PRIETENE FARA TITLU (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

A... Criss .. cu alergia... io-s alergica la polen asa ca asta-i perioada cand sunt "praf". Mi-a luat Robert niste pastile pe baza de plante... Bettarax de la Rotta Natura. Eu iau cate 2 pastile de 3 ori pe zi si sa simt mult mai bine... nu ma mai infund in nas, nu mai am "mancarimi " nas/gat...nu mai lacrimez... Per ansamblu ma simt mai bine. Si sigur este de la ele pt ca in week-end ramasesem fara si ma simteam iarasi nashpa ca a trebuit sa iau noaptea Aerius sa pot dormi.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

M-a sunat verisoara-mea ... pe la 8 diseara vine ... direct la noi. Va dati seama ca vine cu tot cu echipa de filmare dupa ea. A zis sa vina aici pt ca avem loc sa ii primim in curte. Ea are o casa care-i micuta la interior si cand au filmat la ea inainte de concurs au lesinat de cald... reflectoare/lumini.
Vrem nu vrem... acu' ca s-a dus acolo trebuie sa o sustinem si sa ne lasam filmati... desi avem oroare ca doar stim cat de penibile sunt fazele astea... dar asta e... Ea sa slabeasca si sa fie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Lili, ai intrat in era starurilor Tv. Ba la trinitas, ba la "slabeste cu mine" sau cum ii zice. Vad ca te place camera !!! Pupici

Gio, si eu i-am refuzat ROR-ul Dariei. Cred ca RORul .. sigur nu mai stiu. Nu i-am mai facut nici un vaccin de la cele de 6 luni. Acelea au fost ultimele. Bravo ca ai luat aceasta hotarare. Si mie mi-a fost greu a o iau, si acum imi pare rau ca nu m-am hotarat mai devreme, sa ii fi refuzat toate vaccinurile.

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1

made in Brasov

Mergi la inceput

Deea iaca asa mai ies si io din anonimat. Ma mai vede si pe mine lumea ... isi mai aduce aminte de mine... Vai "aparitiile" mele. Ce sa fac... daca am disparut de pe "scena" publica de-atata vreme... au venit "televiziunilii" la mine la poarta

Am niste rozmarin numa bun de pus in sapunuri d-alea de faci tu. Moamaaa cum miroase!M-ai "omorat" cu sapunurile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Lili-super ca te cuata televiziunile,si eu am busuioc,patrunjel,marar si menta ca ierburi si niste rosii super gustoase si dulci in gradina,acum incep sa ii iau mamei vinete si ardei sa le bage in pungi al congeltor si dupa 5 sept incepem cu merele, ca noua ne plac placintele mult.
Moni-voi sunteti plecati deci?Deea-voi cum sunteti, incepeti gradi din sept, bafta cu targul.
Cris- e mai bine Razvan?
Noi trebuie sa incepem recapitularea la pian si franceza si sa o verific la mate cam pe unde e ca am lasat-o mai moale in vara asta.
Revin dupa 6 la voi ca am sedinte si headaches deja.VA

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata de la noi.
Suntem foarte, foarte matinali... trezirea la 6.45 . Partea buna este ca am spor la treraba, fac totul pe racoarea de dimineata... tot ce am chef, adica, nu va imaginati ca rastorn casa doar.

Denisa, merci de intrebare, Razvan este mult mai bine, nu mai tuseste decat sporadic, desi inca este incarcat cu secretii. Merge in continuare cu tratamentul. Asta este, a fost ghinion sa se imbolnaveasca iarasi.
Lili, sa ne spui cum a fost cu filmarea. Eu m-am tot gandit la faza asta... ce emotii pe verisoara ta, dar si ce mare realizare, sa intri intrun program ca acesta, unde sa nu poti trage chiulul, si sa fii super motivata. ii tin pumnii sa reuseasca sa ajunga cat mai departe, orice kil pierdut e un motiv in plus sa continue.

Ei bine, m-am pus si eu pe treaba: am inlaturat orice m-ar fi putut impiedica sa ajung rapid la stepper , adica hainele ce urmau a fi calcate . Si ieri am facut 3000 de pasi, in 3 serii, 300 abdomene... hehe, maine poimaine revin la masura 12 .
Gata, ca v-am plictisit, mai revin eu candva.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Salutare...

DENISA - deci te pregatesti de iarna cu "congelatorul". Super ca ai pe mama ajutor.

CRISS - felicitari doamna pt antrenament... mai dar tu te-ai pus serios pe treaba nu gluma.

