Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Ieri la morfologie mi-a zis dr.ca trebuie sa beau 3l de lichid, 2 pt mine si 1 pt bb.

Sugubina multumesc pentru raspuns.

Ana nu sta cu contractiile, cum au spus si fetele, du-te macar la camera de garda, la medlife, la elias, sau unde vrei tu.

Ioana sejur placut la Paris!

Mai intreb inca o data: ce analize ati facut in trim II?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Fluturasha, eu am facut doar secretia vaginala si eco morfologica in trim 2.

Am inteles ca urmeaza sa fac un set complet de analize in sapt 34.

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ioana, vacanta faina !
Fluturasha, eu in afara de eco nu am facut nimic in trim 2.
Sugubina, diagnosticul la mine parca a fost tahicardie sinusala supraventriculara daca nu ma insel. Din pacate dr nostri daca nu ai ceva ce se manifesta constant nu se deranjeaza sa investigheze. Se trateaza doar ce nu mai trece. Eu mi-am facut singura investigatii, dupa ce am trecut pe la vreo 4 cardiologi. La o eco cardiologica am descoperit ca am prolaps la valva mitrala. Multi oameni au, chiar si mai rau, dar putini au manifestari. Apar brusc si pot trece la fel. Cand am mai fost la urgente le-am spus si le-am aratat analizele si mi-au confirmat ca de la valva asta vine problema. In afara crizei, dr spuneau ca e prea mic prolapsul sa ma afecteze. La mine se declanseaza la miscari bruste, dar cand exista conditii, gen cofeina, deshidratare, adaosurile din mancarea din comert. Eu nu mai mananc decat mancarea gatita de mine, fara semipreparate, sucuri... etc
In cazul in care persista crizele, tratamentul pe care ar trebui sa-l faci are efecte secundare destul de nasoale. Doctorii mai ok m-au sfatuit sa-l evit cat timp nu-mi este afectata mai tare calitatea vietii. Analizele de tiroida mie mi-au iesit ok, si oricum e vb de alt gen de manifestari. Multa sanatate, eu sper sa nu se repete.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Vasari da, sa dea Dumnezeu sa nu se mai repete nici la tine nici la mine! Ce dr te-a vazut din Municipal?

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sugubina, ce s-au potrivit medicii nostri cu BOMBA!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Symo luni merg la dr nostru la morfo! Facea dr mea ieri: fii atenta cand mergi sa nu te agiti sa te ia cu palpitatii, stai calma! hahaha /poate insa e mai relaxat dupe concediu...

sugubina 23+ cu Puficele

Intr-adevar era mai relaxat, mai zambaret, dar n-am reusit sa stabilim ceva cu nasterea, mi-a zis: vedem, mai e mult!

Symo 29+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Symo asa imi zice si a mea cand o intreb despre cum nastem..Ca mai e pana atunci. Asa ca I stoped asking. Banui eu ca la ce probl cu inima am avut si ca sunt si gemeni nu ma lasa natural nici sa ma dau cu fundu de pamant..

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, burtici!
Eu sunt bine, la munca...la racoare. Acasa nu am aer conditionat si e ingrozitor de cald. Astazi dimineata am plecat la serviciu, numai sa scap de caldura. Cand am dat de aerul cd in masina, parca m-am trezit la viata . Acum sunt OK, dar azi-noapte am avut vreo 2 ore contractii multe, poate din cauza caldurii si a faptului ca ma tot mutam de pe o parte pe alta.
Beatrice si Alexa, va multumesc din suflet pt ajutor in ceea ce priveste doctorul Haiduc. M-am programat la Medical City maine la 14:50, noroc ca este langa serviciu . Sper sa ma inteleaga dr si sa colaboram bine, sa nasc cu el si sa scap si eu de grija.
Alexa, dr Parviz este super!!!. Ma intrebai cat am dat la eco...am platit 150 RON pt eco in ambulatoriu. Data viitoare fac cum faci tu
Felicitari burticilor care au aflat vesti bune la eco!

Claudia 26+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

noi nu mai piuim deloc de la caldura...

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana te rog du-te la doctor..pe mine chiar m-ai speriat cu atatea contractii..
miruna daa viitoare vii si tu la intalnire..si cat mai multe fete sper sa ajunga..cris tu nu ziceai ca vii???
symo felicitari pt diana care este bine de tot
va pe toate..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput