Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
eu am fost plecata aproape toata ziua..sa-mi fac pasaport nou..sa cumpar niste carne...fructe si ceva de imbracat..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
allexxia_m spune:
Ana e musai sa bei si apa, mai ales cu caldurile astea, nu stiu cum rezisti fara apa ....
eu cand am vazut ca am contracii am marit volumul de apa bauta numai ca sa nu fie si asta o cauza.
Trebuie sa faci un efort sa bei apa, pentru bebitza tau, stiu ca poti!
te pup de incurajare!
28+
sugubina spune:
allexxia_m pai 'pretena' aia a mea a stat vreo ora..Timp in care mie nu imi trecea. Deabia dupa ce a plecat am sunat salvarea, a mai durat sa vie vreo juma de ora.PT ca mai avusesem doua episioade asemanatoare am tot sperat ca trece repede...dar nu a fost asa.
ana_o sa te apuci de baut mamico..Bea si tu sucuri naturale, apa rece cu gheata..Trebuie. Cineva zicea pe aici si zicea bine: tre 3 litri apa:2 pt tine unu pt bebe. Manca pepene de exemplu..Lichidul amniotic se reinnoieste permanent si tre sa aiba din ce. Poate daia si misca mult David.
Eu mereu sed cu paharu cu apa cu pai, sau cu sticla de jumate..nici nu realizez cand se termina.
Cre ca e lipsa de activitate pt ca is si caldurili astea. Eu am stat numa in sufragerie, ba la calc, ba pe canapea la tv latita.
Ah sa va zic : mai nou le simt pozitia cand se misca: una e in cu capu in jos-cea din stanga (s-a vazut si la eco) si cea din dreapta e cu capu in sus. Si le simt cand migreaza. In curand probabil voi stii si cu ce lovesc..
sugubina 23+ cu Puficele
amelia_ilie spune:
Si eu sunt pe aici...
Felicitari tuturor mamicilor cu vesti bune de la eco !
Eu maine nu lucrez, in contul zilei de 15, ca atare sper sa fiu mai prezenta decat in ultimele zile. Sunt tare obosita, nedormitul noaptea din cauza caldurii si oboseala de peste zi se cam aduna si mi-e tare greu sa recuperez. Cu trezitul cu noaptea-n cap si adormitul la miezul noptii nu ma vad prea bine in perioada urmatoare. Sper sa se racoreasca afara ca macar noaptea sa ma pot odihni.
21+
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Am adormit, acum m-am trezit. Inainte sa adorm, am luat un no spa. Ma simt mai bine, oricum. Multumesc pentru griji... si eu sunt un pic ingandurata de la ce mi se intampla, dar trebuie sa recunosc ca nici apa nu beau. Deloc! Ana 28s, viitoare mami de, David Ciprian |
Ana chinuie-te sa bei macar 2l.E dovedit faptul ca vara sunt cele mai multe nasteri premature datorate deshidratarii!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
27+
letzy81 spune:
Eu simt ca ma topesc toata,m-am saturat de caldurile astea.
Symo felicitari pt "grasunica Diana"si distractie placuta la mare!
Allexxia drum bun,cat mai putine contractii si sa te balacesti si pt mine!
Eu sunt o adevarata ratusca si sufar foarte tare ca nu merg si eu pe undeva,macar la piscina dar asta este.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
27+
Motana spune:
Buna fetelor,
voiam sa va zic ca am de vanzare un set de epidurala perfect intact, sigilat, bun de folosit , daca e cineva interesat il vand la 100 ron, imi puteti da un PM. thx
danaint spune:
Hello fetelor!
Aseara nu am mai intrat, am picat lata. Si azi treaba, treaba, treaba si o vizita la ikea unde m-am agatat de niste prostioare de bebi
Vroiam sa va zic ca si eu m-am simtit super bine, mi-a placut tare sa va cunosc
Cand o programam pe urmatoarea?
s27
MSymo spune:
Eu sunt la mare.....este o caldura in casa, ceva de groaza, iar AC...pauza.
Abia astept sa ma trezesc dimineata la 7 si sa merg pe malul apei
Allexxia, drumul a fost f ok, nu am avut nici o contractie, Daca mergi mai usor si faci si cate o pauza, e destul de relaxant. Drum bun si distractie placuta!
Mami Symo si bebelina Diana, va multumesc pt urari!
Symo 29+ Diana Nicole
Joy21 spune:
Sunt prin zona, dar nu prea am multe de zis. Plimbat cupil, gatit, hranit, spalat vase... de-astea
Vad ca si la odiseea de sept-oct au inceput sa apara bebeii
Victoria, mami de Anna Sofia, 26+ cu inimioara
David Lloyd George