Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
allexxia_m spune:
Sugubina ce sperietura am tras cand am citit ce ti s-a intamplat .... si cata rabdare ai avut sa astepti atata pana sa chemi salvarea ...
eu m-as fi panicat de prima data ....
Bine ca acum te-ai linistit dar Doamne fereste sa mai treci prin asa ceva! Si cand te gandesti cat de usor a explodat tensiunea ...
Ai mare grija de tine ca uite, nici nu-ti dai seama cand se intampla asa ceva si parca din nimicuri ...
JoAnn s-a rezolvat cu carucioarele tale pe prima pagina
Multumesc fetelor pentru felicitari, nu mi-a mai zis doctora nimic daca pot sa fac drumul dintr-o bucata sau nu dar oricum cred ca vom ramane undeva ca asa planuisem.
Imi pare rau ca nu a fost intalnirea voastra perfecta, cu caldurile astea doar unde este AC este bine ...
Ana_o du-te la un doctorul, eu ti-am mai zis, nu sta asa, trebuie sa-ti verifice colul si sa-ti dea tratament. Uite, eu cu tratamentul asta am mai putine contractii, asa ca te rog mult, du-te si suna la doctor si spune-i. Plus ca poate nu-ti trebuie decat nospa, eu mai iau si progesteron, asa ca trebuie neaparat sa vorbesti cu un doctor!
Linisteste-te dar nu lasa lucrurile asa, te rog mult!
Merci mult pentru urari!
MSymo, sa-ti traiasca grasuta! Felicitari! si distractie placuta la mare chiar si de sub umbrela, ca tot asa am sa fac si eu
gabriella1 felicitari!!! bine ca te-ai linistit si tu ca prin cate ai trecut!
beatrice si eu simt tot asa, cand stai acasa parca se cam racesc putin relatiile si mai ales cand treci prin ceva ce ceilalti nu stiu si nu au experimentat ....
si eu ma simt putin aiurea ca parca nu mai am asa multe subiecte de discutat cu prietenii ca inainte
dar asta este viata, plina de schimbari iar noi mergem inainte!
Ioana ma bucur ca ai asa o gandire optimista, eu tot asa zic, lasa kg ca avem timp de ele dupa nastere! Distractie placuta la Paris, fericit-o!
28+
ana_o spune:
Am adormit, acum m-am trezit. Inainte sa adorm, am luat un no spa. Ma simt mai bine, oricum. Multumesc pentru griji... si eu sunt un pic ingandurata de la ce mi se intampla, dar trebuie sa recunosc ca nici apa nu beau. Deloc!
Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian
Siuta spune:
Ma bucur ca ati avut o intalnire reusita ! Poate data viitoare ajung si eu ca tare mi-as dori sa va cunosc!
Ioanast, legat de vase de sange sparte- dr meu mi-a spus ca nu am ce sa le fac pana nasc, nici macar cu creme nu pot sa-mi dau .Acum port niste fase elastice sa le mai compresez si sa nu le mai vad.
Andreea, eu in locul prietenei tale as repeta analizele inainte de a lua o decizie( mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa-mi iasa rezultate diferite la PAP ).
Sugubina, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Ai grija de Pufice.
Gabriela, felicitari pentru flacaul sanatos !
Legat de celulele stem, mie mi-a recomandat dr Bigenis. Stiti cum se procedeaza, cand trebuie sa luam legatura cu ei ?
In rest, suntem ok, bebe creste si se agita nevoie mare prin burtica si ne straduim sa-i gasim un nume care sa ne multumeasca pe toti.
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
andreeacc spune:
Siuta, am contactat eu Biogenis; trebuie cam pe la mijlocul lunii a 7 a sa facem contractul cu ei.Am descarcat contractul de pe siteul lor, mi-am facut si cateva adnotari si urmeaza sa stabilesc intalnirea cu un reprezentant de al lor.
Ana_o, apa, supa, bere orice lichide, numai bea ceva! E tare rau sa nu te hidratezi.
Miruna, cum a fost la dr?
Beatrice75 esti haioasa foc cu kg tale ; esti una dintre cele mai frumoase gravide pe care le avem in odisee si nimic nu pare "in plus" la tine. Eu cand o sa fiu la fel de slaba cum esti tu acum, voi da de baut 3 zile si 3 nopti.....deh, depinde de perspectiva.
Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ana_o spune:
Va pup pe toate!
P.S. Ma doare vezicul de la atatea lichide!
Ana
ana_o spune:
Andreea, dupa un borcan de compot, bere sa bag, ca aia sunt!
Ana
ana_o spune:
Totusi, e joi... lipsa de activitate nu se justificata.
Ana