PRIETENE FARA TITLU (67)
Raspunsuri - Pagina 15
miraklucker spune:
Moni e deja c-am tarziu penru cafea dar eu o primesc cu placere si pe a doua.
sunt inca la servici dar seful m-a trimis acasa ca am deja multe ore plus. Mai stau o ora si plec. Poate reusesc sa trec pe la agentia de voiaj sa vad de avion. Cu toate ca nu prea mai zboara nimic in octombrie spre SArdinia, a trecut sezonul.
Ahh, Cristina fericit-o auzi de 4 ori intr-un sezon la mare. Superrr!!
Heinz le-a tuns ieri pe fete. Nu mi-a zis nimic. De data asta la coafor si nu le-a tuns prea bine.Tanti ce le-a tuns ianite sta sa nasca azi, maine si nu a indraznit sa o deranjeze. Seline avea asa o freza faina acum i l-a taiat drept pana la urechi. Parca cu oala, iar la Daria i-a taiat numai bretonul si de la urechi. TRebuie sa le mai retusez eu.
Ana_m spune:
Hola ,
Clara de azi iar la gradi , bucuroasa nevoie mare cand a iesit tot tzopaia intr-una . De dimineata cand s-a trezit m-a intrebat daca a inceput scoala .
Eu sunt nemultumita doar de harababura generala ce e acum la intrare si iesire . Ceva de groaza . Inainte toate clasele intrau in curte , si fiecare mergea la usa de la clasa lui , toti acolo se aliniau in dreptul usei . Ei na , de anul asta fac ceva am impresia , renovari , si nu ami avem voie sa intram in scoala . Alinierea se face in dreptul portii de intrare , 9 clase pe 2 porti . Azi a dat-o educatoarea pe Clara la o alta mama , noroc ca ne stiam si a luat-o . Asa ceva , taman ca e si educatoarea noua si nu ne cunoaste pe parinti . Eu voiam sa vb cu ea ca sa-i duc materialul lu Clara , dar nici vb in nebunia de copii si parinti ce era acolo .
Acum stau sa ma gandesc daca sa ma duc azi la scoala mea sau nu . Parca nu imi vine sa ma duc asa in prima zii ca scolarii . Il sun pe Nicu sa vad cum ajunge si ce program are maine , si poate ma duc .
Astery incep cu tine , ca am visat azi noapte cu tine . Nu mai stiu ce dar stiu ca erai tare slaba , exat ca intr-o poza ce am vazut ca ai pus-o Si te felicit cu ocazia asta , bravo doamna pt vointa ta , felicitari .
Trebuie sa ma pun si eu ca aproape tot ce am slabit inainte de a pleca in ro , am cam pus pe mine in 5 saptamani . Dar na recunosc ca am mancat ca o purcica tot ce mi-a iesit in cale , ba am facut si vreo saptamana de cura de paine cu unsoare dimineata si seara . Asa ca unde nu-i cap vai de fund .
Moni mai frate dar Tudorel scoate untul din tine , atentie mare acum cu el , vreun an de zile (na acum te-am consolat) ca acum e cu nazbatiile, nu are frica de nimic nu are instinct de conservare .
Mai fetelor e o caldura aici de mori . Prima zi mi-a fost bine , dupa ce frig mi-a fost in Ro ca am dormit cu plapuma ultimele zile , dar acum parca ... m-am saturat . Ieri a trebuit sa dam fuga o ora pana la mare ca nu se mai putea cu Nicu si Clara .
Bee, Mira , Ingrid pupici ma duc sa fac un dus , sa-i pregatesc mancarea la Nicu pe cand vine si sa o duc pe Clara la scoala .
monica70 spune:
MIRA io acum mi-am adus a doua cafea.Imi pare rau de freza printeselor.Da' tu chiar ai serviciu beton acum,auzi sa te trimita acasa sefu' Bafta la gasit de avion!
ANAMARIA aiurita metoda aia cu incolonatul la poarta.Ce sa mai zic ca a dat alteia fata .Poate te trezesti si tu azi ca primesti in loc de Clara vreun flacau Ce au nou in programa anul asta?
Ziceai de Tudor.Pai iar a progresat,acum deja se stie pune in fund cand ajunge sus ,deci se da normal pe tobogan.L-am si filmat azi : http://www.dropshots.com/moni2010#date/2010-09-07/14:20:48 Cred ca s-a dat asa de vreo 20 de ori incontinuu ca deja era transpirat si desi incercam sa ii distrag atentia cu altceva,nu se lasa nicicum,tot hopa sus pe tobogan iar si iar ... In sfarsit doarme acum,cu chiu cu vai a adormit in ... hinta ca nu a mers cu alta metoda,desi era lesinat de oboseala.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Perle de azi:
-mami, ce facem in China?
-nu stiu, Razvan.
-in China ne INCHINAM !
-mami, sa cumparam revista cu Thomas de la CIOSHCUL de ziare.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
CRISTINA aoleu pana in China mergeti sa va inchinati?
Eu zilele trecute ii aratam Dianei pozele de la nunta ca le primisem de la vara-mea si Diana ma intreaba : "CARE E MIRUL"? Mirul fiind mirele Dupa care vazand ca-s multe (vreo 600 ) zice : "Ce multe poze o mai facut fotografiatu' asta!" Adica fotograful. Zici ca era beata nu alta,e drept ca era trecut de ora 23 .
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Buna seara.
Eu propun, in limita timpului fiecareia dintre noi , sa scriem aici PERLELE copiilor . Ce ziceti, va place ideea?
Azi am spalat 2 masini de rufe, am frecat cate ceva pe la baie, am iesit cu Razvan pe la 15 afara (fiindca eu nu-l mai pun deloc la somn ) si-am fost la piata, am facut controlul la Kaufland unde auzisem ca-s reduceri de 75% la jucarii - o mare teapa , nu era nimic de genul, apoi am revenit acasa, si pe seara in jur de 19 am iesit in parc.
Deci, nimic deosebit.
Vroiam sa va intreb: copiii vostri mananca salata de icre? Razvan este lesinat ce tare-i place, ii dau la micul dejun uneori.
Maine vreau sa fac o varza la cuptor cu copanele la tigaie, ca se fac repede.
Tot maine este mare sarbatoare, sa nu spalati, coaseti, ca-i bai.
Anamaria, ma visasi SLABA? Pe mine? Wow, dar asta ar fi minunat de-a dreptul . Eu ma tin in continuare de treaba, NU RENUNT, si cand ajung la 59 FAC BAIRAM mare !!!
Moni, Tudor este extraordinar de dulce , indemanatic... BRAVO si felicitari pentru urcare si coborare la tobogan! Si sa stii ca merita sa te tii dupa el de-acum prin casa. Si ma bucur, de asemenea, ca te simti IMPLINITA datorita lui (am citit la un alt subiect si mi-a placut teribil cum ai scris acolo, stii ca io-s sensibila).
Ingrid???
Denisa???
Deea???
March???
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
CRISTINA n-am mai luat demult salata de icre,dar din cate imi amintesc Dianei ii placea.Cu perlele ... pai eu le cam scriam daca mi se pareau mai deosebite,sau daca mi le aminteam.De obicei cand va povesteam le notam repede undeva,ca altfel dupa 3 minute le si uitam evident.
M-ai incuiat cu subiectul ala,pe urma mi-am amintit ce si cum,dar scrisesem ca ma simteam "neterminata" cu doar un copil.Eu voiam musai doi si musai fata si baiat Salivam p-aci mai ales cand vedeam poze cu Emma+Alex sau Ioana+Rares Si cea de la care am cumparat toboganul are o fetita+un baiat si Diana de cand a vazut un filmulet cu ei,unde fetita legana in bouncer fratiorul si el radea in hohote , de-atunci si-a planificat ca vrea si ea asa un fratior,sa il legene si el sa rada
Chiar asa pe unde bantuie Denisa ca n-a mai aparut? Ingrid zicea ca e la ceva chef acum seara si probabil maine vin iar prin Arad - nu degeaba a visat deci azi-noapte Diana mea ca vine Diana la ea Deea cred ca munceste de zor,sper sa mai intre sa ne zica de targurile alea cum fu.Si ce mai face Daria Daniela cam plange dupa vara ,Robert a plecat deja iar peste mari si tari.Daca vine frigul si va fi mai sechestrata in casa,poate ii mai vine si ei chef de vorba .
Revin ca am trimis fara sa termin.Azi a venit prietena-mea Laura p-aci ca a reusit sa isi uite cheia acasa ,incepuse si ploaia si Alex se intoarce de la serviciu abia dupa 19-20.Asa ca am avut companie mai ales ca Tudor a dormit 3 ore. Am mancat,am povestit,ne-am uitat impreuna si la pozele de la mare,ca nu apucasem sa i le trimit pe toate.CRISTINA i-am aratat si noul tau look cand a auzit ca iar ai fost la mare ... tare s-ar mai fi dus si ea o tura,mai ales asa cu pret de dumping.Din pacate la noi distanta e problema.Mersi de complimentele pentru Tudor,stiu ca e indemanatic doar e frate cu Diana ,dar sincer nu ma asteptam sa se prinda asa repede cum se utilizeaza complet si corect toboganul.Vorba unei prietene de la aradence,el nici nu se tine inca bine pe picioare,dar se da singur pe tobogan Dar ii pica bine acum,ii mai distrage atentia de la dintisori,ca saracul are trei care stau sa pocneasca,doi canini de jos si o maseluta de sus,plus maseluta cea iesita pe un sfert ... tot cu manuta in gura si cu saliva a fosta azi
monica70 spune:
P-asta o vazurati?
http://www.ziare.com/scoala/gradinita/funeriu-vrea-papusi-cu-dizabilitati-in-gradinite-1040310
Ce parere aveti? Io zic ca-s chiar complet aerieni si pe dinafara guvernantii astia.La gradi la Diana am vazut ca au deja toate jucariile enumerate,poate mai putin "papusile cu dizabilitati si de diferite rase" ,dar nu i-am vazut defel jucanduse cu ele,din ce am vazut eu de cate ori am nimerit p-acolo,la ei in general copiii se cam joaca cu diverse jocuri de constructie.Si in plus cam fiecare copil are acasa jucarii de genul respectiv.Iar de rase, eu cel putin am invatat-o deja pe Diana cu imagini din carti si daca n-are papusi (chiar asa n-are nicio negresa macar ) La fel de faza cu dizabilitatile i-am explicat eu cum sta treaba.Si asa ar putea proceda si educatoarele,nu trebuie pentru asta neaparat papusi ... pe banii aia la o adica,mai bine ar construi peste tot rampe pentru cei dependenti de carucioare.
Ma duc sa ma dusulesc ca am deraiat oleaca
Bee spune:
Buna fetele.
AnaMaria, LA MULTI ANI! Bine ati venit acasa, acomodare rapida, nu?
Nu-i si Denisa Maria? La Multi Ani Denisa!
Si in rest? Pe cine mai sarbatorim?
Moni, e tare Tudor cu urcatul pe tobogan. Deci vestile sunt bunicele. Desi, parca era mai bine sa te fi operat degeaba, sa nu fie nici urma de celule cu probleme in nici un ganglion. Cu statisticile........Brrrr. In general. Atatea statistici ti se pun in fata, ba cu nasterea, ba cu aia, aia. Mai stii ca te-ai pregatit de cezariana? Ca ochii, varsta, bla bla. Si ai nascut in viteza natural. Ce statistici atunci? Si io, nici gand sa pot sa nasc normal, desi 20+, fara nici o problema nasoala, antrenata fizic, etc. Ce folos ca statistic trebuia sa nasc. Acum 100 de ani muream la prima nastere probabil. Diana chiar ca e slabuta la 15 kg. Dar asa o fi soiul. Sper sa nu aveti surprize la analize. A mea are 17 kg cred ca de mai mult de un an. Anul trecut pe vremea asta slabise pana sub 16 din motiv de toxinfectie alimentara. Dar acum, numai n ajunge la 18. Si mananca acceptabil (nu grozav, dar o vad ca are bnavointa). Cu hainele si noi suntem in aceeasi situatie. Razvi a trecut la hainele Anei de anul trecut. Anei i-am luat cateva haine la reduceri. Si are adidasi masura 29 luati acum 2 ani (ce-o fi fost in capul nostru?). De inalta e inalta. Nu stiu 112-115, cam asa. Razvi e spre 1 m, iar Tavi a crescut si el enorm. Si Tavi mananca mai mult ca ceilalti 2 la un loc. SI el cam orice bucatit. De mult nu mai pasez nimic.
Mira, spor la gasit avion. Cu freza, cred ca oricum sunt dragute! Si sotul tau are niste initiative de invidiat, se vede ca nu-i roman. Al meu nu stie nici ce mananca copiii. SI se supara pe mine cand ii spun ca 5 minute nu l-ash lasa cu copiii singur.
Astery, deci in China ne inchinam? Cool! Morocanosul tau. Cred ca iti creste inima in fiecare secunda. A mea e cu perle continuu. Razvi e cam mic pentru perle. Pe langa faza cu oasele de dinozaur, ma intreaba "mami, cum se fac copiii din dragoste?" Razvi: "Tati, stai toata ziua la servici"
monica70 spune:
Buna dimineata.Fara cafea ca am ramas fara
BRANDUSA super sta Ana si cu kilele si la inaltime,dar ea a fost mereu mai inalta si mai solida decat Diana.Doar si sotul tau e inalt,are pe cine semana.A mea n-are pe cine semana nici foarte inalta (noi avem - 1,70 eu , 1,75 Ghita),iar grasa nici atat.Ea oricum seamana bine pe taica-meu (ca si mine) si se pare ca i-a mostenit si silueta (tot ca si mine).Sa vedem Tudor cum o fi,ca acum chiar daca nu e gras,e oricum cel mai dolofanut din zona de semanat nu se prea pune lumea de acord cu cine seamana.Unii zic ca pe frate-meu,altii pe Ghita,altii pe ... mami.Io zic ca doar forma capului,sprancenele si zambetul sunt de la Ghita,in rest seamana pe frate-meu cand era mic si deci oarecum si ... pe mami.Dar stiu ca spre deosebire de fete,baietii isi schimba mai mult fizionomia pe cum cresc,asa ca om vedea mai incolo.
Noi p-aci in asteptarea lui Ingrid.Mergem pe strand.De cald e cald afara ,sa vedem daca o fi si apa acceptabila.Eu oricum nu ma pot "imersa" inca.
Na sa te bazezi pe domnii soti,al meu a lasat usa de la baie deschisa,s-a dus in dormitor,a inchis si usa dupa el (aia a stiut sa o inchida ) si nu mi-a zis nimic ca a lasat copilul sa bantuie singur. Si Tudor numai ce apare la mine avand in mana deodorantul ala agatat in wc Noroc ca Tudor tot ce gaseste "interesant" ne aduce noua sa ne dea,nu prea baga in gura.
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI