Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Doura si eu mananc mult in ultima perioada si nu ar trebui....stau cu castronul de fructe langa mine, cand trec pe langa frigider mai ma lipesc de un iaurt si tot asa.As manca pepene rosu numai ca n-are cine sa mi-l care ...poate diseara reuseste sotul sa se opreasca in piata.
Marizta, asteptam vesti bune de la eco.
Ana_o si Miruna, cum mai sunteti?
Hera25, din experienta prietenelor mele, organizarea ceas pare a fi cheia. Copilul cel mare inscris la gradinita de indata ce il primesc la program care sa includa si masa de pranz (cel putin, daca nu si somnul de amiaza), ora de stingere seara la 8-8:30 astfel incat sa respire si mama, cumparaturi masive in we cu sotul de mana si in cursul saptamanii doar urgente, calcat cand doarme copilul cel mic, curatenie in we cu sotul, ordine si dereticat prin casa seara dupa ce se culca copiii in timpul pauzelor publicitare de la film....astea stiu ca mi-au ramas intiparite. Desi, din punctul meu de vedere, daca se poate ar fi minunat ca macar o data pe saptamana sa vina o femeie la curatenie; iti salvezi astfel week-end-ul.
Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
lore76 spune:
buna dimineata,
inca se doarme de e asa liniste sau a inceput weekend-ul.....
am sieu o intrebare, colul se lungeste pe masura ce sarcina avanseaza, sau cum il ai de la inceput, asa ramane pana nasti???
Lore 21 + &
mirunam spune:
Neata!
Se pare ca este o conspiratie impotriva oricaror controale medicale. Ieri nu am mai ajuns la dr. pentru ca pe drum mi s-a stricat masina. A inceput sa miroasa a ars si sa iasa fum. Am tras-o pe dreapta si am plecat acasa plina de nervi. Nu de alta, dar daca as fi mers ma gasea sigur cu contractii si alte alea de la nervii pe care ii aveam.
Cred ca mai bine ma inchid in casa si nu mai ies. Orice incerc sa fac nu imi iese .
Ana, cum te simti? Sa nu ne pacalesti ?
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
Hera25 spune:
Lore colul se lungeste pe masura ce stai linistita in pat, si nu ridici greutati, nu depui efort...
Merci fetelor pt rasp. Cel mai tare imi e teama de oboseala, caci eu nu prea functionez corect la oboseala.....si nu prea cred ca ne va ocoli prea mult...
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 24+
douradoudou spune:
miruna imi pare rau ca nu ai mai ajuns la doc..
marizta bafta la echo
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
JoAnn spune:
buna fetele
allexxia multumesc .
am fost ieri la dr. pt masurarea colului si zice asa ...cervix 35/40mm cu OI deschis 8,1mm...
asa ca sapt viitoare luni sau marti tre sa merg sa ma internez pt tratament....si ca sa stau in pat, parca pana acu am facut altceva
si mi-am mai luat si ca am hemoglobina mica, doar 11.
bubulinele mele erau la ora de sport, una era asa simpatica, se juca cu manutele ...de masurat nu le-a mai masurat , doar a aruncat o scurta privire...
in concluzie....sunt fff amarata, ce imi era frica pana acu sa nu nasc devreme....acu...mor de frica.
fetele
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Lore colul se lungeste pe masura ce stai linistita in pat, si nu ridici greutati, nu depui efort... Merci fetelor pt rasp. Cel mai tare imi e teama de oboseala, caci eu nu prea functionez corect la oboseala.....si nu prea cred ca ne va ocoli prea mult... Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 24+ |
e mai greu cu statul in pat, dar nu fac efort si nici nu ridic nimic
nu am probleme si nici dr nu mi-a zis nimic in sensul asta,il am de 36mm
insa eram curioasa care e treaba cu colul, adica eu cand nasc pot sa-l am tot de 36mm sau se mai lungeste....
Lore 21 + &
ana_o spune:
Buna dimi si de la mine!
Andreea, Miruna, ! Chiar ma simt bine de ieri, cred ca rezolvarea problemei a fost apa... insa toata noaptea am mers la baie, am adormit in jur de 2.30 si tot m-am trezit la 7 ca sa merg la baie. Si acum, de dimi, jap sarit din pat, direct pe wc. Si cand ma gandesc catrebuie s-o iau de la capat...
Eu imi fac griji de pe acum ca n-o sa pot face fata treburilor casnice, probabil cand o sa vina al doilea, o sa fiu varza.
Dupa intalnire, am ajuns acasa, m-am dezbacat si direct la calcat, omul meu n-avea camasa pentru a doua zi. M-am si ars la degete, in loc sa iau de maner, am luat de "talpa" fierului, va imaginati dureri. La curatenie, Andreea are dreptate, o femeie, macar la 10 zile, face minuni. Pentru calcat, spalat geamuri, facut curat... de 3 ori/luna, e extraordinar. Chiar daca mai faci si tu pe ici, colo, dar greul sa-l lasi pentru altcineva.
Lore, faza cu dimensiunea colului n-o stiu nici eu. Nu l-am intrebat pe dr. cat am avut colul la inceput, dar la morfologia de 22 s, aveam 4.3. Mi-e si teama acum, de la atatea contractii cate am avut zilele trecute, sa numa trezesc cu vreun col deschis sau scurtat. Gandesc pozitiv ca e totul bine!
Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian
lore76 spune:
joann, imi pare rau de ce ti se intampla
si eu sunt un pic nelinistita in sensul asta, desi miercuri la eco era ok. eu nu stiu care e intervalul de timp in care pot aparea modificari la col...
Lore 21 + &
marizta spune:
of miruna ce bafta sa ai si tu cu masina...
joann repaus si o sa se inchida colul, tb sa stai cumintica...
22 +
Doamne ai grija si de noi