PRIETENE FARA TITLU (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Am sunat-o pe Moni (mai devreme m-a sunat ea, dar n-am putut raspunde ), si mi-a raspuns o d-na din salon.
Moni chiar acum se afla in operatie.
Doamne ajuta, sa fie bine si sa scape de rau.
Moni , gandurile noastre pozitive vin toate catre tine.
Eu am aprins o candeluta, sa fie toate bune, Doamne ajuta!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare!

Deschid rar de tot calculatorul sau chiar deloc. Si azi m-am crucit cand am gasit un mess de la Moni cum ca se opereaza iarasi azi!!!
Dumnezeu este deasupra ei si o vegheaza. Iti doresc din tot sufletul sa scapi pentru totdeauna de boala ce-ti da tarcoale.
Nu vreau sa spun mai multe...Vreau sa fiu optimista si sa pastrez si un ton optimist pe cat posibil!
Moni
Fetelor va pupic si pe voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am vazut....sper ca e totul bine.
pt. Moni!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Hello,
Moni e bine , m-a sunat adineauri. Acum ramane sa astepte rezultatele, care vor veni in cateva saptamani.
Doamne ajuta!

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- toate gandurile bune spre tine si Doamne ajuta sa fie bine si sa ai parte de rezultate bune!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni sanatate multa, refacere rapida si evident vesti bune! Ai zis tu de Cluj, dar cum tu ba cu copilasii bolnaviori, apoi balaceala la strand si nunta cu distractie, n-am realizat ca e asa din scurt interventia (desi e logic, ca doar trebuie facut totul cat mai repede).
Nunta a fost destul de distractiva. A fost fain. Muula lume, nu-s obisnuita cu aglomeratii mari de oameni.
Acum ma deseleaza Tavi care vrea plimbat. De fapt se asigura putin de un deget al meu si patruleaza peste tot! Cred ca ar reusi sa mearga si singur, dar nu se incumeta. E haios rau si i s-a deschis parul tare. Acum am 3 copilasi cu nuante diferite de blond-roscat. Ana e cea mai blonda si Razvi e cel mai roscat. Tavi seamana tare bine cu Anika. E si lungutz. 79 cm si 10,5 kg, 51 cm perimetrul cranian (asta iese din orice grafice, stiu). I-am facut vaccinul joi parca. Ana e luuunga si slaba, dar nu ma plang ca e relativ mancacioasa. Cand o vad ca haleste fructe, imi creste inima. cand e vb de carne, prefera "carnea pe batz" (pulpele). Nu prea mancam noi multa carne.
E luna plina........

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Eu am gatit toata dimineata, am facut salata de vinete , ciorba de peste si peste la tigaie , sa vedem daca primesc note mari.

Aseara am vorbit cu Moni, era bine, spera ca pe sambata sa-i dea drumul acasa. O voi mai suna azi.
Razvan asteapta sa iesim "la o cursa cu masina". Haha . Inca mai are antibiotic, mai tuseste sporadic... scapa el si de asta, nu avem ce face, sunt doar amarata ca nu mergem in parc la copii si zapaceala, e si el plictisit deja...
Gata, am plecat la restul de treaba, ne mai citim azi, o zi frumoasa sa aveti!

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Noi duminica am fost la o inmormantare, a murit matusa sotului, o cunosteam de 20 de ani. Asta e, ne asteptam, deoarece era paralizata la pat de cateva luni si totusi...
Moni, nu stiam ca mergi la operatie, Dumnezeu sa fie cu tine si de aici inainte, rezultatele sa-ti iasa perfecte!
Bine ca te-ai distrat la nunta, de cand doresc sa merg la vreun dans, ceva...insa de cand cu doliul dupa soacra, nu s-a mai pus problema.
Am sa ma rog pentru tine.
Cristina, multumesc frumos ca ne tii la curent.
Acusi merg acasa, incerc sa intru deseara sa mai scriu, maine plecam la Poiana Marului sa schimbam mediul. Parca toate s-au adunat gramada.
Va .

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Hello,
Ingrid, condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca pe matusa voastra.
Foarte bine faceti ca mergeti sa schimbati aerul. Noi vom avea o schimbare de aer saptamana viitoare, mai mergem un ultim we la Jupiter, azi chiar am sa sun sa fac rezervare. Sper sa mai putem face baie in piscina si ceva plaja, restul de activitati (teatru si party) sunt oricum prinse in program.
Mie mi s-a parut extrem de scurta vara asta... am o senzatie ciudata gandindu-ma ca septembrie bate la usa... nu-mi vine a crede ca toamna e atat de aproape ...

Cam atat despre noi, mai revin.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Ingrid-condoleante pt matusa voastra si sa aveti fun!
Cris-super ca mai trageti o tura de mare, si noi la fel mai tragem o tura de 4 zile de cabana la incep lui septembrie ca pe 7 incepe scoala. Sanatate lui razvan,noi azi incercam sa stabilim 100% programul lui Alex.
Moni-ma bucur ca esti ok si refacere rapida.
Bee-bravo voua ca ati iesti si distrat.
Lili- pe unde mai esti?

Eu aseara am dus pe tata la aeroport si apoi am mers cu Emma putin in magazine, s-a ales cu 2 bluzite albe de scoala, eu cu 1 camasa si un plovar. Trebuie neaparat in weekend sa ajung sa ma uit de masa cu scaune,dc reusesc cu soata, dc nu singura-ei au planuri sa bage 2 ziel de fun cu o fetita de varsta Emmei.

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput