din Ungaria, va rog sa-i transmiteti salutari si multumiri din partea mea, stie dansa despre cine e vorba, Anemona care a dat anuntul pe forum, okay?
Va pup si va urez multa bafta!
monbb1 spune:
Doamne nu-mi vine sa cred!!!!! Toate fetele sunt acum la etapa de asteptare. Va tin pumnii la fiecare si ma bucur ca ati trecut etapele de pana acum, sa fie cu ochisori la ultima etapa.
Raluca: Ti-au rezistat toti 4...super fata! Sa stai linistita acum.
Cored: La fel stai linistita si bucura-te de perioada de rasfat!
Anemona: Super bine ca mai ai si la congelat (as fii vrut si eu sa am!). Sa auzim vesti bune.
Denisa: Nu te mai supara, am citit pe mai multe site-uri si nu sunt semne spcifice asa ca n-ai de unde stii daca esti sau nu. Ai rabdare. Stiu ca e greu dar e pacat sa plangi acum. Sa stii ca mie mi-a parut tare rau ca am plans la inceput, imi reprosez ca e din cauza mea.
Tizo: Merci mult. La tine care mai este situatia? Ce planuri ai, incerci natural?
Pia: Merci mult si pregateste-te ca acum e primavara aici.
Restul fetelor, aveti fiecare grija de voi si sa auzim vesti bune.
Va pup,
Monica
Monica-Elena spune:
Monica tizo,eu incerc tot natural..... sa vedem ce-o iesi. cred ca doar ochii ca bebe se lasa asteptat. dar astept o veste buna de la tine si de la toate celelalte fete.
pupicuri pt toate si stati cuminti
Monica
Corina G spune:
Doamne fetelor!!!! Ce bine ca ati trecut de toate etapele. Acum o sa inceapa sa curga vestiile bune. Am o presimtire ca asa o sa fie.
Ma gindesc mult de tot la voi si va inteleg prin ce emotii treceti. Sint sigura ca barbateii vostri au grija mare de voi acum si sint linga voi trup si suflet.
Va doresc voua tot ce imi doresc si mie: sa fie cu ochisori frumosi si sanatosi.
Va pup cu mult drag,
denisa73 spune:
Fetelor eu am iesit din competitie. Mi-a venit ciclu....

.De ce oare la o saptamana de la ET?
Corina G spune:
Vai Denisa, ce rau imi pare, saracuta de tine. Cum de-a venit nenorocitul, si asa de repede? Du-te neaparat la doctor. Te-au stimulat prea mult in doua luni la rind cu atita medicatie, si hormoni, etc. Ti-a dat organismul peste cap probabil.
Imi pare tare rau si ma gindesc la tine. 

Nu esti singura.
Ai grija de tine.
Cu mult drag,
monbb1 spune:
Denisa: Nu-mi vine sa cred! Esti sigura ca e ciclul? E rosu? Scuza-mi amanuntele dar ca sa fim sigure caci altfel poate fii si de la implantare.
Mi se pare prea repede, mai ales ca pp ca iei si progesteron.
Mi-ar parea tare rau. Crede-ma ca trec prin aceleasi momente. La mine azi a fost ziua 14 si mi-am facut test de urina acasa si e negativ.
Oricum, celelalte fete trebuie sa stea linistite. Sa nu prind pe vreuna ca plange cum am facut eu.
Se reuseste f bine din FIV. M-am uitat pe siteul american si in ultima tura din 14 au reusit 10 si 1 mai asteapta raspuns. Eu una sunt f optimista vazand asa rezultate.
Capul sus, va pup
Monica
monbb1 spune:
M-am gandit sa fac un fel de tabelas cu fetele care sunt acum in FIV. Spuneti-mi va rog daca va place ideea si daca da, verificati daca datele sunt corecte. Va pup, Monica
Monica - Punctia Oct.14 - Transfer 2emb Oct.19 - Test: Oct 30 - NEG.

Denisa - Punctia Oct.17 - Transfer 2emb Oct 20 - Test: Nov.5
Raluca - Transfer 4emb Oct 27 - Test: Nov.10
Cored - Punctia Oct.25 - Transfer 4emb Oct 27 - Test: Nov.10
Anemona - Punctia Oct.26 - Transfer 3emb Oct 28 - Test: Nov.11??