Dovlecei in sarbatoare *180*
Raspunsuri - Pagina 14
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta asta cu laptele facut cu apa de orez mi-a spus-o o dr de la gr alexandrescu. a spus ca intr-un fel, anuleaza efectul lacozei. eu puneam 1,5 l apa si 2 linguri de orez pe care il lasam sa fiarba 1 h, apoi apa rezultata o raceam si o bagam la frigider si ii facem lapticul cu ea. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Si mie mi s-a spus de varianta asta, ca metoda de strans la burtica....dar la cat de patita sunt cu deshidratatul nu vreau sa ma risc si o sa iau lapte fara lactoza ca mi l-a baut bine si inainte...abia scapasem de el de vreo saptamana si ceva.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
carinablanca spune:
Nela, multa sanatate Anei. Sper sa scapati si voi de problemele astea.
La noi a tras o ploaie de vara cu tunete si fulgere de numa. A durat jum de ora si s-a oprit . Acum e aer si imediat o zbughim afara. Sa termine Maria iaurtul si plecam.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
carinablanca spune:
Cand a avut Maria probleme cu stomacelul si eu i-am facut la recomandarea medicului, laptele cu zeama aia de pe orezul fiert. Cam din a patra zi. Ca in primele 3 zile ne-a recomandat Humana HN (pe care Maria nu l-a acceptat aproape deloc ca era cu gust de banana). SI in acest timp a primit si furazolidon.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Lali_mete spune:
Special pentru Cristina ,sa nu duca dorul gratarelor
Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catolicii se decid sa il converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la Biserica, unde preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand "nascut evreu, crescut evreu, acum crestin". Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: "nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste".
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
cristina_ana spune:
Mai, Lali, faci misto de mine?
Hai ca te iert, ca e ziua ta! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de viata pe care ti-o doresti!
[b]La multe lunite David, Irinel si Stefania!
Monikus, mi se face rau cand citesc prin ce treci. Si eu ma gandesc la o boala a copilariei, probabil roseola asta, ca vad ca multi bebelusi au avut-o! Sper sa gasiti rapid cauza si sa se faca bine Rareselul!
Alex, o pup pe Zeina, sper ca maine sa nu mai aiba nimic papusica!
Si degeaba face Lali[/b] misto de mine si imi dedica glume, ca eu sunt tare fericita cu mancarica mea fara carne. Am facut zilele astea niste retete absolut minunate, gasite pe net. Vad ca am o adevarata pasiune in a descoperi feluri noi de mancare, cred ca mi s-ar potrivi sa lucrez intr-un restaurant la bucatarie, pe bune, nu glumesc!
Aaaa, si trebuie sa va spun neaparat de noua mea descoperire in materie de dulciuri. Ati mancat vreodata chestii din alea de la Cinnabon? Se gasesc in unele mall-uri. Mai ales cea cu crema caramel si nuci prajite e nebunie curata, as manca la infinit, e cea mai buna prajitura mancata de mine vreodata, o depaseste cu mult pe preferata mea de pana acum tortul de la IKEA. Sa le incercati si voi neaparat! Eu si acum lesin de pofta cand ma gandesc la ea. Imi vine sa ma urc in masina sa dau o fuga pana la Mall Cotroceni.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Nu am vrut sa scriu bolduit. Nu stiu ce are, am incercat sa repar si nu imi dau seama ce s-a intamplat, asa ca o las asa.
POZE
POZE NOI
Lali_mete spune:
Hai mai Cristina ,ca eu voiam sa bat saua sa priceapa iapa ,stii ,sa iti bat apropo ca atunci cand lumea face gratar,botezi si tu ceea ce-ti place cu alt nume . Hai te pup ,stiu ca tu ma iubesti de fapt .
Cristina ,inainte de "la multe lunite Davi" ,ai pus un " b] " in plus .Apropos,eu nu am urat nimic azi sarbatoritilor? Ca nu mai stiu ,asa ca urez acum: la multe lunite dragilor,sa cresteti mari si frumosi.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
cristina_ana spune:
Nela, o pup pe Anusca, ce rau imi pare ca sufera inca cu ochisorul, micuta de ea!
Ii pup si pe ceilalti copii bolnaviori, ca am vazut ca mai sunt!
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Eu astazi m-am plimbat cu Emma prin mall, ca fetele. Adica ne-am plimbat de manuta, nu cu caruciorul, Si am intrat in toate magazinele, si asta mica facea ce faceam si eu. Ma vedea pe mine ca ma uitam la rochii, si tragea si ea de toate rochiile de pe acolo si se uita la ele! Mureau toti de ras cand ne vedeau! Asa de bine m-am simtit cu papusica mea!!!!! De+abia astept sa creasca sa fie prietena mea cea mai buna!
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Eu astazi m-am plimbat cu Emma prin mall, ca fetele. Adica ne-am plimbat de manuta, nu cu caruciorul, Si am intrat in toate magazinele, si asta mica facea ce faceam si eu. Ma vedea pe mine ca ma uitam la rochii, si tragea si ea de toate rochiile de pe acolo si se uita la ele! Mureau toti de ras cand ne vedeau! Asa de bine m-am simtit cu papusica mea!!!!! De+abia astept sa creasca sa fie prietena mea cea mai buna! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!