PRIETENE FARA TITLU (67)
Raspunsuri - Pagina 12
asteryaro spune:
Hello,
Moni, nu, nu l-as lasa in patul ala, e prea ingust, si sa-l vad cazut cu capul de gresie... no thanks! Lasa ca doarme Viorel, el nu cade.
Nu stiu vremea cum va fi si nici habar pe unde sa caut n-am, tot cer sper este macar sa nu ploua.
Si aici este cald, si eu am intins doua ture de rufe... mai am pe maine inca doua.
Abia astept sa iesim afara.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8
MY LITTLE HERO
Denisam spune:
Hello,
Vad ca toata lumea e happy si pregatita de weekend, mai putin eu care sunt inca ingropata in hartii...Dar ies eu din ele si azi emrg cu juniorul la poze de pasaport, azi cica avem si tort de inghetata la job pt ziua unei colege si s-a dus dieta mea,sper insa in weekend sa bag si gym si dieta..
Pupici,sper sa mai revin!
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
asteryaro spune:
Denisa, spor la hartii! Lasa ca le termini iute si gata. Si tortul ala de inghetata ... sa nu-ti para rau.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
CRISTINA uite:
http://vremea.kappa.ro/constanta/constanta.html dar urmareste zilnic ca se tot schimba.
Au plecat si musafirii,am facut si cateva poze: http://www.dropshots.com/moni2010#date/2010-08-27/17:02:30
Macar sa o mai vedeti pe Clara ,ca Anamaria numai timp de poze n-a avut de-o luna incoace Clara are o freza superba,parul arata mai frumos in realitate decat in poze.Nu mai zic de ochii cei albastrii ! Am cantarit si masurat gagicile.Diana 15 kg,Clara 16 kg,iar la inaltime le-am masurat doar una langa cealalta si Diana e ceva mai inalta,culmea ca la intalnirea trecuta era mai inalta un pic Clara.Dar la fire-s tot fix la fel amandoua si neschimbate L-a adus mami si pe Tudor incoace,dar ca niciodata a fost tare miorlait o perioada dupa care si-a revenit.
INGRIIID v-ati intors de la Poiana Marului? Cum a fost? V-ati cazat in cort sau la casute? Am zis ca te sun sa vad cum va simtiti,dar pe-urma m-am gandit ca mai bine nu,ca sa te deconectezi de tot si de toate,sa fi doar cu padurea ... sa nu iti sune nici macar telefonul. Desi daca a mers cu voi si prietena-ta din Germania,ati avut 4 strumfi in zona,deci nu cred ca era chiar liniste de tot . Io parca tot sper la o iesire si la Garana in toamna asta,ma bazez ca ar veni si fratelo de sofer,ca singura nu ma aventurez,doar ca el peste vreo trei saptamani iar are "drumuri europene".Acum merge pentru cateva zile la ... Roma,au luat deja de vreo luna bilete de avion ieftine.Daca-i zic prietenei din Italia face cu nervii ca ea e de vreo 5-6 ani casatorita-n Italia,dar inca n-a apucat sa viziteze Roma.Pai nici n-a avut timp daca a facut rapid doi copii.
CRISTINA plimbare placuta! Si-ai mei sunt pe-afara,asa ca am timp de citit acum.Dar maine cred ca ma apuc incetisor si de acte sa nu imi pierd antrenamentul
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Buna seara.Io-s ametita de cap. Diana de vreo ora tot coloreaza pe o cartea cu printese primita de la Anamaria,coloreaza o sirena si nu-i mai tace gura.Cica vrea sa se intalneasca cu o sirena.Eu i-am zis ca nu prea are sanse decat daca merge pe mare,deci daca stie sa inoate.Deci si-a facut plan ca se va echipa in costum de scafandru si face scenarii despre cum o sa se intalneasca ea cu o sirena.Aaaa si cica ii cumpara si lui Tudor costum de scafandru sa mearga si el.Dar ma inebuneste efectiv cu intrebari:
cum vorbesc ele,romaneste,englezeste,ungureste?
dar din costumul de scafandru se aude?
oare o sa o duca la ele acasa?
oare nu o mananca pestii (pe Diana)?
nu mai bine se imbraca in sirena ca sa nu o manance pestii? (ca doar pe sirene le cunosc pestii)
daca ies la suprafata mor?
au parul ud? nu si pun casca sa nu se ude?
dar cand e frig tare,zapada ce fac sirenele? nu li-i frig?
etc.
Da' cea mai figura a fost cand m-a intrebat cum sunt sirenele jumate femeie,jumate peste,cica au jumate de fatza de femeie jumate de peste? Ce idee pe ea, doar stie cum arata o sirena "clasica".
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Ca tot adusei vorba,chiar voiam sa va intreb voi cum procedati cu copiii,ii invatati mai realisti, sau le mai turnati si gogosi si ii incurajati sa creada cat mai mult (inca) in zane, spiridusi, vrajitoare, zmei, sirene, pitici, uriasi etc.? Ca io una asa fac Mi se pare mult mai de pret sa creada inca in asa ceva si sa si le imagineze ea,decat sa faca pasiuni fata de diverse personaje de desene animate sau nu numai (vezi Hanna Montana ) "la moda",unele chiar cam aiurea.
Am plecat la culcare,noapte buna.
miraklucker spune:
Salutare
..........doar in graba mare sa mai dau un semn de viata. Mama e la noi de o saptamana si doarme in camera cu computerul si cum seara era timpul meu pentru computer, acum am c-am rarit-o.
Azi mergem¨si noi la o nunta. Scotocesc prin dulapuri dupa pulovere si geci, a plouat toataaaa noaptea si s-a racit bine. Blehhhhh!
Maine e Slow Up, se inchide circulatia si se plimba lumea cu biciclele.
In rest bine, pe aici. La scoli, gradinite servici. Doamne, atata timp am nu-mi vine sa cred, 3 zile la lucru si 4 acasa.Parca ma simt vinovata ca imi termin treaba si stau
Un weekend placut
monica70 spune:
Buna dimineata,haideti la o cafea.
MIRA super ca lucrezi doar 3 zile pe saptamana acum Ce faina chestia cu bicicletele,mi-ar placea sa se organizeze si la noi asa ceva! Da' la noi daca nu circuli cu masina esti considerat cam "un nimeni" ... ce atata mers cu bicicleta,sau pe jos sau cu mijloacele de transport in comun? Ar fi mult mai simplu pentru trafic daca macar primavara-vara-toamna s-ar mai intoarce lumea la biciclete mai ales cand nu au de parcurs distante lungi ... Pai taica-meu pe vremuri mergea doar cu bicicleta la serviciu (2-3 statii de tramvai distanta) , masina o foloseam numai cand mergeam in vacante,la tara,sau in diverse locuri mai indepartate din oras.Ca tot vorbeam de biciclete,mi-am amintit ultima opera a lui fratelo: si-a adus (parca din Austria?) o bicicleta d-aia semicursiera performanta,cica sa faca montain-bike cu ceva prieteni de-ai lui care deja sunt dotati.Da' bineinteles ca au trecut vreo doua-trei luni si numai montain-bike n-a apucat sa faca nici macar un mini-concediu amarat nu a avut inca vara asta.Hai ca am deraiat
Deci a venit friigul la voi! La noi din ce vad pe luni-miercuri coboara temperaturile cu cca 10 grade,dupa care revine caldura oarecum.Da' bine zici tu,ar trebui sa fac un recensamant la hainele de toamna-iarna,mai ales pentru Diana si Tudor.La Diana mai sunt lipsuri precis,parca vad ca iar golesc jumate din dulap.N-are ea kile in dotare,dar s-a inaltat ...
CRISTINA cum stai cu bagajele? Sper sa ai vreme buna,din ce vad se mai raceste un pic,dar tot va fi cald la mare,adica un cald-placut nu canicula ca data trecuta.Si daca inotati nu v-o fi frig nici in apa din piscina.
Io am primit in mail ceva reclama de la editura Crisan de la care am mai luat si-alta data carti si am vazut ca au la unele reduceri bunicele chiar la 50%.Poate va intereseaza si pe voi ceva.Eu mi-am bagat in cos 10 carti de 200 lei (care altfel ar costa 300 lei).La valoare de 200 lei transportul e gratuit.Asa asigur partial cadourile de Mos Nicolae,Mos Craciun, 1 ian-ziua ei si poate mai las si pentru alte ocazii (daca plec de-acasa cand ma intorc ii aduc de obicei ceva cadou ...) Cam asa am facut in fiecare an, am luat din timp si mi-a picat tare bine ca in decembrie e nebunie.Astea le-am ales eu deocamdata:http://www.shopandfun.ro/cart.php Mai astept catava zile ca mai voiam ceva dar nu au pe stoc,poate aduc si atunci mai fac schimbari.
Chiar ma gandeam ca cel putin la Diana nici n-as stii ce jucarii sa ii cumpar .
asteryaro spune:
Salut.
Ce schimbare de vreme...
Moni, nu e sigur 100% ca plecam la mare . Are sotul meu un mare talent sa ma tina in sah, uneori .
Azi am calcat ce aveam, ceva smotru pe la baie... cat sa nu stau si eu degeaba, chiar daca e duminica.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Cristina, eu pariam ca sunteti deja la Delta. Asa de sigur ai vorbit despre plecare ca v-am si vazut la soare, cu un frappe in mana. Apai, musai sa vina si Viorel? Daca nu se hotaraste odata, spune-i ca mergi singura, doar e pentru binele copilului sa respire aerosolii.
Moni, musafiri deci. Uite ca nici acum n-am sunat-o pe mandra, Anamaria adica, sa o chem aici. Poate pleaca si ratez intalnirea. Iote ca acum pun mana pe telefon. Noi ne-am intors vineri dupa-masa de la Poiana Marului. Frumos, am stat la o vila doar noi si prietena din Germania cu copiii, ne-am facut de mancare, gratare, baie in rau (brrr) si plimbari. Seara, un frig cumplit, uitasem senzatia. Am prins doar vreme superba cu soare si cald, cald. Copiii au infulecat pe rupte. Aerul e de vina.
Am vazut cartile si vreau sa comand si eu seria cu Andreea. Pai cum sa pierd un personaj cu asa nume frumos? (mi-au murit laudatorii, stiu).
Nostima fiica-ta cu sirenele. Sunt tot mai adorabili acum copiii, cu povestirile si intrebarile lor.
Denisa, tu mergi la sala sau faci acasa sport? eu as avea instrumentarul necesar in subsol, dar lenea ma face sa-l sterg doar de praf. Sa-ti fie de bine tortul ala (deja cred ca ai mancat din el), ma hranesc de doua zile doar cu inghetata si pepene verde. Grozav ce-mi place pepenele (lubenita cum ii spunem pe aici), tata cumpara ca el e expert, a invatat de mic fiind.
Mira, atatea zile acasa? Feerie. Asa-i programul la locul de munca sau doar acum in perioada de vara? Iti prinde bine nitica odihna dupa atata lucru.
Lili, de mult stiam ca s-au despartit cei doi, K and J, m-a intristat oarecum pozitia lui, a devenit un nemernic. Nici ea n-a fost inger, tipa la el ca la un caine, dar...totusi a avut mare grija de copii.
Ti-am vazut verisoare de pe siteul acela, ii tin pumnii sa izbandeasca, e frumusica foc la chip, daca ar mai slabi, ehe, alta viata.
Merg sa ma plimb nitel ca se depune inghetata, vai, vai, vai.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues