Dovlecei in sarbatoare *180*
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Alex, te imbratisez. De fiecare data cand zici ceva de diaree de Zeina, mi se strange inima! Numai eu stiu prin ce-am trecut si noi. Cum e acum Zeina, a mai facut kk, tot diareic? Eu sper ca nu. Am fost tare placut surpinsa de mersul Zeinei cu antemergatorul, sa stii! Ai fetita mare de-acuma! Si foarte sigura in miscari, imediat isi da drumul,o sa vezi. Da, mai, i s-a strans totata infectia la baza ochiului, un fel de puroi. Urat de tot. Este mai bine, zic eu, dar nu e cum ar trebui. Azi am inceput un alt tratament, am fost iar la doctoras. Sper sa fie bine pana luni. Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Tare pacatoase sunt infectiile astea la ochisor, eu stiu cat am tras pana la 6 luni cu ochisorii ei. Trebuie nimerit tratamentul si dupa cedeaza imediat, ai sa vezi. Tinem pumnii.
Cat despre Zeina, nici nu stiu ce sa zic. A facut kk de 5 ori de azi dimineata (ea deobicei are intre 2-4 scaune pe zi) - dimineata aproape ok, apoi diaree si de 3 ori semilegat si a scos marul copt pe care l-a papat de dimineata, dar nu diaree. In concluzie nu e normal, dar nici grav nu e. Acum dupa-amiaza ii voi da tot morcov cu orez, nu ii voi mai da mar copt si diseara o sa ii dau lapte fara lactoza...sper sa treaca.
Hihihi, e asa haioasa, ca ea isi da drumu la manutze si sta asa, si cand sa paseasca realizeaza ca nu are sprijin, si cauta asa, cu ochii, disperata sa se agate de ceva, sau se aseaza cu grija in funduletz...e fricoasa, matza lu' mama.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Lali sa stii ca eu m-am servit cu de toate si acum savurez o berica, de aia am chef de vorba. Sar'mana de tratatie.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Mai,mie imi e si rusine sa ma bag cand vorbiti voi de copilasi bolnaviori,penru ca noi nu am avut nimic pana la caldura asta nenorocita care a venit odata cu maseluta lui Paul,si i-au provocat diaree si voma. Multumesc lui DD ca e sanatos,nu mi-a racit niciodata,nu i-au curs muci,a facut rosu in gat in ianuarie,a avut o data diaree in martie,la dintisorii nr 3 si 4,s-a iritat la fundulet de trei ori de cand s-a nascut. Stiu,ceea ce am scris eu acum suna ca bancul ala cu blonda apetisanta,cu masina scumpa,iubit bengos care nu vinde nimic,doar se lauda,pe un site de mica publicitate ,de asta nu pot decat sa ma rog sa fie si copilasii vostri sanatosi,sa nu mai aiba probleme Zeinuca, Ana sa ia in greutate, Rares si Ana Elenutei sa nu mai faca febra. Va pup,ma bag la un dus rece,ca nu mai pot de cald..o fi de la bere ?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
suede spune:
Lucia sunt perfect de accord cu tine.
Asa gandesc si eu,nu vreau sa-mi cresc copilul intr-un glob de cristal si numai asa se caleste.
Dar de la teorie la practica se schimba mult datele problemei.Exact cum zice Alex in momentul in care puiul tau face febra repetat,tipa din cauza durerilor,nu ia in greutate desi la un momentan era un grasut si apoi incepe sa fie sub curba de crestere,ba chiar scade in greutate,face caca des,moale,urat mirositor,e normal sa incerci sa incerci sa depistezi cauza.
Iar stereotipul cu luatul de manuta chiar incepe sa deranjeze in momentul in care suspectezi si se adevereste infectia cu o bacterie care asa se transmite la copilul mic.E normal sa vrei sa-l protejezi!
Si inca ceva...poate in UK oamenii se spala mai des pe maini .
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Ellenuta mamideandrei poti cauta o vila aici |
sar-mana, am gasit www.conaculdomnescbran.ro/galerie/" target="_blank"> ceva, am trimis mail, astept sa vad daca au camere libere; te pup, merci inca o data
ANDREI
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui NelaM Elle, acum te-am vazut. Ce ma bucur ca te vad. Ce mai faci, ti-ai gasit costumatie? Ce mai fac fetele? In special febletea mea, Eva? Ana cum mai e? A mea e cu o infectie urata la ochisor, ofof... Va pup. Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
of nu ati scapat nici acum de infectia la ochisor .. pup eu pe anita sa-i treaca repede. eva a avut cam acum doua luni si i-a trecut cu tobradex, nu stiu daca se gaseste si pe acolo. putem face cumva sa-ti trimit?? da-mi adresa ta pe pm.
evita face nazbatii, e capoasa, face numai ce vrea ea, se imbraca cu ce vrea ea ca altfel face crize .. o bate pe anna pana la loc comanda, trebuie sa stau de paza .. pdpa, sunt fericita ca a terminat-o cu pampersul .. nu mai punem nici ziua, nici noaptea si nu a avut niciun accident ..
anna e ok si ea .. sunt un pic ingrijorata ca mi-a vomitat la masa de pranz .. asa cu jet, sper sa fie bine. a inceput si ea sa se mai miste, se taraste peste tot, busileste nitel, se ridica in picioare dar numai cand e pe carne de om sau in premergator ..
va pupicesc dulce!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
sar-mana, am gasit www.conaculdomnescbran.ro/galerie/" target="_blank"> ceva, am trimis mail, astept sa vad daca au camere libere; te pup, merci inca o data ANDREI |
super arata! tin pumnii sa gasiti liber!
papa bun
bio bebe
daciana.ilie spune:
iau si io o bere rece Lali si pariez pe stiven sigal pt ca practica aikido, ceea ce e foarte tare din punctul meu de vedere
asa, Luci draga, de ce te scuzi atat pentru parerile tale? uite, io sunt genul care-l lasa asa "mai ca la tara" dar de asemenea sunt obisnuita sa-mi fac analize de rutina o data pe an: o hemoglobina, o triglicerida si un colesterol, un papa-nicolau samd
pana acum n-am considerat ca pe lista asta ar tb sa fie si o examinare de kk dar acu ca sta si fii-miu in bot cu pisicile si linge tot, cred ca o sa merg si o sa cer sa i-l bage sub lupa
acum legat de obiceiul meu cu analizele sa stiti ca m-a apucat dupe 35 ani - cam asa - deci voi mai aveti muuult tare pana sa va apuce de-astea babesti
asa, mai vroiam sa zic dar am uitat, dap, trebuie sa o corectez pe Diamar, pt ca Davidosul (a dat si el o bere azi si am ratat-o eu ?! ) e in vacantaaaaaaaa !!!; vai ce bine suna .... pot sa mai zic o data ? zici ca vorbesc despre colegii de clasa ai lui darius
"follow ure dreams!"
Ellenuta spune:
asta cu laptele facut cu apa de orez mi-a spus-o o dr de la gr alexandrescu. a spus ca intr-un fel, anuleaza efectul lacozei. eu puneam 1,5 l apa si 2 linguri de orez pe care il lasam sa fiarba 1 h, apoi apa rezultata o raceam si o bagam la frigider si ii facem lapticul cu ea.
papa bun
bio bebe
daciana.ilie spune:
fetelor, eu sunt norocoasa, am un copil sanatos si parca mai rezistent, daca s-a imbolnavit de ceva gen infectie la ochisori i-a trecut relativ repede si n-a mai recidivat;
darius mi-a dormit noptile, nu mi-a facut colici, nu urla cand ies dintisorii decat ca e mai agitat si mai marait, a luat bine in greutate, mananca relativ bine, a facut primii pasi la 9 luni si un pic etc etc dar stiu cum se simte o mama cand e puiul ei bolnav si cred ca as fi in stare sa-i fac copro zilnic daca as crede ca foloseste la ceva, cat de putin sau doar ca sa ma linistesc eu
cand aud o mamica ca are puiul bolnavior, agitat, urlacios, nemancator ... imi vine sa ma fac mica, mica si sa ma ascund
multumesc lui DD in fiecare zi pentru sanatate iar urarile pe care le fac de obicei sunt de genul : Sa fiti sanatosi!!
Techila - felicitari ! dar tu n-ai fi zis nimic de progresele putzelor ..vai ... tb sa te spuna alex, noroc ca avem o paracioasa printre noi
daci
"follow ure dreams!"