Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mi-ai facut pofta acum de lapte cu gris si ceva dulceata buna de visine sau capsuni

Noapte buna si somn usor , o sa merg si eu sa sar in bratele sotului pe canapea in living pana mergem la nani

_

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mi se pare mie sau suntem destul de multe la a 2a sarcina??tre sa verific cu listuta

eu plec la Galati asha ca nu vetzi auzi de mine pana luni

la multi ani tuturor ce poarta numele de MARIA!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

din 38 gravidute, 18 au copil/copii eu zic ca este un procent destul de mare

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

cine vrea lapticul cu cacao????

mamica fericita de 2+ si 12 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Neatza si de la mine!

Eu cred ca bebitza al meu e baiat .

La nume greu ne-am decis . Deocamdata avem astea 2 variante:
- baiat: Theodor Iustin
- fata: Sofia Dorothea

O zi buna!

Alina

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
BByasmi, multumim de laptic cu cacaOF bun l-ai pregatit, esti o gospodina desavirsita
N-am mai avut insomnii aseara, desi probleme cu duiumul la care sa ma tot gindesc.
EU cred ca voi avea fetitza...Nu stiu insa ce sa simt...Mi-e sa nu cred asta din cauza ca..nah,normal as vrea sa am si o fifi...Oricum cred ca tot blondina cu okii albastri ca barbate-miu va fi. Si neaparat grasuna Baietii mei au avut 4,000 si 4,200 la nasteri...deci ma astept iar la un maricel..La nume nu mai stiu. Voiam Sofia dar se preconizeaza f multe Sofia, deci ma mai gindesc...O sa ma gindesc la nume dupa ce voi sti ce e de fapt..

Simona, mami de baieti David si Matei si 9+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
bb_yasmi ce frumoase sunt pozicile. mai este asa putin si il vad si eu pe bebe mic
azi mi-a fost rau iar, am vomitat. acum am mancat si ma simt bine. am mancat oua de prepelita. la mine a inceput sa se vada burtica chiar si dimineata cand de fel era lipita de spate. acum se vede binisor
anaxena nasol ca pleci pe caldurile astea.
cristina bine ai venit. sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos
strumphitza tu cum te mai simti?
simona te cred ca vrei fetita, poate si iese de data asta
copiloi, ally, anamira
si eu cred ca bebe este baietel, acum sa vedem. oricum , orice ar fi o sa-l iubim la fel de mult.
toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

Buna ziua tuturor!:) am vazut subiectul fluturasi martie-aprilie 2011 si aici ma incadrez si eu:)) Daca se poate, v-as ruga sa ma inscrieti si pe mine in grupul vostru:D

DN:05.06.1984
UM: 29.06.2010
DPN: 05.04.2011

Momentan cred ca sunt o viitoare mamica fericita, am avut doar o saptamana in care muream de somn si mi se inchideau ochii oriunde as fi fost, in rest greturi nu, nu am vomitat nici o singura data si nici sensibilitate la mirosuri nu am avut... atata doar ca ma dor sanii de mor, eu obisnuita sa dorm pe burta acum simt ca dorm pe pietre :))) sotul in schimb e ft multumit:))

bebe deocamdata face foarte mult bine, atat mie cat si celor din jur. pe mine m-a scapat de migrenele cumplite pe care le aveam si m-a facut extraordinar de calma (de obicei sunt foarte agitata)

martea viitoare am programare la eco si de abia astept sa ii aud inimioara, mor de nerabdare!!:) si evident, sunt curioasa de nu mai pot sa stiu ce e!!! citeam pe aici ca daca ai greturi ai fata, daca nu baiat...as mai vrea sa stiu si ce culoare o sa aiba ochisorii, tatal meu si familia lui au ochi albastrii, eu am ochi caprui, sotul meu albastrii, tatal sotului albastrii, bunicii sotului albastrii....sper sa ii mosteneasca pe ei...

doamne ce m-am intins...imi cer scuze pentru toata telenovela dar sunt o mamica euforica:)

va pup si zile cat mai senine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona pai si eu daca am fetita as vrea s-o cheme Sofia Maria. imi place numele asta.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

se pare ca sarcina arata de 6 saptamani, eu am acuma 8

si nu are activitate cardiaca

daca si peste 7 zile e la fel e evident, oricum sanse mari nu sunt, se pare ca e oprita in evolutie

Mergi la inceput