Filmarea de-aseara a decurs... a decurs. Cum va arata ea montata ramane de vazut cand ii va veni vremea de difuzare. Sper doar ca nu am fost FOARTE penibili.... penibil va arata oricum ca n-ai ce sa faci la fazele astea.
A fost tare ca eu m-am pregatit sa fac niste afise cu Bun venit... pe fuga... de una singura...le-am pus deasupra balansoarului... au venit copii .... Maria intreba ce scrie acolo iar noi i-am spus ca "La multi ani Cosmin!".. ca-i ziua lu' Cosmin ca sa fie surpriza ca vine Andreea . Nicolas era pus in tema ca vine verisoara-mea si cand a vazut-o pe Maria a intrebat unde e Andreea... ce sa mai ... ca la nebuni. Bietii copii erau bulversati. Au venit aia au montat reflectoare...lumini... lavaliere... Biata Maria nu mai intelegea nimic... ca doar era "ziua lu' Cosmin". In fine... a venit Andreea.. Maria nu a reactionat prea mult decat ca a luat-o in brate pe maica-sa si a pupat-o...si a plans. Bine ca n-am plans noi... adultii... ca sa nu penibilizam si mai mult momentul. Oricum uimiti eram... ca deh doar a slabit 19kg... dar pe moment nici nu stii cum sa reactionezi. In fine... una peste alta s-a terminat ... sa speram cu bine.
De-acum a intrat in "linie dreapta"... mai sunt 3 sapt pana la iesirea din campus. Sincer imi doresc sa ramana pana la sfarsit...ceea ce isi doreste si ea... si nu e vorba de bani... ci de kg pierdute pt ca ea asta si-a dorit de la inceput.
S-a inscris intr-o doara... nu credea ca va fi chemata la casting...ca va fi aleasa pt participare si nici ca v-a ajunge pana aici. Eu insa cand am auzit ca o cheama la casting.... eram convinsa ca va ajunge pana finalul concursului... nu stiu de ce... dar asa simt eu... Doamne Ajuta sa am dreptate.

Gata ca v-am zapacit cu subiectul asta.
Merg ca s-a trezit piciulinu' sa ii dau sa papaceasca.

Va doresc un "uichend" frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Sunt la servici, copilul se joaca fericit in curte la aer. Acusica plecam acasa.
Cristina, ti-am vazut toate pozele, te-ai facut o supla. Sa dea Dumnezeu sa intri in ce masura doresti, esti foarte motivata si asta te ajuta. Eu stagnez la 59, desi am fost mai slaba cand m-am intors de la mare. Deh, caldura mi-a topit grasimea.
Noroc ca e mai bine Razvan si poti respira usurata. Credeam ca dupa mare o sa treaca o perioada lunga pana mai face vreo boala, dar din pacate n-a fost asa.
M-ai amuzat cu toboganul si cele 60 de kg max., ala era un marlan, naiba sa-l ia. Cat aveai in plus, unul-doua? Magarul!
Lili, fain de verisoara ca a slabit. Voi cu echipa de filmare, imi amintesc de jon and Kate plus 8 si acolo se filmeaza pe rupte. Voi ati avut o zi, dar familia aia a trait in casa cu echipa, misto, nu? Ii doresc verisoarei sa ajunga in finala, sa ne spui cand se da la tv, sa te admiram si noi!
Trimit mesajul si revin.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Continuare:
Denisa, spor la pus legumele pentru iarna. Ce poze super ai pus, mai ales cele cu cabana si cu parcul acvatic. Mi-a placut indeosebi lectia de pian, cat e de atenta Emma, chiar ii place. copiii frumosi!
Moni, noi mergem la strand duminica, pare-se ca e ori Gyula, ori Mako, vedem cum o fi. Ai sesizat cum s-a racit timpul? usor, usor intram in toamna. Am tinut fata afara azi, fara sapca si nu s-a incalzit deloc. Ce-ti fac copilasii?
Ioana, vor fi ceva probleme la gradinita daca nu are ROR? Eu nu am habar, de aceea intreb. Si daca tu te simti mai confortabil la gandul ca nu il are, atunci procedeaza cum simti. Sunt cazuri de autism, dar nu e confirmata legatura intre vaccin si boala. si sa iei decizia buna.
Bine, eu sunt mereu pro-vaccin, asa ca poate nu-s in masura sa dau indicatii celeilalte tabere.
Gata, am plecat acasa, astazi e vineri, deci sunt ocupata. Va !

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hop si eu,la ceas de seara.Noi ieri am fost la iarba verde la tzara,iar acum seara iar la strand.Si cu asta se cam incheie sezonul de inot la mine pe anul asta , asta daca n-o fi canicula si pe la sfarsitul lui septembrie-octombrie
INGRID intrebai de copii.Acum sunt cu mami la un spectacol folcloric in curtea scolii din zona,ca sunt Zilele Aradului si ca de obicei ,trei seri sunt diverse spectacole si prin cartiere.Diana mananca la fel de prost,dar dupa 20 de minute de inot cu aripioarele,a bagat in ea o bucatoaca mare de pizza.Deci se poate,dar numai dupa efort fizic Tudor e la fel de nazdravan.Groaznic de obositor,ca nu sta nicaieri locului si sotoceste tot pe unde n-ar trebui.Adica sta doar in patut ca n-are ce face, dar efectiv rageeee In rest nu il poti "imobiliza" nici macar in tricicleta ca da din picioare si se zbate.Diana doi.La patrat inca. Deci mergeti la strand,ce fain!
CRISTINA ziceai sa il schimb in vana.Ioai ... sa mai traga in plus si de cosmetice.In plus la noi ziua trebuie sa cam lasi sa curga apa pana se incalzeste,ca altfel il bagam io direct cu fundul in bideu! A prins si gustul baii,azi am fost doar o clipa pana in bucatarie si l-am lasat in camera pe jos la TV,dar cand m-am intors eea deja in baie,era pe la wc Ma bucur ca e mai bine Razvan si bravo ca te-ai pus si pe sport!
Revin ca s-a intors trupa deja.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput