Dovlecei in sarbatoare *180*
Raspunsuri - Pagina 17
Lali_mete spune:
Eu ma bag la nani,va astept dimineata impreuna cu Alex,la cafea .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Ce crema a fact Raluka,ca mie imi scapa ,si eu sunt curioasa tare Scoatem si alcoolul la vin,nu-i problema,in seara asta orice...facem must daca e nevoie . Croco,merci. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Ajutati-l pe Siluan |
am amestecat niste unturi si uleiuri de plante. Am scris pe blog
Noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
noi putem incepe sarbatoarea la 0 ora noastra, nu? Ca mi-e cam somn
La multi ani, BRUCE!
Sa fii sanatos si fericit impreuna cu mami, tati si bebe din burtica!
Sper sa aveti o zi minunata de sarbatoare!
Pupici dragi mamicii tale!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monis5 spune:
LA MULTI ANI Super BRUCE!!! sa-ti dea Domnul tot ce e bun pe lumea asta si mamicii la fel. Va pup!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
crocodana spune:
Imi pare rau nu-s deloc la zi,felicit si eu sarbatoritii dragi de azi si sper ca bebei bolnaviori sunt bine!
am fost iar la grigore alexandrescu de urgenta....Ama in joaca cu tati si-a (ra)sucit antebratul drept, medicul i-a spus pronatie. I-am luat antemergator de la Ikea, mergea fericita prin casa cu el, cu tati langa ea, cu bratele in jurul ei, si la sfarsitul unei curse, a incercat sa se intoarca cumva iar manutele ei au fost prinse de tati...a plans, parea ca nu e f grav, apoi ne am speriat pentru ca nu era tentata sa apuce nimic din "favoritele ei" cu manuta, vroia dar nu reusea, am pus-o la san sa se linisteasca din plans, nerealizand cat de tare o doare, dar la fiecare miscare tipa de durere...si am fugit la spital...nu va spun cum tinea manuta asa inerta in bratele mele, pana acolo a adormit la san dar la fiecare groapa, oricat de mica, incepea sa tipe. A venit medicul,a vazut-o, i-a flexat antebratul cu palma inspre cot si ne a zis calm sa asteptam afara pana se calmeaza si sa-i dam sa apuce ceva.....a tipat groaznic in acel moment, d-aia nici nu am perceput/auzit de prima oara ce a zis...si asa a fost...si-a revenit Ama noastra imediat...a folosit manuta ca sa-l apuce strans pe tati in brate ....aveam in minte cand am plecat de acasa cele mai mari grozavii, iar radiografie, manuta imbolizata sau mai stiu e ce....la plecare asistenta ne-a spus foarte linistita ca se intampla extrem de des mai ales la copii asa mici...noi cand am intrat la camera de garda eram disperati, ne-a intrebat ce e, eu am zis luxatie sau fractura....
toate astea s-au intamplat acum 2 ore si nici nu imi vine sa cred ca am scapat asa usor....ca Ama doarme linistita..
nu stiu cum imi reuseste sa va dau asa "vesti bune"!
mi-a luat ceva vreme sa vad pozele dovleceilor de pe mail si ce s-a mai postat! pe unde am reusit am lasat si eu un rand doua cu mare drag! sunt absolut superbi!si nu imi vine sa cred, absolut deloc, ca anul trecut pe vremea asta, ne mandream cu burticile si acum ne bucuram impreuna de progresele lor!
va imbratisam cu drag! s-auzim de bine!
PS. Ama merge tare frumos cu "caruciorul"!E fericita si hotarata cand paseste!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Lali_mete spune:
La Multi Ani Bruculica ,sa cresti mare,sanatos,voios. Of ce zboara timpul !!
Croco intradevar se intampla frecvent accidente de genul asta. Din acelasi motiv socul meu era tare incantat cand a vazut ca s-au inventat hamurile acelea de sustinut copilasii pana sunt siguri pe picioarele lor. Saracul Dr Burnei,pe cand era la Mangalia,la Sitalul de Boli se Oase,era satul de cumnatul meu,fiind atunci de varsta lui Paul. Aproape in fiecare luna mergeau cu cotul/manuta,sarita de la locul ei, pentru ca socrul meu il tine strans,sa nu cada,.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
Ellenuta spune:
La multi ani, Bruce!!
Ai implinit un anisor si iti urez sa fii sanatos, sa ai parte de tot binele din lume, sa fii istet si descurcaret!! Sa fii fericit alaturi de parintii tai si alaturi de comoara din burtica mamicii tale frumoase!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
pot sa va las pentru dimineata??
am baut un capuccino vienez la terasa si nu am somnnnnn ..
croco vai ce povestesti tu acolo, ma ia groaza .. mititica ce suferinta si chin pe ea. of, sa nu mai patiti din astea niciodata.
cristina ce frumos ai petrecut cu emma in mall. cred ca toti erau numai ochi la voi. pup frumoasele
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
crocodana spune:
La multi ani Brucu chief!!!!
Sa cresti frumos, sa ai noroc, sa aduci multa bucurie parintilor tai si sa ai grija de surioara ta!
Ma gandesc la voi acum cu aceeasi emotie de anul trecut!A fost nemaipomenita venirea ta pe lume!
crocodana spune:
Lali ! Off ce bine mi-ar fi prins sa stiu ca nu e asa de grav....am imaginea ei la piept, cu manuta inerta, incercand sa o miste si tipand de durere si retraiesc neputinta de a nu putea sa o ajut nicicum....
Noapte buna!