Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Caldurile astea ne omoara...eu nu mai pot nici sa gandesc.

Am fost cu copilul la antrenament la inot; maine imi iau si eu costumul si ma balacesc cat el are ora. Cred ca am facut 10 dusuri azi.

Acum pe seara mi s-a intarit si mie burta, am luat un no-spa "preventiv".

Si se pare ca urmatoarele 5 zile tot asa calduroase vor fi.

Intalnirea ar putea avea loc de exemplu in a 2-a si a 4-a miercuri din luna, locul de intalnire si ora putand fi aceleasi, astfel incat sa ne fie mai usor sa ne adunam. Si anuntam pe forum cine poate veni....sau ceva de genul. ce ziceti?

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu sunt de acord cu andreea..dar in nici un caz nu mai vreau sa stam acolo..vedem noi unde mergem dupa ce ne adunam..dar buna ideea ..te andreea

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

deci,io nu mai pot.curg apele de pe mine si pur si simplu,stau.stau ca toflita.nici ochii nu-i misc sa nu-mi fie cald mai tare.
de AC nici nu incape in discutie, ca am ramas odata teapana de spate.
in schimb ,mananc.domne, mananc parca-s turbata. cred ca -s dusa...

Gabriela
23 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna ideea, Andreea! Intre timp, poate se va mai racori afara, cel putin sa fie o temperatura umana. Nici mie nu mi-a placut acolo, oricum noi cand ne-am intalnit prima data, am stat la Fattoria, doar ne-am intalnit in locul de aseara. Caldura mare, mon cher... caldura mare!
Allexxia, cand incepi sa faci bagajul? Cat o sa stati? Cred ca abia astepti!
Mie mi-e somn de numa... cu toate ca am dormit pe zi. Teoretic, trebuia sa plecam la Pitesti. Practic, domnul iubi are treaba dimineata. Ca naiba...
Bebe David sughite! De cateva minute bune!

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

M-am uitat pe lista noastra, sunt cateva burtici care n-au mai intrat, in ultima vreme... si sunt altele car n-au intrat deloc, de cand sunt eu in odisee(aprilie). Ce-o fi cu Matiz? Ea era activa, la un moment dat...
Nici Celesta n-a mai intrat de-o saptamana, doua. Si multe altele...
Ah, si cateva au "migrat" la odiseea de ian-feb.
M-am uitat si eu putin la sept-oct, au dat startul si de-acum tot asa va fi! Urmam si noi, in curand! Oricum, sa ne tina pe toate pana macar la 37 de saptamani, pentru nimic in lume mai devreme.

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu mananc in continuu

si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu mananc in continuu

si 26+ cu

si io si nu pun mai nimic pe mine.cu chiu cu vai am 63 kg ...da' bebe a lu' mama are 492 grame

Gabriela
23 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dimineata fetele,

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire. As fi venit si eu dar nu prea am curaj sa ma aventurez singura cu Lorena, desi poate data viitoare voi incerca, macar atat cat va sta cuminte.

Voiam s-o intreb pe Joy si pe celelate fete care asteapta al 2 lea bb si sunt fara nici un ajutor, cum va descurcati fetelor? V-ati gandit mai tarziu cand va evolua sarcina, veti fi cu burticile mari, va trebui sa iesiti in continuare cu primul copil afara, va trebui sa faceti treburile casnice, ba chiar si cumparaturi....multe altele...ce faceti atunci. Sau ce sa mai zic cand va veni bb2. Cum va reactiona primul copil...? Am inceput sa-mi fac un pic de griji, probabil hormonii sarcinii sunt de vina. Incuraja-ti-ma, pls.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata burtici.....trezirea cu o
azi avem morfologie.abia astept sa o vad pe bebelina
aseara,la culcare in sfarsit a putut si tati sa o simta ,i-a dat niste suturi.....mi-a placut la nebunie

22 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata burtici,

Hera, grijile tale sunt normale, mai ales daca nu ai ajutor. Exista o vorba: vazand si facand, toate la timpul lor, sunt sigura ca ne vom descurca, va fi mai greu ce-i drept, dar nu imposibil. Si din cate imi amintesc Lorena e un copil cuminte, nu e atomic, ca altii.

maritza bafta la eco!

22+

Mergi la inceput