Dovlecei in sarbatoare *180*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca
Laaa multi aniiiiii
Cine sa traiasca ?
Cine sa traiasca ?
Laaa multi aniiiiii
Bruculica sa traiasca Bruculica sa traiasca
Laaa multi aniiiiii !!!!!!

Sa cresti mare Bruculica, te pup, fa-ti o codita ca vor sa ti-o taie , am aflat eu .... si sufla in tort.
Noi, dovleceii de aici te iubim foarte mult.
Curand vei avea o surioara minunata si vei putea imparti cu ea toata bucuria si fericirea de a fi copil

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Ce crema a fact Raluka,ca mie imi scapa ,si eu sunt curioasa tare
Scoatem si alcoolul la vin,nu-i problema,in seara asta orice...facem must daca e nevoie .

Croco,merci.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

am amestecat niste unturi si uleiuri de plante. Am scris pe blog

Noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

da-mi si mie reteta de tort ca blat am si chiar m-ar ajuta niste creme, multumesc anticipat

Mergi la inceput

Croco mergi mami si pe la biserica ca uite ce sperieturi trageti ...offff, ca n-as fi om intr-o situatia ca asta.
ia zi cum fu in deplasare, poze ai ? v-ati bronzat ?
Mi-e dor tare de tine, dar asta stii deja
Pupa Amiliciul drag si scump

Mergi la inceput

Alexxxxx dormi ? uite draga ca am venit .
Nu mai am subiecte, trec printr-o perioada gri cenusie spre violet a vietii mele si mi0au secat si gandurile. Bine ca nu sunt in Romania ca-mi seca si gura de la canicula asta.

Apropos de canicula , ii zic mamei azi, "hai pe Skype sa-l vezi pe putza " (fiind pe mess) la care ea zice: "stai sa ma imbrac" .
Si mama e genul care nu transpira nicioadata si vorbeam cu ea si-si tampona fruntea cu un servetel.

Stiu ca nu e nimic amuzant dar si sa ploua de 3 zile continuu nu cred ca v-ar satisface

Acum sunt complet nehotarata daca sa ma infig la prajiturile lu Lali sau la tortul lu' Bruculica

Mergi la inceput

E super cand scrii singura ca nu te contrazice nimeni si iti poti urmari cu usurinta ideile....nu te intrerup alte mesaje....

Eu sunt curioasa daca a gasit Kawa tort cu etaj, cu Mickey Mouse cu baloane multicolore in mana ....daca a gasit modelul vreau sa zic, ca stiu ca-l face ea pentru baiat

Eu am sa cumpar niste coifuri dinacelea cu elastic...dar nu ca sa ne distram copilul ci ca sa ma pot distra eu cand am sa-l vad pe tatal copilului cu aia pe cap .
Nu mai e mult si vad ca Miki ne-a sarit cu pozele ...poate ne inspiram si noi de la Bruculica....
Mai sunt cativa dovlecei buni inaintea noastra.

Mergi la inceput

Ma simt complet neapreciata, neiubita si nedorita in grupul nostru virtual asa ca ma retrag...doar nu o sa va cersesc dragostea
Noapte bunicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Mai sunt si eu pe aici Luci, asta ca sa-ti intrerup fluxul ideilor putin si sa ne reintoarcem la Bruce

La Multi Ani Bruculica !!!!

Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai si surioara si/sau fratiorul tau!

Elle, tare ma bucur de progresele Anei; as putea pune pariu ca dupa ce isi da drumul va recupera rapid totul, pup-o din partea noastra ... si ... si pe Eva Trompetica

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Croco .. nu mai zic nimic .. mie mi se pare horror si faptul ca Ana Ellei a vomat ... iar .. in jet ...

Luci un somn bun iti urez si fie ca maine dimineata orizonturile sa para mai roz!

...am tot zis ca o sa-l filmez in parc pe Darius, ei bine am facut-o azi si incerc sa le incarc pe dropshots

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Bruce!!!

Sa fii sanatos alaturi de minunata ta familie.Viata sa-ti poarte pasii pe carari line,cu flori si soare!
Felicitari Iulika si sot de Iulika

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIMIKAAAAAAA !!!!! sa traiesti fericita alaturi de gemenasii tai frumosi.

Tot un anisor faci ? ca te vad tinerica tinerica

Mergi la inceput