Dovlecei in sarbatoare *180*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Techila pe procinema e un film cu chuck ... poate la final afli castigatorul

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Auzi mai,tu,asta cu "arici" la nume,cum adica esti normala? Ba nu esti ,stiu eu ca esti cam de pe aceeasi planeta cu Mami a lui Andrei,ea super=bucatareasa tu super-pustoaica ,ne minti pe noi ca esti normala...ca noi nu te stim...
In afara de asta,ai dreptate,da,fiecare face cum crede mai bine.nu judec pe cei care fac intr-un anumit fel,fie ei ca lasa prea liber copilul sau mai au putin si il pun intr-un balon de ala cum am vazut in cateva filme vechi.DAR ,nici nu accept ca o cucoana din parc sa ma ia in zeflemea ca las copilul pe jos ( eu fiind de aia care il lasa sa mearga de-a busilea pe alee si il spal pe manute dupa),sa imi porunceasca practic sa il iau de acolo,ca "o sa mi se imbolnaveasca de nici popa nu o sa aiba ce i face ".Eu de multe ori tind sa impart oamenii in doua categorii,alba sau neagra,de curand am invatat ca mai exista si nuante de gri,ca trebuie sa vad lucrurile din mai multe unghiuri. Eu mai sunt pe aici daca mai vreti vre-o racoritoare,ceva.. ma documentez pentru raspunsul la intrebarea Techilei .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Ma duc si eu la .... Somn usor !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lali, un vin rose la fata!
saru'mana!
sa cresti mare! 19 cat?!

sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!

Ralukule cum vezi tu tot.. pentru cateva zile mi-am adus aminte cum este sa te doara cand alaptezi pentru ca Ana m-a capsat serios, pana la sange..acum ranile au deja crusta, maine poimaine's ca noua

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Lali, un vin rose la fata!
saru'mana!
sa cresti mare! 19 cat?!

sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!

Ralukule cum vezi tu tot.. pentru cateva zile mi-am adus aminte cum este sa te doara cand alaptezi pentru ca Ana m-a capsat serios, pana la sange..acum ranile au deja crusta, maine poimaine's ca noua

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

trimitem ceva creme din tara (nu glumesc)?

aricel mami, esti tare dulce!

Lali nu sarbatoresti cu sotul?

(nu astept raspunsuri imediat, ca eu poate fug in pat intre timp )

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralu, te pup mami! vreau crema din aia de care ai facut tu!

merg la somn ca am baut niste vinut si m-a cam pleostit...

imediat face Brucu un anisor, dragul de el

noapte linistita dragelor!

Mergi la inceput

Dana,un vin rose pentru tine,rece,cu paharul aburit, inca unul de la mama-spacra din vie,aromat,tamaior,pentru Raluka .
Raluka daca ar fi acasa am sarbatori,oricum am sarbatorit mai devreme . E de munca.
Mai,eu cred ca Paul s-a rusinat cand a vazut ca Alex al lui Crissbebe adoarme singur,si din ziua cand ne-am intalnit cu ei nu mai adoarme leganat nici in brate nici pe picioare. Vrea doar mangaiat pe par ,sau lasat singur,si adoarme .

Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana ai fost tare! Da-mi pe PM adresa

Lali sper ca vinul ala e fara alcool. Nu de alta, dar n-as vrea sa doarma Alex asa de bine

Offf acu un an pe vremea asta udam tricouri, stateam cu ochii pe messenger, tremuram de emotii... a fost cea mai intens traita nastere! O experienta minunata! Nici nu imi imaginam eu atunci ca asa repede va trece un an si il vom serba pe SuperBruce al nostru! Bine, din 14 august si pana in octombrie a trecut intr-un fel, apoi din 16 octombrie viata a fost cu totul alta .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

La multi ani Lali! Numai de lucruri bune si frumoase sa ai parte!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Ce crema a fact Raluka,ca mie imi scapa ,si eu sunt curioasa tare
Scoatem si alcoolul la vin,nu-i problema,in seara asta orice...facem must daca e nevoie .

Croco,merci.

Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput