Dovlecei in sarbatoare *180*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cristina_ana mi-a placut cum ati petrecut ziua de azi.

Noi ne-am intors de la dr. Ei bine avem faringoamigdalita. Trebuie sa luam un sirop antibiotic pe care l-am cautat jumatate de Bucuresti ca sa-l gasesc. Supozitoare cu paracetamol pt ca nu mai accepta nimic pe gura si biotics pt flora intestinala ca e cam dereglat cu burta. Arata oribil gatul lui si trebuie sa urmam tratamentul 7 zile. Daca tot am ajuns la dr ne-a si cantarit si masurat si avem 9,430kg si 73 cm. Mi-a zis dr ca arata foarte bine pt 10 luni. A zis ca e cam static dar isi va da el drumul la un moment dat. Legat de decalotat, mi-a zis ca decalotarea asta se poate face incet la baita pana la 5 ani asa ca avem timp. In rest, nimic nou. Acum seara a urlat foarte tare cand manca lapte. Il ustura si se si ineaca pt ca e infundat. Uof sper sa trecem si peste episodul asta. Oricum ne asteapta o noapte grea.

Lali inca o data la multi ani. Ii mai pup o data pe Davidelu, Irinelu si Stefania si va urez weeknd placut si o noapte usoara.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monikus, nu e deloc usor cu amigdalita asta. Da intr-adevar febra foarte mare. A avut si Andrei odata si l-a tinut o saptamana, horor a fost, nu a mancat nimic cateva zile, doar lapte accepta. Dar bine macar ca ati descoperit cauza si v-a dat tratament.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu tot o astept pe Luto cu subiectul ala de discutie ca m-am plistisit aici.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alex, du-te mami si culca-te, ca Luto cred ca doarme demult! Cred ca asta o sa fac si eu!
Noapte buna!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

dar al meu nu ti-a placut....ingrato...io iti dau tema de eseu....aptitudinile geniale ale lui stivan versus capacitatile fizice ale lui cuc....alta data nu mai pupi suibiect interesant

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mai Alex,la ceas de seara nu ne spui o povestioara ? ,ca ne minti de cateva luni ca ne spui o poveste cu o fata frumoasa,o dacie si doi politisti ...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui alex25

dar al meu nu ti-a placut....ingrato...io iti dau tema de eseu....aptitudinile geniale ale lui stivan versus capacitatile fizice ale lui cuc....alta data nu mai pupi suibiect interesant

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Ba daca iti aduci aminte, eu ti-am spus clar din seara aia ca stiu exact cine castiga, dar nu vreau sa dezvalui eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

La multi ani Lali multa sanatate si numai impliniri !!!

La multe lunite sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi !!!

Monikus acum ca s-a descoperit ce are micutul tau sper sa treaca repede si sa nu mai aveti altadata probleme.

Nela off prin cate treceti si voi. Te admir tare mult ca ai atata rabdare. De multe ori cand ma mai supar ca Maria nu mananca, ma gandesc la tine cata rabdare ai. si sa treaca repede.

Bravo si felicitari micutilor plimbareti de Xggg, Techila, Mamideandrei si restul

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Lali mami, chiar nu pot scrie acum, ca deja mi-am depasit cu mult ora de somn si nu mai sunt prea coerenta. Mai ales ca am baut si multa bere de la tine si sunt varza. Dar eu te pup si mai iau o prajitura inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Referitor la globul de cristal eu sunt din aceea de care vorbea Xggg ... abia acum am depasit cateva bariere ca sa spun asa, dar cel putin in primele luni (ba chiar pana pe la vreo 5) am dezinfectat tot ceea ce venea in contact cu Maria, aveam dezinfectant special pt maini, o puneam numai pe paturica ei cand statea pe patul nostru (chit ca statea pe asternut - doar cand erau puse pt prima data statea ca atare), daca dadea o jucarie pe jos (in camera nicidecum afara din casa) o spalam la masina si multe altele (ca sa nu va ingrozesc taman acum dupa atata timp ) .... si multumesc lui DD totul a fost super bine, nu am avut nicio problema ...

Acum daca vad un copil busiland prin parc nu am nimic impotriva, doar ca eu nu o las pe Maria ... si nici pe bancile din parc nu am pus-o niciodata ... cred ca fiecare face ceea ce crede ca e cel mai bine pt pui ...

Acum sper sa nu va oripilati de tot ceea ce am scris mai sus .... in rest sunt normala

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput