PRIETENE FARA TITLU (67)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
INGRID deci v-ati simtit bine la Poiana Marului,asta e important.Poze n-ai facut? Prietena-ta cat mai sta? Vezi ca Anamaria mai sta doar saptamana asta in tara.
CRISTINA chiar asa,pai daca e ocupat,mergi numai tu cu Razvan la o adica.Ce-are?
Eu am pus pe DVD ceva film nou adus de Ghita: Alice in Tara minunilor ( nu-i de desene animate ci film-film ) sa ma uit cu Diana.Dar mie mi se pare o super-porcarie Diana vad ca se uita,chiar daca m-am plictisit sa ii citesc,oricum nu ii citeam tot ca e chiar super aiuritor.
Si Diana a mancat inainte de a se culca supa de pui cu galuste si cand s-a trezit n-a vrut sa mearga sa manance si felul doi cartofi piure cu carne.In schimb mi-a mancat stafidele de pe birou.Bune si-alea ... o sa ii dau felul doi la cina
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Hellou! Ati disparut de tot?
CRISTINA ei cum e, mai mergeti sau nu?
M-a trezit Tudor azi pe la 7 ca a dormit acasa.Acum iar i-a luat mami pe amandoi la plimbare.
Tudor vad ca stie si el multe chestii,doar ca nu le arata deloc cu degetul cum facea Diana .El daca il intrebi unde-i becul,televizorul etc. se uita doar insistent la ele.Dar macar le stie.Cu pronuntia ce sa zic,mai ne imita,de exemplu lui Cristi i-a zis CHITI,dar daca i-am zis sa spuna APA a zis ... PAPA asta desi stie care-i una si care-i celalata desigur.Daca-i zic "pune apa (bibele cu apa) pe masa" se executa imediat ,la fel si cu alte chestii.Totusi pot zice ca de el nu m-am ocupat mai deloc la capitolul asta,noroc cu ai mei.La partile corpului insa e varza,ii zic arata-mi nasul si el ... scoate limba,poate si pentru ca de obicei ii ceream imediat sa imi arate si limba.Si cum cu degetul nu arata,iar nasul nu si-l poate scoate ,scoate si el ce poate adica limba
De Diana ce sa mai spun,neschimbata.Si azi ii scot hainele,iar circ ca nu ii plac alea,ca bluza nu-i frumoasa ca n-are desene Si da-i si plangeee Pur si simplu zici ca e lovita cu leuca uneori Mi se urca tensiunea cand o vad ca se smiorcaie aiurea din orice,in loc sa spuna clar si frumos ce nu-i convine.Ah si incepe si Tudor cu nervii.Scoate paharelele alea 8 care se bag unul in celalalt si cand sa le bage inapoi,daca nu-i iese ... numai zbierete de nervi auzi Asa facea si Diana cand nu-i reusea ceva,el cum sa se lase la ea?
In rest abia astept sa imi scoata (probabil mai la sfarsitul saptamanii) tubul de dren si firele,ca am o gramada de treaba si acasa si in deplasare.P-acasa deocamdata am mai aranjat pe la jucariile si cartile Dianei,azi incep sa vad si pe la haine,cand mai fac pauza de lectura.Citesc acum Magicianul lui Fowles ,dar mai am vreo 3 carti incepute in paralel,nu prea aveam chef de subiectete respective,in schimb asta imi place mai mult.Incepe sa mi se faca pofta sa imi cumpar o mica insula in Grecia
PS "De ce printesele se imbraca numai in rochii?" Daca aflati raspunsul ziceti-mi si mie ... ca sa stiu ce sa-i raspund Dianei Deocamdata i-am zis ca pe vremuri toate femeile se imbracau doar in rochii si ca printesele de acum se mai imbraca si in pantaloni .
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Buna dimineata dau o cafea desi vad ca nu vrea nimeni
Pai Cristina e la frappe pe chezlong la mare ,deci sigur nu vrea,Anamaria pune termopane,Denisa nu stiu unde a disparut si ea si tot asa.Ingriid nici tu nu vi la o cafea virtuala? Lasa ca tu vi sambata la una live
Io profit ca Diana e la desene si Tudor se plimba prin casa cu un piscot in mana/gura ,asta dupa ce a terminat de halit toti biscuitii din zona.E tare figura cum merge: cumva cracit ,dar merge si pe distante mari ( chiar dintr-o camera in cealalta de exemplu ) asta desi are de mers si pe parchet si aluneca tare.Chiar asa,uite ca am uitat ,trebuie sa incep sa ii dau ciorapi antiderapanti! Deja se descurca si incaltat fiind.Poate deja sa se intoarca pe loc in mers.Ma distreaza cum sta in genunchi si se ridica in picioare din pozitia respectiva,uitandu-se cu ochii ... in tavan
Si pentru ca tot l-am criticat ca nu prea stie partile corpului,am descoperit ca le stie.Pai daca ii zic "trage-o pe Diana de nas",imediat se arunca cu mainile pe nasul ei ! De par nu mai vorbesc La fel daca in apa ii zic sa dea din maini sau picioare se executa ,deci stie care-s.Dar de aratat ne arata la cerere doar limba si cu mana ne arata tot doar putza
De vorbit toata ziua boscorodeste,dar pe limba lui.Totusi de multe ori se straduieste sa reproduca ce cuvinte aude de la noi.Cele care il intereseaza desigur.E la fel de mancacios.
Ah si am uitat noutatea,i-a iesit si al optulea dintisor,deci are acum 4 sus si 4 jos.
De Diana ce sa zic,decat ca s-a inaltat si ea,eu o stiam tot de 104 cm si cand o masurai ea de fapt are 107-108 deja.Mi-e si groaza sa fac inventarul la pantalonii si bluzele de toamna si iarna ,sigur nu-i mai e bun aproape nimic din ce are.Trebuie sa ii iau mai ales ceva haine de mers la gradi.Am schimbat tactica ieri cu ea si cand sa plece afara i-am zis sa se imbrace cu ce doreste ea,la mine sa nu mai vina nici sa ma intrebe ce sa ia,daca tot nu asculta de ce ii zic.S-a ofuscat rau si pana la urma atat a insistat, pana a trebuit sa ii acord asistenta tehnica.Poate asa se invata minte
Merg sa ii pregatesc de iesit afara,azi e soare si se va mai incalzi putin Mai bag io nasul,ca azi voi fi prin zona calare pe acte.
marchplayer spune:
Salut fetelor!
Vreau si eu un vot de la voi. Se poate??
http://reclama ilegala - considera acesta un avertisment /concurs/voteaza-poza/64/
este o poza de cand era ioana mica dar ce sa fac daca n-am mai luat de multa vreme toale de la Z! Poate castig acum:))N-am mai participat niciodata la vreun concurs!
Va pupacesc!
monica70 spune:
DANIELO iti dadui votul.Bine ca bagi si tu nasul din an in paste si atunci risti sa iei cartonase pentru reclama ilegala
Am o rugaminte,poate puteti ajuta o prietena de la "aradence". Daca nu puteti voi,poate macar puteti transmite mai departe la prieteni si cunostinte mesajul ei.INGRID si CRISTINA cred ca voi stiti de cine e vorba,ca v-am povestit la mare de ea.
Mesajul Cristinei:
"Sunt Cristina Rubinstein, pe forumul "Despre copii" ma stiti ca si "maria_rubi", locuiesc in Arad, am 30 de ani, sunt sotie si mama a doua fetite frumoase.
Dupa 7 luni de dureri cumplite, de nopti nedormite si medicamente luate zi de zi, timp in care am consultat mai multi doctori si am urmat mai multe proceduri de fizioterapie, acupunctura, curenti, am facut un RMN unde mi s-au descoperit doua formatiuni tumorale. Prima imi erodase o coasta si o parte din plamanul drept, cealalta erodase doua vertebre toracale.
Am fost internata o saptamana la Timisoara, doctorilor fiindu-le teama sa ma opereze din cauza anesteziei (trebuia sa fiu intubata si le era frica sa nu imi lezeze si mai mult vertebrele). Dr. Hazm s-a ocupat de mine la Timisoara si nu a fost prea incantat ca am cerut externarea...
Am trimis toate analizele la mai multe clinici din Europa in speranta aflarii unui potential diagnostic. Toti doctorii erau convinsi ca este vorba de tumori maligne si deja ma sfatuiau sa fac chimioterapie si radioterapie. Am trait mai mult de o luna cu gandul ca pot avea cancer si, credeti-ma, este cumplit!
Astfel am ajuns la Szeged unde am facut operatia de toracotomie. Dr. Furak m-a operat. In urma biopsiei s-a stabilit ca o ciuperca – “criptococcus” – este responsabila de tot dezastrul acesta. Ce usurare! Orice este bine in loc de cancer.
Una din probleme fiind rezolvata, mai ramanea cea de la vertebre. Asa am ajuns la un doctor neurochirurg tot in Szeged care mi-a spus ca este nevoie de o reconstructie de coloana vertebrala, materialele folosite pentru aceasta se importa din SUA si ca, in Romania nu este nimeni care sa poata face aceasta operatie. Nu exista cale de intoarcere, coloana mea stand sa se prabuseasca si sa lezeze iremediabil maduva.
Daca prima operatie, care a costat aproape 4000 euro, am putut sa o suportam cu sprijinul familiei, acum apelam la bunavointa dumneavoastra, a oamenilor cu suflet bun si curat.
Operatia, care va avea loc pe 9 septembrie, va costa in jur de 7000 euro. Va fi efectuata de Dr. Barzo Pal impreuna cu un alt Prof. Dr. din Budapesta.
In plus, tratamentul pentru exterminarea ciupercii trebuie efectuat pe timp indelungat, iar pe luna costa 1500 ron, gata compensat.
Multumesc tuturor celor care pot sa ma ajute facand donatii sau trimitand mesajul meu departe!
Multumesc si firmelor care pot sa contribuie cu o donatie prin contract de sponsorizare pe persoana fizica.
Multumesc tuturor!"
Conturile in care puteti face donatii:
Titular cont: Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina
LEI: RO82INGB0000999902069415 deschis la ING
EURO: RO87INGB0000999902069422 deschis la ING
monica70 spune:
In alta ordine de idei,uitati cu ce mi-am mai umplut casa,ca si asa era prea goala : http://www.dropshots.com/moni2010#date/2010-09-02/21:04:51 Deci un tobogan de plastic pentru Tudor,dar calarit evident si de Diana.L-am luat second de la o aradeanca cu 50 de lei,ca m-am gandit ca ii va prinde bine lui Tudor iarna asta.Deocamdata il escaladeaza in sens invers,a ajuns chiar pana sus cand era fara pantaloni,ca atunci nu aluneca prea tare.Dar se da si singur daca il punem pe pozitie,ca inca nu s-a prins azi cum sa urce singur pe scarita.
miraklucker spune:
Buna dragelor.
Eu pierd vremea pe la farmacie. Azi si maine fac de garda. Mult de lucru nu este sunt alte 4 asistente si practicante, care se invart si ele pe aici tot fara prea multa treaba
Noi suntem bine, nimic nou, nimic interesant. Copii cu scolile, aseara am fost la sedinta la gradinita. Chiar si educatoarea mi-a zis ca petnru mine nu mai e nimic nou
Mama e inca la noi si e tare bine. In octombrie am reusit sa ne luam amandoi o saptamana de vacanta. Inca cochetez cu ideea de Sardinia. Sa vedem. Asteptam un raspuns daca putem sa cumparam o casa, daca accepta oferta noastra. Daca nu iese nimic cu casa sigur plecam in vacanta. eu le vreau pe amandoua.
V-am pupat.
monica70 spune:
MIRA n-o fi nou pentru tine,dar pentru Seline parca e premiera cu gradi,nu? Dar cred ca abia astepta! Iti doresc sa iti iasa pasenta si cu casa noua si cu vacanta in Sardinia
Bee spune:
Buna fetele.
Mira, in primul rand felicitari pentru noua situatie la munca: 3 zile cu 4, e perfect. Timp sa te ocupi si de casa si copii. Si de Sardinia, mult succes va dorim! Sa ajungeti si acolo. Eu zic ca e ok si cu bus+ ferri? Nu? Cred ca eu nu m-ash risca la asa ceva ca e Tavi cam mic. Dar cu copii chiar de la varsta lui Razvi s-ar putea. Desi la noi in deplasari Ana e cu gura mare: abia iesim din casa si ne asasineaza: "cat mai avem"
Moni, vazut zambaretii. Tare inspaimantatoare patanie prietenei tale. Asa ceva, n-am mai auzit. Sa dea domnul sa se rezolve totul cu bine. Cu printesele, sa raspund. Si a mea e obsedata de printese (si Razvi de Spidermen). Intrebarea cu rochiile nu mi-am pus-o si nici ea, care de obicei pune intrebari bune. Noi observam alte amanunte: freza. Ma pune s-o piaptan in toate felurile posibile, desi ea e in trening, nicidecum in rochie.
Offf, iar ma chinuie Tavi si nu pot baga 2 vorbe in plus.
Ieri excursie cu copiii: cam 5km sa fi fost: pt Razvi cam greu, Ana nici o treaba, Tavi in spate in rucsac. Pe drum oase de cal (stiam caii de asta primavara cand murisera si au fost lasati acolo). Ana : "Oase de dinozaur" "Vino Razvan sa vezi si tu". Ma rog, bla bla, plecam, venim. A trebuit sa-l iau si pe Razvi in brate vreo 200 m, ca obosise. La intoarcere, toata ziua: oase de dinozaur in sus si-n jos.
Apoi ma intreaba Ana "Mami, dar daca dinozaurii au murit acum 1 milion de ani, cum de n-am vazut oasele pana acum?" Ei na, da? "Pai a plouat si le-a dezgropat apa"
Mai tarziu "Dar tot nu e ceva in regula cu oasele de dinozaur" "Ce mami?" "DInozaurii nu au blana maro" "Ok, dar ce blana au?" "La desene au blana rosie si verde" Si la desene poneii sunt rosii si albastrii.
monica70 spune:
Buna dimineata.
BRANDUSA vai ce m-am distrat cu "oasele de dinozaur" aparute asa peste noapte . Si cu blana maro Unde vede ea desene cu dinozauri,la ce post? Ca pe Diana nu am vazut-o uitandu-se la asa ceva.Ea la TV se uita la Boumerang,Minimax si Cartoon.O droaie de aiureli de desene multe netraduse (sunt in engleza sau ... maghiara)
Dar ce curaj pe tine sa mergi pe asa distanta cu cel mic in rucsac si cu ceilalti doi dupa tine ... si sa il mai iei si pe Razvan in brate Noi cu Diana obisnuim sa mergem pe jos pe distante destul de mari,inca de cand era mica,dar fiind in oras avem oricand posibilitatea - cand vedem ca nu mai poate - sa ne cataram in primul tramvai.
Noi suntem in asteptarea lui Ingrid et comp.Si Diana care se sculase tot dupa 10 zilele astea,azi la 8 si ceva a fost sus.Ca vine Diana asta desi i-am zis ca numai pe la 11 apar.Oricum e Tudor matinal.
Merg sa imi aduc o cafea si revin.