Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

JoAnn imi pare rau de vesti. Ai grija si stai cumintica sa se inchida orificiul intern. Dupa tratament si repaos o sa vezi ca se va inchide si vei putea sa revii oarecum la normal.

Doura

Lore, colul asta isi cam face de cap. Daca l-ai avut mai lung isi poate reveni la lungimea initiala cu repaos. Nu este insa garantat ca functioneaza. Eu de exemplu l-am avut de 4. Dupa ce s-a scurtat si s-a deschis a revenit la 3.8, cu repaos total si apoi iar s-a scurtat...dar nu stiu la cat. Masuratorile nu sunt asa precise, sunt mai mult orientative cand e vorba de dimensiuni asa mici.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fetelor, inca ceva... Eu il simt pe bebe foarte jos, si acum simt batai sub linia chilotului(dorm cu boxerii domnului iubi, lenjeria mea ma incomodeaza noaptea), e normal sa fie asa jos bebe?!
JoAnn, imi pare rau ca esti consemnata la pat. Dar nu-ti face griji, o sa ajungi la termen, o sa vezi!

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Maritza numai din astea patesc in ultima vreme. Vrei sa iti spun ca mi s-au stricat toate electrocasnicele intr-o luna ? Precizez ca in afara de masina de spalat care are 7 ani, celelalte au un an si m-au costat cat masina. Ah si norocol e total, le-am cumparat acum 3 ani si le-am pus in functiune acum un an, cand ne-am mutat, motiv pentru care nu am garantie

Stati departe de mine sa nu se ia

Mergi la inceput

Ana, il simti pe bebe, adica stii ca e o manuta sau un piciorus sau simti indirect loviturile in vezica sau mai stiu eu ce? Al meu ajunge de la 3 degete sub buric pana la coaste... Daca nu e foarte jos stai linistita, si bea apa

Mergi la inceput

Miruna, mersul la doctor poate sa aiba loc oricand. Tu oricum nu esti genul panicos, care are nevoie mereu de confirmarea medicului ca e totul ok. Dar sa stii, am observat si eu ca daca esti agitata si te superi brusc, intr-adevar apar contractiile. O sa te linistesti si sigur vei ajunge azi sau luni la doctor. Pentru ce mergi, mai exact? Daca ai scris, imi cer scuze ca e neuronul inca adormit. Morfo de 28s? Sau pentru col?
Saptamana viitoare o sa ma programez si eu la cineva(femeie sa fie), sper sa fie buna recomandarea mamei, daca nu, o sa apelez la voi. Pentru mine nu conteaza sa fie un nume de elita, doar sa fie o persoana comunicativa si sa ma poata primi sapt. viitoare.

Ana

Mergi la inceput

Miruna, tind sa cred ca e un piciorus. Ca in rest, ii simt capul foarte aproape de ficat. Sta oarecum in lateral, asa a stat mai tot timpul. Nu ma gandeam sa migreze asa rpd spre domnul ficat, dar il mai pacalesc si ma pun pe stanga, sa "alunce" din locul ala.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata !
JoaAnn, imi pare rau, incearca sa te linistesti. Eu am incredere ca va fi bine. Cand ai urmatorul control?

In legatura cu 2 copii singura si eu zic la fel: cumparaturile cu sotul in wk, maruntisurile le poate lua si el in timpul saptamnii sau in cel mai rau caz tot noi, eu sigur voi apela la wrap sau sling pentru asta, macar va fi doar Maria de supravegheat si mainile libere. Curatenia ori cand e sotul cu copiii afara, ori impreuna (daca nu aveti la cine sa apelati). Eu de exemplu, cat era Maria mica preferam sa fac singura curatenie decat amandoi cu Maria pe cap. Dar copii diferiti, optiuni diferite.
Eu calc f rar, sotul nu poarta haine de birou. Pe mine sincer mancarea ma termina psihic. Eu gateam cu Maria agatata de picioare. Sunt genul care prefera sa fie dezastru, dar sa ma pot juca cu copiii si aia mi s-a parut perioada cea mai crunta, pana pe la un an jumatate, mai ales ca sotul nu intelegea de ce e dezastru in casa. Cand m-am intors la job a stat el vreo saptamana cu Maria. Sa vedeti ce joaca si ce mizerie... si mi se plangea ca nu poate face nimic. Spera sa-si termine niste lucrari.
Maria a fost la o gradinita particulara de la 2 la 3 ani. A racit ingrozitor de des, asa ca acum nu va mai merge, nu-mi permit sa aduc microbi cu un bb mic in casa. Daca la ea, care avea varsta de 2 ani au avut asa urmari rele (a trebuit sa facem tratament multe luni pt manifestari astmatice), la un bebelus poate fi tragic. E un scenariu asa de plauzibil, ca nu-mi permit sa risc.
Iar trecand peste raceli, ea totusi e un copil rezistent, alte boli nu a preluat, nu face rosu in gat, dar a capatat o sensibilitate a cailor respiratorii.

La odihna iar e greu daca renunt, ca fac niste crize ca Sugubina.:(

Eu sunt foarte optimista, asa ca voi incerca sa gasesc solutii atunci, acum am identificat doar problemele.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Uau, Miruna, tot ce-ti doresc e sa se echilibreze cu altele, bune. Cat de curand!!
Ana, si eu am avut o perioada in care il simteam pe bb jos de tot, parca voia sa iasa. Pana nu am facut eco nu m-am linistit.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici!

Miruna imi pare rau ca nu ai ajuns la dr. poate reusesti azi.
Cum te mai simti?

Ana felicitari ca ai mai scapat de contractii. bea lichide in continuare. si mie dr mi-a zis sa beau multa apa. Contractiile au aparut si de la efort la tine.

Joann stai cumintica in pat si o sa fie totul bine. colul se poate inchide daca nu este incomnpetent, ca in cazul meu.

Mariza mult succes, asteptam vesti bune.

Ana intrebai aseara de fetele care n-au mai intrar si eu ma gandeam la Matiz, sper sa nu fi patit ceva, pt ca ultima data cand a intrat avea dureri mari de spate si burta.

sugubina cum esti mama?

Symo sa te gandesti si la noi cand stai la soare. pupiciiii

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor multumesc de incurajari

Vasari pai urmatorul control probabil sapt viitoare la spital

ana o si eu o simt pe una din don*soare "in chiloti"...si asa imi mai salta si burtica si se mai ocupa si de vezica sau de zona colului......asta sta transversal jos.
a doua esta pelvin mai sus...ocupatia ei cred ca o sa fie ficatul si alte organe ...

sugubina nu te-ai trezit inca??? azi cum te simti????

chiar fetelor de matiz nu se mai stie nik...

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput