PRIETENE FARA TITLU (67)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
BRANDUSA chiar voiam sa te intreb de Tavi.Tu l-ai tuns deja? Si daca da,unde l-ai dus? A stat? Ca mami ma tot imi zicea sa il tund pe Tudor ca ii e cald.Acum a mai trecut caldura.Dar el e cumva mai chelutz in fatza,in schimb in spate e plin de zulufi,e si el cretulin cum era Diana.Parca nu l-as tunde inca,dar cred ca in curand va trebui sa il aranjam un pic.Si parul nu ii mai e negru ci aproape cum e al Dianei,poate un pic mai deschis la culoare.Doar ochii-s inca negrii,"ca mura" ca asa zic toata babele care-l complimenteaza pe traseu.
La olita ai incercat sa il pui? Cat a stat mami cu Tudor l-a mai tot pus pe olita si s-a mai nimerit sa faca.Culmea ca a stat,ca Diana nu statea defel.Daca ar face doar odata pe zi kk s-ar merita sa il pun zilnic,numai ca el face in continuare de 2-3-4 ori pe zi si evident nu stiu orele.Mi-e groaza de faza cu pampersul,mai ales ca am citit recent la subiectul ala cu baietelul care la 4 ani nu ii scosese inca pampersul de noapte si cand a incercat nu mergea defel treaba.
Ce sa va mai zic? Mari noutati nu prea am.Diana tot in varful toboganului e toata ziua,asta dupa ce se impopotoneaza cu rochite.Majoritatea ramase mici,dar prin casa i-am dat pace.La capitolul freza ea isi face singura toate modelele posibile In dragaleste pe Tudor,dar se mai si ratoieste la el.Tudor a ajuns la stadiul de aspirator Piguleste de pe jos scame,firmituri,ba chiar si ... fire de par si ni le da.Bine ca nu le baga in gura.Pe urma scotoceste pe sub mobile si recupereaza jucarioare si iar ni le aduce.Cum intra intr-o camera si vede vreo telecomanda sau telefon aflate la indemana se arunca pe ele si ni le da iar noua Dar ce mi-a facut cu una din telecomenzi Pai cand ma uit la TV din dormitor meniul e setat acum in ... limba rusa cred,deci Papa Pius il mai stie seta inapoi in romana
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
miraklucker spune:
Buna dimineata.
Moni da ce matinala esti.
Si azi sunt la farmacie. Nu fac nimic trebuei doar sa fiu aici, asa ca stau in birou si pierd vremea, mai dau cate o tura rpin farmacie ma mai informez cu cate una alta, sa treaca vremea.
Si DAria mea la 7 era in picioare "caroline??? a venit??. Azi trece sora-mea pe la mine. Si de grija verisoarelor nu mai pot dormi.
Din pacate Ana ar fi trecut tot azi pe aici. Trec de doua ori pe an si s-a nimerit si sora-mea si Ana in aceeasi zi.
Bee ce imaginatie au astia mici, asa-i?. Si noi tot asa eram in drumetii. Cu unu in rocsac in spate, unu mai mult in brate si al mare saracu trebuia tarat dupa noi. Acum e mai bine, dar de miorlait fetele tot o mai fac.
Si eu ma gandesc ca n-o fi chiar as de rau cu busul. E un drum de vreo 5 ore pana in Italia de unde luam feribotul. Se traverseaza peste noapte iar in SArdinia apreciez eu asa (e e in sud) mai vreo 5 ore. DAr........in bus nu e ca in masina unde stau legati de scaun, si mi-e ca alerg tot busul dupa ei. SApt viitoare ma duc la agentie sa vad cat ne-ar costa avionul si apoi hotaram.
Ieri au tras o speritura buna Heinz si maica-mea. Fetele au invitat o colega de granita la ele. Si deodata Daria a inceputsa urle din camera. Si-a scos dintr-un dulap (unde nu au ce cauta) o sfoara relativ subtire de la un fost zmeu nu stiu cum si l-a infasurat dupa gat pana a reusit sa se stranguleze. Abia a reusit al meu sa-i taie sfoara de dupa gat. Incredibil ce sunt in stare sa faca. Eu nu am vazut-o dacat cand era deja in pat, dar mama zice ca i-a ramas urma vanata pe gat.. Iar Seline in drum spre gradinita a sarit in fata masinii cu vecina de mana, de i-a stat inima in loc la maica-mea
mai revin.........pana la 4 cadn termin
Bee spune:
Moni, de Tavi sa-ti zic. Tuns, nici gand. Si al meu e cam la fel de zulufat ca si Tudor. Copiii ii zic "frezila". Aaa si e blond ca Ana. Seamana cu Ana leit. Si amandoi cu Radu. Si s-a pus pe umblat mititelul. I-a vazut azi pe cei 2 fratiori la PC si tzusti singur dupa ei! Tb sa-l filmez, e mortal. Cu olitza, nici gand! Cand o sa inteleaga despre ce e vorba, adica abia vara care vine. Eu nu ma chinui nici pe mine, nici pe el cu asta. Avem noi altele pe cap. Ana si Razvi sunt cand echipa, cand in razboi. Nici nu stiu ce sa mai cred despre ei. Am studiat problema si am constatatt ca Ana "il face psihic" pe Razvan. " tu esti de vina, tu ai inceput, tu ai rupt gardul, tu esti mic, nu primesti bomboane/ciocolata/inghetata" , asta pe langa inghionteli, piedici, ciupituri si zgarieturi , toate pe navazute (adica sa nu vedem noi ce-i face ea lui). SI RAzvi e vesnic un maaaaare urlet.
monica70 spune:
Hello!
MIRA nu mai aparusi ... Aiurea intamplare cu strangulatul , numai te miri ce le trece prin cap Tare bine de tine cu asa program.Mi-ar pica si mie bine un asa serviciu Dupa cat ai tras cu celalalt asta e curata boierie! Si eu cred ca v-ati descurca cu busul cu copiii,mai ales ca banuiesc ca e d-ala cu wc.Dar in mod sigur se vor cam plimba prin zona daca-s atatea ore de mers.
BRANDUSA va sa zica nu l-ai tuns.Si mie imi plac mai mult baieteii pletosi decat tunsi chilug.Numai ca acum o sa cam fie lung doar pe la ceafa si nu stiu cum va arata cand creste mai lung,nu prea bine clar.Mai fa cumva si mai pune si tu poze sa iti vedem nazdravanii! Si film cu Tavi cum umbla Tudor am mai zis e maare figura cat de descentrat umbla,parca-i socru-meu ca numai el e asa mai burtos si umbla mai intr-o bujie de la coxartroza Va sa zica Ana e manipulatoare.E fata doar Pai de-aia e mai ingaduitoare ea cu Tavi ca are deja un "cal de bataie"
Io asa as fi tras un pui de somn,dar nu prea mi s-a aratat.Cand ne-am intors,adica pe la 16 ,Tudor dormea deja de doua ore! Asa ca am culcat-o pe Diana si ne-am intins si noi,dar dupa trei sferturi de ora s-a si trezit Tudor.Diana inca doarme.
Am fost cu Ingrid,Diana si Genu pe strand si prin Parcul Copiilor.N-am facut baie desi a fost o vreme super.Oricum se pare ca li s-a cam facut pofta si si-au facut planuri ca vor mai veni curand incoace sa ne si imbaiem/inotam (probabil mai putin io cel putin nu inca saptamana viitoare). Diana de la Timisoara s-a mai implinit,o puteti vedea si in poze.Are deja cam cu un kil jumate in plus fata de Diana mea! Dar si mananca bine,se pare ca i-a prins tare bine marea de anul asta.Azi au mancat amandoua la noi supa de conopida si la strand cartofi prajiti,piept de pui si sos de usturoi.Ne-au pus aia o portieee ca abia am putut da gata mama+fiica o portie Ingrid cica e tot la "cura de slabire" si de-ati vedea ce bine arata,chiar nu inteleg ce slabit ii mai trebuie
CRISTINAAA mai esti inca la mare-la soare sau v-ati intors? Ca nu mai stiu pe cate zile va duserati! 5? 7? Da si tu raportul cum a fost!
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Vai io ma stric de ras p-aci cu astia mici.Diana a facut un castel din lego si ca sa il protejeze de Tudor l-a urcat de canapea.Eu incercam sa ii mai distrag atentia lui Tudor ca sa o las sa lucreze,dar cam greu.Intr-un final Tudor iar tragea de castel,Diana il imobilizase de mana,amandoi tzipau de zor evident .Si intr-un final dupa ce strig la Diana sa ii dea drumul mainii lui Tudor,el victorios inhata varful castelului si asta ii pica ... drept in cap Diana izbucneste in ras,Tudor intr-un "plans" de 3 secunde Dar merita sa vedeti ce moaca avea Tudor Acum imi scoate cartile din biblioteca,Diana nu il lasa si iar tipete,el de ciuda ea cu "mamiiiii" L-am luat pe sus si in patut cu el,ca deja e prea de tot,mai devreme abia l-am oprit de la scos de bibliorafturi si haine din dulap ,plus din activitatea de aruncat piese de lego intre canapea si birou
BRANDUSA Tavi al tau nu e "distrugator"? Ca nu te prea aud plangandu-te.
Azi Tudor a reusit sa o apeleze pe Diana cu "DANA" deci e pe drumul cel bun
Ana_m spune:
Hola din España ,
Am ajuns aseara acasa . Acum despachetez , spal . nici nu stiu cate ture am de spalat ... na treburi din astea adminstrative . Acum astept sa scot o tura din masina si sa ma duc sa cumpar cartile si materialul didactic pt Clara . De fapt sa le platesc ca ele sunt acolo comandate din iulie . Si de maine la scoala si servici .
Mai revin ...
monica70 spune:
Hello lume (lume cam disparuta )
ANAMARIA bine ati ajuns acasa.Si spor la treaba! Cam abrupt incepi si tu Clara de cand incepe ? Cum e vremea acolo?
La noi ziua a inceput cu o ceatzaa de ziceai ca e iarna,apoi un soare zburdalnic si acum e inorat rau .
Azi mi-a scos si firele si de tubul de dren.
Noutati am la Tudor la capitoul dinti: adica pe langa cei 8 ,am mai ochit azi si o maseluta de sus iesita plus deja se vad cei doi canini de jos gata sa pocneasca!
La Diana noutatea e ca nu mai am cu ce sa o imbrac, a venit asa brusc frigul si haine de toamna ioc,toate-s scurte rau si pantalonii de trening si blugii si bluzele,hanoracele .Chiar acum s-a dus mami cu ea sa ii caute macar un trening mai gros de urgenta pana ies eu la "shoping" mai serios.Maine trebuie sa merg sa ii faca si exudatul si copro pentru gradi.
asteryaro spune:
Buna seara!
Azi am revenit de la mare, de fapt din Jupiter am plecat la Bucuresti, unde aveam programare la doctor cu Razvan, apoi am venit acasa.
Doamne, tare frumos si in septembrie la mare .
Am luat pachetul de 6 nopti = 438 lei, si am stat la "Delta" de data asta; marti la 13.30 eram acolo, am mancat toti 3 de pranz (la "Mexican") si Viorel s-a intors acasa trap saltat, fiindca avea treaba la fabrica.
Asadar, marti am facut plaja + baie-balaceala in piscina, miercuri a fost o zi de toamna friguroasa cu vant si ploaie si-am facut plimbari pe plaja cu Razvan, joi + vineri + sambata plaja la mare , duminica shopping (eu , ca sa-mi treaca toate supararile, + ca sunt mare amatoare de chilipiruri gen reduceri ), iar azi la 9.30 am plecat spre Bucuresti.
Pe scurt, a fost frumos, frumos, frumos.
Am performat anul acesta de 4 ori la Marea Neagra, si hotarat lucru, o vom face si la anul, bani si sanatate sa fie.
Moni, ma bucur ca ai scapat de fire si dren, o sa ma bag maine mai in detaliu si la pozele voastre. Va invidiez ca va tot vedeti cu Ingrid & comp.
Deci Dianei a lui Ingrid i-a priit marea. Pai, eu propun un repetir, nu ??
Ok, descarc pozele si cele 2 filmulete din aparat si ne mai auzim maine.
P.S.: Razvan a jucat sambata in "Alba ca Zapada si cei... 2 pitici": Mutulica si Morocanosul. Mutulica a fost jucat de un baiat de 9 ani din Bucuresti si Morocanosul a fost al lui Razvan .
Un mega succes , va dati seama .
Si aseara Razvan a fost curtat la greu de o pustoaica de vreo 2 anisori: au dansat, au alergat... cat timp noi am baut o bere, pe terasa cu entertainment la "Delta".
Pe maine!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
Bunoa sera.Ia uite ca s-a intors si ratacitoarea de pe la mare
CRISTINA ma bucur ca v-ati simtit bine si in aerul mai tomnatic.Am vazut in poze ca totusi mai era lume p-acolo,cel putin la programele pentru copii era tot plin .Si zici ca s-a apucat Razvan si de jucat teatru? Ce-ai shopingarit la reducere de pe-acolo? Medicul de la Bucuresti ce mai zice?
Mami i-a luat Dianei un trening grosut gri si o bluza draguta verde - asta si-a ales-o Diana,numai bine ca tot mai avea o pereche de pantaloni vernil inchis inca buni si n-aveam ce asorta la ei! Culmea ca desi s-a inaltat vizibil,tot la fix 15 kg se mentine de luni de zile De mancat mai mananca ea cat de cat,dar pe bune ca Tudor baga in el per total cantitati duble decat ea.Si de toate: lapte, cereale, iaurt, supe/ciorbe , legume, orez, carne, peste, fructe , nu mai zic de biscuiti si pufuleti evident! Haplea mic nu alta ! Nu ii mai dam demult pasat,ca deja manaca si el bucatele - de exemplu in supa de pui cu tascute, ii bag bucatele mici de carne,morcovi ... In ciorba cu multe legume eventual ii tai mai mici bucatile mai mari,sau i le dau direct in mana sa le muste el.Fructele le mananca singur,de exemplu ii dau doua jumatati de prune cu coaja cu tot,sau ii tai piersici pe o farfurioara si se serveste.La fel cu restul fructelor mere,pere si-astea i le taiem feliute subtiri si se descurca foarte bine.Pai la atatia dinti e si cazul,nu? La capitolul peste ultimele doua ture mi-a mancat toata portia de somon io voisem sa ii dau doar sa guste,nu ma gandeam ca ii va placea atat.
Na poftim,a trebuit sa fug ca zbiera Diana ca Tudor a ajuns in patul mare,din patutul lui.Credeam ca a iesit prin gaura aia,desi e baricadata cu aparatoarea ,dar cand colo nuuuu ... cica s-a aplecat in jos in cap si si-a ,dat drumul in patul mare !!! Si de-acolo coboara pe jos evident ! Am pus-ooo cu el
Si acum faza nr. 2 !!! Dupa faza nr.1 a venit aici in camera descult si fara pantaloni (ca si le-a dat jos singur desigur) si n-apuc sa va scriu bine chestia de sus,ca iar zbiara Diana "mamiii Tudor s-o urcat pe tobogan !!!" Credeam ca in sens invers cum s-a mai tot suit zilele astea,cand colo el se urcase in premiera pe trepte si era deja in varf,pe burta si cu capul lasat in jos , nu va zic cum am sarit la el ! Da' el no problem isi si daduse deja drumul aproape ...
Merg sa ii facem baia ca mi-a ajuns adrenalina pentru seara asta
monica70 spune:
Buna dimineata nimeni la o cafea? Io profit sa mi-o beau in liniste pe net, ca-s singurica,copiii-s la plimbare.
Azi i-am facut si Dianei analizele,joi dupa-amiaza sunt gata rezultatele,sper sa nu avem surprize.
Tudor a devenit tot mai expert in tobogan.Azi deja s-a smecherit,cand ajunge sus se intoarce si se pune pe burta normal cu capul in sus si asa isi da drumul singurel Atat ca trebuie sa fiu cu ochii in patru,ca evident se duce sa se dea singur cand are el chef.Si cand umbla,ma impinge cu mainile daca vreau sa il tin un pic,ca am mai incercat cand o lua la fuga pe parchetul alunecos sau pe gresie.Clar e la fel de independent si de curajos cum era si Diana,daca nu si mai si.Cel putin la Diana doar la un an jumate am renuntat la patut de teama sa nu zboare din el,dar la Tudor nici n-a implinit deja bine un an ca deja ma gandesc ca ar trebui sa i las libera iesirea dintre zabrele,macar sa nu mai coboare asa "artistic" cum a facut aseara Ah si mai seamana Tudor cu Diana foarte bine si la capitolul nervi,sa nu indraznesti sa ii iei ceva din mana,sau sa il indepartezi de la ceva ca tzipa ca din gura de sarpe si trage cu o forta de obiecte ceva de speriat! Efectiv ne luptam corp la corp cu el Un pic se observa ca e baiat ca are mai mare dexteritate cu cuburile lego,adica nu doar le dezmembreaza ci mai si incearca din cand in cand sa construiasca el si chiar mai si reuseste sa le imbine.Diana mai tarziu a fost preocupata de asta,era numai cu dezmembratul o perioada mai lunga de timp.
Eu am ceva vesti de la Cluj,dar nu-s finalizate,adica au iesit doar rezultatele la microscop,nu si la imunohistochimie.Rezidentul medicului mi-a zis ca e rezultatul "foarte bun" ca e atins doar un ganglion din cei 16 scosi (la asta ma asteptam ca se vazuse si la eco usor crescut).Sa vedem insa daca nu se mai coloreaza si altii la imunohistochimie.Din ce am citit eu pe net pe site-uri straine, ce iese pozitiv la imunohistochimia aia (cum mi-a iesit la ganglionul santinela) sunt celule tumorale izolate,care nu se considerau micrometastaze si nici nu se stadializa ca gradul III , ci gradul II,acum se tot contrazic pe tema asta si de anul asta sau viitor cred ca se vor incadra la grad III.O sa il mai intreb eu si pe doctor ce si cum,cand vine din concediu.Oricum daca nu iesea chiar nimic era mai "artistic",se chema ca m-au re-operat de pomana Daca ar ramane asa, e totusi bine,ca la stadializare procentele de supravietuire la 10 ani sunt aproape identice ca si cand nu ar fi iesit nimic pozitiv la ganglioni,adica 63 %.Doar la 5 ani difera mai mult 79% respectiv 70% procente.Mai ramane sa ma si fortez sa ma incadrez in partea pozitiva a statisticilor
In rest,am ceva de facut cam urgent pe la acte,dar nu prea am chef acum,cred ca merg sa aranjez sertarele cu hainele lui Tudor ca e dezastru acolo Mda si s-a oprit si masina de spalat ... alta treaba de intins haine.Nu se mai termina
Am mai uitat ceva! Diana s-a trezit azi direct cu replica: "CAND VINE DIANA?" Pe urma mi-a povestit ca de fapt a visat ca fusese Clara pe la noi si eu ii zisesem ca a doua zi dimineata vine si Diana de la Timisoara Mi-a mai zis ca a visat si cu gradinita.Nu prea mi-a mai povestit ea asa de vise.Ai vostrii viseaza? Si daca da va povestesc ce si cum?