Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

sdcristian ai fost la eco si asa ti-a zis? nu mai poti merge si in alta parte? sa fi sigura. in cazuri din astea este bine sa ai mai multe pareri.
nici nu stiu ce sa zic......imi pare rau ca ti-a dat vestea asta.

scrish bine ai venit la noi. iti dorim o sarcina frumoasa, usoara si un bebe la termen.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

acuma nu merg la alt eco, mi-a zis sa stau 7-10 zile si apoi sa mai fac un eco, ca sa fim chiar siguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

sdcristian , mai mult nu stiu ce sa spun sa nu vorbesc in plus sau in minus

M-am trezit bine si cu chef de viata si vestea asta m-a cam amarat...deja mi s-au pus o gramada de idei pe creier si nu imi place... azi trebuie sa fac ordine si curatenie in casa ca maine e ziua sotului si avem si party de casa noua...o sa fiu busy tare weekendul asta, plus ca in seara asta suntem invitati la cina la niste prieteni.

Roxy, multumesc de intrebare, dupa cum spuneam sunt ok dar ieri mai tot imi mirosea urat si putzea, ma enerveaza ca sunt asa de sensisbila la mirosuri acum... eram sensibila si inainte de sacina dar acum e ceva de speriat...miros ceva de la o posta

_

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!

bun venit noilor burticute , multa sanatate si sarcini usoare!

sdcristian, eu sunt o fire foarte optimista si mereu incerc sa gandesc doar pozitiv...bebele tau este bine si asa va fii, trebuie doar sa ai incredere si sa/i transmiti numai sentimente pozitive ca el sa creasca mare si voios. Doamne Doamne are grija de noi toti sa stii si ai sa/mi da.i dreptate!!!

Ally , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

buna burticutzelor

sdcristian si eu zic sa mai incerci si in alta parte. Nu vreau sa te sperii dar de obicei la 6 sapt. ii auzi inimioara. La mine cel putin asa a fost. Se poate ca dr la care ai fost sa nu fi avut aparatura mai performanta dar eu zic sa incerci si in alta parte la un dr mai bun. Asteptarea asta o sa te termine si daca bebe e ok mai bine acum sa poti sta linistita sa nu-i faci rau. Stii ca el se hraneste si cu sentimentele tale. si Doamne ajuta

Fetelor eu ma simt groaznic si azi. Am papat doar cativa struguri ca nu pot altceva. Nu merge nimic. Sunt distrusa, deprimata, nervoasa, nu-mi place cum miroase pielea mea, nu-mi place cum miroase deodorantul, nu-i plac cum miros asternuturile, nu-i place cum miroase soacra a parfum, Pe scurt nu-mi place nimic, nici macar sotul Please help cu un sfat

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

sdcristian, imi pare rau de asa vesti :-(((
Ai putea face un beta hcg pe care sa-l repeti la 2 zile sa vezi cum evolueaza...Daca e in scadere, atunci e sarcina oprita in evolutie .

Poate ai avut ovulatie tarzie si bebele e mai mic....nu stiu...

Alina

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

sdcristian, nu ai voie sa iti pierzi optimismul pana in ultima clipa, cand in sfarsit vei auzi inimioara bebeului! trebuie sa gandesti in continuare pozitiv si sa crezi ca totul va fii bine. mai mergi si in alta parte, la unul, doi sau cati doctori o sa fie nevoie! sunt foarte multi incompetenti care se joaca cu sentimentele pacientilor degeaba. nu vreau sa deviez de la subiect dar chiar saptamana trecuta o prietena de-a mea a fost diagnosticata cu cancer la centrul sanador din bucuresti, clinica privata unde a platit o gramada de bani si unde a mers la un doctor cica bun din partea unor relatii foarte inalte. ce crezi? ieri a fost sunata sa se prezinte de urgenta la o consultatie. motivul? incurcasera analizele! inutil sa iti spun cum a fost saptamana asta pentru ea si familia ei.

deci nu iti pierde speranta! te pup si iti doresc tot binele din lume pentru bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heloo

simo,

strumphy cam rarutz.....te astept diseara ;la o barfa nocturna??

sdcristian, eu una sigur as merge chiar maine la inca un dr/eco sau analiza de sange.

anamira, shoping-ul nu functioneaza la tine????? eu daca imi cumpar ceva ce mi-a placut imi trec toate..... asta da terapie... cat despre parfumuri.....eu nici acum nu le suport...

mamica fericita de 2+ si 12 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetelor!
Va urmaresc de la deschiderea odiseei dar ... atunci doar aspiram,aspiram la fluturas ...!

Ma numesc Georgiana si ma alatur si eu voua,viitoare mamici de martie -aprilie 2011!Si cum intr-adevar sunt multe mamici la a 2,3 sarcina...ma inscriu si eu,mamica Giuliei,1 an si 5 luni si in 9+.Sunt foarte bucuroasa sa vad atatea mamici cu copilasi mititei care au curajul unei noi sarcini.Eu curajoasa nu prea ma simt dar sunt comvinsa ca va fi totul bine!
Despre sarcina...acelasi tipar ca la Giulia(pana acum)fara nici un fel de simptom specific...sper sa ramana asa si sa nu fac cunostinta cu celebrele stari de voma!
Datele mele: DN:02.07.1981,UM:06.06.2010,DNP:13.03.2011

Va pup si ne doresc la toate sa avem sarcini usoare,cu bebei sanatosi!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scrish, georgiana bine ati venit! sarcina usoara sa aveti!!

mada ai venit de la munte??? parca vineri ai zis ca vii, nu?

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput