PRIETENE FARA TITLU (67)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
LILI felicitari verisoarei.Sper sa iasa castigatoare.Sa ne zici cand si pe ce post se da emisiunea aia sa o vedem.Si mai ales s-o vedem in vizita la voi.
DEEA vanzare buna la targ!
DENISA la voi din ce data incepe scoala? Aoleu ca e aici toamna deja,trebuie sa ma interesez si de analizele Dianei pentru gradi in curand.
BRANDUSA pregatita de nunta? Eu in afara ca am fost azi la pensat,inca nimic ... si maine pe la 14-15 plecam,iar dimineata mai am si de mers undeva.Astept sa se culce azi copiii sa mai pregatesc ce mai pot.
Am uitat sa zic de Tudor,ca pe langa coboratul singur din pat,mai nou si urca si nu doar in pat sau canapea ci si pe tabureti,castelul de jucarie si pe ce mai apuca
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
LunaNoua spune:
Lili, Bafta verisoarei. Ii tin si eu pumnii, si tuturor ambitioaselor care se pun pe slabit ! Toata admiratia mai ales pentru cele ce reusesc ! Si tie Cris !!! Bravo, tine-o tot asa.
Lili, dau un cal de sapun pentru rozmarin de la tine Am facut un sapun cu izma de pe langa munte, de unde ne-am plimbat noi .. si a iesit ... fantastic. N-am avut eu vreme sa "gatesc" mai calumea, sa studiez nitel si niste plante de adaugat in sapunuri, si tare mi-ai facut pofta.
Sambata si duminica Silviu e la targ la Palatul Sutu, apoi saptamana viitoare tot acolo, la alt targ, iar eu la festivalul medieval de la Sibiu. Adeca, imi trebuie marfa de 3 targuri, si eu am cam cat de unul slabut :( In seara asta vreau sa mai ingras nitel porcul in ajun .. sa vedem daca reusesc.
Pupici.
Moni, tin pumnii pentru reusita operatie la Cluj. Doamne ajuta si multi ingerasi cu tine !!
Nu cred ca voi mai reusi sa intru decat in septembrie, dupa targul de la Sibiu.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Bee spune:
Buna fetele.
Deea, ti-am zis ca am in curte salvie, menta, roinita si levantica? De facut sapunuri si alte alea. Daca ai nevoie spui, vii si iei. Si io vreau un laborator pentru facut uleiuri aromatice (si un laborator pentru facut alcool natural, de casa). Si sa cultiv multi trandafiri si sa-mi fac o florarie virtuala. Esti un model pentru mine in ceea ce priveste initiativa si creativitatea! Spor la vandut. E de bine ca esti fara marfa, inseamna ca ai avt succes!
Moni, tinem pumnii mult mult sa fie ok.
Astery, doamna ma rusinez cand ma gandesc ca am ramas de carutza cu silueta. Dupa ce am vazut pozele tale de la mare, m-am infometat si mai abitir. Nu mai spun de nunta minunata de maine....... Unde colegele lui barbatu-meu or mai fi si suple, ca singure sunt cu sigurantza! Ce oameni or mai fi si aia, numai noi mergem in cuplu, restul vin fara barbat/nevasta.
teolinda spune:
Dragelor va multumesc pentru urarile la adresa verisoarei mele.
MONI si BEE - distractie placuta la nunti!
BEE - pai asa-i "moda" acum la cuplurile care nu-s casatorite.. sa vina neinsotiti... o fi de la criza?
Marfa ca ai plante medicinale... defapt tu ai spus ca iti doresti sa te ocupi cu-asa ceva... Cu uleiurile volatile... ma si gandeam zilele trecute in timp ce curatam rozmarinul...mirosea atat de tareee si mi-a ramas pe degete o pelicula "uleioasa"... exact la ulei volatil mi-a zburat gandul. Bafta sa realizezi ceea ce-ti doresti. Acu' ca tot te ocupi cu plantele aromatice spune-mi si mie te rog daca stii ce sa fac cu un tip de menta ce i se zice "izma broastei" (da' io am cumparat-o de la Hornbach pe post de maghiran). Am mai vazut la o vecina-mamaie in curte .. o planta ce miroase ca lamaita da' arata ca aspect ca urzica... la ce-o putem folosi sa stiu daca prasesc si eu din ea?
DEEA - cu mare drag iti dau din rozmarin.... ca ce-am pus pt mancare... e la locul lui... restul e surplus. Ma gandesc ca tie ti-ar fi tocmai bun la productia ta de serie mica. Daca vrei ti-l trimit prin posta.Bafta cu targurile de bijuuri care sunt absolut superbe.
MONI - marfa ca s-au distrat copii la "zilele Aradului" . Da' la expozitia de trenulete ai dus-o pe Diana? Am vazut la TV ca au prezentat-o. Ce incantat ar fi Nicolas. Musai trebuie sa-mi fac timp sa-l duc la Muzeul CFR si apoi la o plimbare cu trenul de la gara de Nord la gara de Est. Mai vreau sa-l duc si la Muzeul Aviatiei.. poate reusesc sapt. viitoare.
INGRID- stiu show-ul cu cei 8 copilasi. Las' ca o sa vedeti voi cum o sa aratam si noi ...Ca eram 6 adulti cu 4 copilasi ... "familie mare" nu alta. Cosmin ma tragea de pandantu' de la gat... il baga in gura, il morfolea... Mai era o bebelusha cu 2 luni mai mare decat Nicolas... aia tipa de mama focului, apoi verisoara-mea i-a luat pe-amandoi bebelusii in brate si astia au inceput sa traga unul de altul, Nicolas a trancanit non-stop... s-a apucat sa-i povesteasca lu' verisoara-mea verzi si uscate... v-am zis ca nu stiu ce-or monta aia pe-acolo.
Gata fug la nani ca-i tarziu. Maine vine mama cu bunatati printre care si placinta cu mere ... Denisa!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
LunaNoua spune:
Sunteti fantastice cu gradinilea alea pline de bunatati
Bee, parca te si vad la distilerie Hahaha.... ia uite la ea ce isi doreste. Tuiculita Este haioasa foc Poti sa pui la macerat in ulei plantele respective. Pui intr-un borcan plantele, apoi umplii cu ulei .. si .. astepti (nu stiu cat). Proprietatile plantelor ar trebui sa treaca teoretic in ulei. Dar sa stii ca nu am incercat pana acum. Am citit si eu undeva smecheria asta. Nu stiu exact cum iese. Daca tot ai curtea plina, merita sa incerci
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
monica70 spune:
Gata s-a culcat toata trupa,pot respira si io.
DEEA va sa zica targuri pe mai multe fronturi,super! Chiar m-am gandit azi la tine cand ma benoclam pe la tarabele intinse prin centru de Zilele Aradului.Sigur aveai si aici succes!
BRANDUSA chiar ca ciudati colegi,poate asa s-or fi vorbit intre ei? Dar cum de nu comenteaza partenerii?
Tu ii faci ROR lui Tavi? Asta ca tot a adus Giova vorba.Si eu am mai citit tot felul de chestii despre el.Si fiind contra rubeola,rujeola si oreion ... ce sa zic.Rubeola cred ca a avut deja Tudor,daca n-o fi fost roseola,ca seamana intre ele.Oreionul nu e grav.Rujeola (pojarul) stiu ca poate da complicatii,dar cred ca rar.Si eu am avut cand eram mica pojar.
Apropo de Giova,am vazut cum merge Edi ,felicitari! Si incaltat! E mortal cum merge cu mainile intinse inainte Tudor numai descult merge,adica prin casa.Sau descult prin iarba ca tot am fost la tara.Incaltat nu stie inca,desi normal ar fi mai usor,ca incaltamintea le da stabilitate.Dar asa a fost si Diana,mai usor mergea desculta la inceput.Dealtfel abia azi am fost sa ii comandam lui Tudor ghetute la nenea ala si ca norocul ca avea gata marimea lui si model ce ne placea.Asa ca e pregatit sa o ia si pe-afara la pas.
INGRID da sa stii ca se simte deja ca vine toamna.Azi am ajuns pe strand abia pe la 18,imediat tzusti in apa si la 19 deja ne-am si schimbat de costumele de baie si ne-am dus la o terasa sa papam.La umbra era racoare deja,iar saptamana trecuta sau la mare, la ora aia era mai placut Dar in apa era suuuper ,io-s cam ratza,nu degeaba-s zodie de apa ... Totusi am citit ca saptamana viitoare iar vine un val de canicula.Asa ca profitati!
ANAMARIAAA n-ai gatat cu smotrul? Mai da un semn!
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
LILI ce expozitie de trenulete si unde? In Arad? Ca l-as trimite pe Ghita cu Diana (asta abia asteapta sa fie trimis oriunde ) Trebuie sa bag o cautare,ca io cum nu ma uit la Tv am ratat.Si nici presa locala n-am mai citit-o de-un car de ani,mai bag doar un ochi zilnic pe Aradon pe net,sa fiu cat de cat la zi cu "stirilii".In schimb mi-am pregatit niste carti de citit,daca tot pierd vremea vreo saptamana in spital.Si data trecuta se uitau aia la mine ca la extraterestrii,numa' io citeam in zona.Ma mai sabota insa o tanti colega de salon care ar fi tot stat de vorba.
Am plecat la nani,noapte buna.
Bee spune:
Buna fetele.
Moni, distractie placuta, mor de ciuda ca mergeti la stranduri caaalde! ufff si copil fiind voiam si eu apa rece si in Oradea nu existau decat putine bazine.......si nu aveam voie de la parinti!
Liliana, aia care miroase a lamaie e Roinita sau Mellisa oficinallis. Buuuuna la ceai pt copiii, foarte usor sedativ si aromat. Cu izma broastei nu stiu ce sa zic.
Deea, am macerat galbenele si levantica. uleiul cu levantica e foarte aromat. Ala de al galbenele sper sa fie bun, ca de mirosit nu miroase. EU le am de 3 saptamani la facut. Cat despre tuiculita, ar fi si pacat sa nu, ca am muulte fructe si nu toate stau in copaci sa fac din ele gemuri, compoturi. Pica multe si se si strica, deci am musai nevoie de laboratorul de alcool. Si apoi in alcoolul ala sa macerez plantele de pe camp si de prin gradina sa fac diverse licori aromate si cu proprietati miraculoase. Sigur stie si Mira ce si cum cu plantele astea, ca ea parca prepara diverse extracte in farmacie (nu-i asa Mira, parca ai facut si un training despre plante, dar cred ca plantele voastre care cresc pe munti).
monica70 spune:
BRANDUSA mersi,distractie placuta si tie! Sa stii ca strandul din Arad nu-i cu apa calda,nu e chiar termala ca ar fi costat enorm sa scoata de-aia ca era prea la adancime,au forat pana la un moment dat si au reusit doar o apa semi-termala sa scoata.Dar in bazinul de copii e calduta totusi,iar in cel mijlociu (70 cm-1,60 cm) e o apa "dezmortita" adica numai buna de inot,cred ca are totusi cca 30 de grade ca zilele astea era cam cum am prins anul asta la mare.Adica nu ti se pare rece cand intri in ea,dar daca stai in loc mult si nu inoti te mai ia frigul.Dar sunt stranduri termale faine destule in diferite comune din jurul Aradului.Numai strandul termal de langa noi nu l-au renovat inca,e al pensionarilor ... daca s-ar privatiza ar fi super ca e apa fix ca la Felix.
Eu am reusit sa fac bagajele,unul pentru nunta din Bihor,unul pentru Cluj,ca maine dimineata ne intoarcem si seara pe la 18 plec dincolo,asa ca sa stau linistita.
Copiii sunt pe-afara cu taica-meu,nici nu i-am zis inca Dianei ca plecam la nunta (mergem fara ea), sper sa nu faca urat cand afla.Va fi nunta mai de tineret,mai putin de varsta a treia si nici copii mici nu prea vin.Cel putin nu cei din familie.
Le-am cumparat niste jucarii de lemn la amandoi daca tot a fost targ de Zilele Aradului,ca sa am ce le da "compensatie" dupa ce ma intorc de la nunta si pe urma de la Cluj.Mai ales Dianei ,ca ea asteapta.I-am luat un xilofon ca tot ceruse la mare si nu i-am luat,iar lui Tudor niste papusi Matriosa ca tot e obsedat sa inchida/deschida,introduca,scoata etc. Plus un camion tot din lemn,dar din ala cu suruburi si ciocan,dar care il iau cica Dianei ca de cand imi cere asa ceva.Dar in viitor va mesteri Tudor la el,asta daca nu il face pilaf pana atunci ca si el e mare distrugator fix ca sora-sa BRANDUSA si ai tai strica jucariile? Ca Tudor tranteste in ultimul hal cu ele,desurubeaza,demonteaza chiar si chestii care nu m-as fi gandit ca se pot demonta La fel era si Diana cum ziceam.Ce-a rezistat super e castelul ala primit de Diana de la Anda,chit ca s-a jucat (si evident trantit) intr-o veselie cu el si nu doar ea.Se vede ca-s jucarii de super-calitate.La noi nici nu se gasesc asa jucarii faine si oricum si care se gasesc sunt cu preturi prohibitive
Na gata pauza,merg sa calc repede hainele de nunta pana nu se intorc copiii.
monica70 spune:
Salutare,io inchid,io deschid desi am chefuit la nunta! Profit ca dorm copiii si bagajele-s gata,sa va mai "dau raportul".
INGRID voi la ce strand va duserati pana la urma azi?
BRANDUSA aper ca te-ai distrat bine la nunta,ca io una chiar am chefuit.Si o mai faceam dar n-am mai avut cu cine,doar pana la ora 4 am stat si pe urma la nani.Ca fratelo nu mai avea chef sa stea,chiar si Ghita era deja usor depasit de chestii gen "dansul pinguinului",Emeniaito ... si altele de gen Io profitand de silueta m-am amestecat printre gagicutele de 16-25 de ani si ele multe echipate in mini si am tzopait cat cuprinde Nu cred ca s-au prea prins ce varsta am Oricum pana si husbandu' a zis ca a fost cea mai faina nunta din ultimii ani,incepand cu sala super frumoasa si elegant amenajata (e sala fratilor Micula,cei cu Transilvania) si continuand cu muzica si mancarea.Pana si bufet suedez cu o gramada de fructe au avut,chestie cam neobisnuita in zona.Mirii pleaca maine in Insulele Maldive ,le-am zis sa se balaceasca si pentru mine ... Imi pare rau ca nu am facut mai multe poze,cel putin la sala n-am facut deloc ca am lasat aparatul in masina.Chiar ma gandeam ca asa bine mi-ar prinde in fiecare we un chef cu dans! Am cam uitat cat de mult imi place si ce mai dansam pe la baluri,discoteci,chefuri si nunti pe la 20 de ani ...
In rest peste doua ore decolez la Cluj.Sper sa nu ma tina mai mult de o saptamana.
la toata lumea