Dovlecei in sarbatoare *180*
Raspunsuri - Pagina 12
Ellenuta spune:
LALI]
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
NelaM spune:
Asa, si daca tot sunt singura acasa...
Cecila, te rog sa iti mai faci timp sa ne zici cate una alta de Izabela. Mi-a parut rau sa citesc ca o vei mai rari cu forumul dar te-am inteles, este, again, alagere personala.
Te pup.
Iulikai vroiam sa ii zic ca ii sta SUPER cu noua freza! Te prinde tare bine. Cum spunea si Liliana, si par de porumb daca ai avea pe capsor, tot frumoasa esti!
Brucu ce mai face?
Sa ne zici cand simti primul fal fal al Danielei, de abia astept.
Si vreau sa le sarut pe Liliana si Biaz. Va rog sa ne dati mai multe detalii cu carea aceea a Biei! Sunt tare curioasa despre ce este vorba.
Liliana, voi cum mai sunteti? All ok now?
Epi si Ukutza, va pup, dragelor.
Hai ca ma duc la culcare! Si-asa sunt singura cuc, v-ati pitit de mine.
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
carinablanca spune:
Techila, felicitari pentru progresele dovleceilor.
nela, multumim
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
alex25 spune:
Nela eu te pup.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
NelaM spune:
Elle, acum te-am vazut. Ce ma bucur ca te vad. Ce mai faci, ti-ai gasit costumatie?
Ce mai fac fetele? In special febletea mea, Eva?
Ana cum mai e? A mea e cu o infectie urata la ochisor, ofof...
Va pup.
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Elle, acum te-am vazut. Ce ma bucur ca te vad. Ce mai faci, ti-ai gasit costumatie? Ce mai fac fetele? In special febletea mea, Eva? Ana cum mai e? A mea e cu o infectie urata la ochisor, ofof... Va pup. Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Hai ma, nu i-ati dat de capat nici acum? Uf, draga de Ana, o pupam si pe ea sa ii treaca mai repede.
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila of..daca m-ai dat de gol uite zic: posed o putza umblacioasa si una vorbacioasa+cantacioasa+imitacioasa+urcacioasa in pat. si ambele fac castele din paharele d-alea, baga paharul mic in paharul mare, baga forme prin gaurelele corespunzatoare, aseaza inelul mic pe inelul mare...si de azi am inceput sa invatam sa facem un robot mare mare. si nu mancam asa o lene am pe mine...dar si o foame care depaseste lenea....iar termometrul la mine pe terasa la umbra arata 40 de grade Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Asa parca mai merge, poate te mai prind ca nu ne zici mai des de ei.
NelaM spune:
Alex, te imbratisez. De fiecare data cand zici ceva de diaree de Zeina, mi se strange inima! Numai eu stiu prin ce-am trecut si noi.
Cum e acum Zeina, a mai facut kk, tot diareic?
Eu sper ca nu.
Am fost tare placut surpinsa de mersul Zeinei cu antemergatorul, sa stii! Ai fetita mare de-acuma! Si foarte sigura in miscari, imediat isi da drumul,o sa vezi.
Da, mai, i s-a strans totata infectia la baza ochiului, un fel de puroi. Urat de tot. Este mai bine, zic eu, dar nu e cum ar trebui. Azi am inceput un alt tratament, am fost iar la doctoras. Sper sa fie bine pana luni.
alex25 spune:
Mai, eu inteleg ca Hepi e la servici si are absentele motivate, dar de Uka stie cineva ceva? Hai ma, ca ma ingrijorez, ce naiba. Sa nu mai zic de Fragutza care imi creeaza adevarate emotii cu disparitia ei. Fie-va mila si scoteti-ma din negura.
Lali_mete spune:
Sunt si eu pe aici cu un ochi,o bere rece in mana care sigur se urca repede la mansarda si ma trimite la nani langa prunc .
Vreti si voi bere? Cu alcool,fara,blonda,bruna,cu lamaie,de care vrea sufletelul vostru .
Ellenuta merci de pontul cu apa de la orez, poate asa papa s Paul lapticul,mama lor de calduri,ca de la ele se trag toate.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan