Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hei burtici ce-i linistea asta??

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

se apropie week-end-ul si toata lumea vad ca se pregateste de plaja la mare sau de somnic acasa

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata cikas!

Vai am dormit la aer conditionat pana la 12. In prima parte a noptii cu Pufescu in dormitor pana la vro 7 dimi si apoi m-am mutat! Incredibil cat am dormit de mult ...Se vede ca noaptea trecuta nu m-am odihnit, era una de horcaia in salon, plus caldura, plus patu ala mic de nu aveam cum sa ma intorc, plus rahatu de branula in mana de nu puteam sa stau cum vreau! VAI.

Vasari ce chestie deci si tu ai. Cum ai fost diagnosticata, ce ti-a zis ca ai? :La mine pe externare scrie TPSV. Totusi mi-au facut socurile alea si mi-a trecut instant..Oare tie nu ti-au facut asta ca era trim I?

LORE colul se scurteaza de la efort, ridicat chestii, stat in picioare..Probabil ca dr mea daca vedea ca am asa col ma interna.Eu sed la pat doar cu utrogestan, nospa scobutil, magne. Ce medicatie iei? In rest e inchis la ambele orificii? (sunt persoane de il au mai scurt)

fluturasha23 am inteles ca mai e si la un CMU sau Medlife tot prin dr Taberii. parca..Vezi pe siteurile lor

Gabriela ce vesti bune!! Felicitari pentru flacaul sanatos!

Mai citesc si mai va scriu.IT's great to be back!

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele multumesc mult pt incurajari si gandurile bune! De acu poa sa vie si Papa sau Basescu in vizita, nu mai ma ridic..nu mai fac nimica.Era amuzanta doctorita mea ieri: ca daca da o bomba langa tine, tu sa nu clipesti , sa iti zici:"a, a dat bomba,eu sunt bine? copii sunt bine? Atunci nu ma intereseaza de altii, sa stranga altu bomba!"

Symo luni merg la dr nostru la morfo! Facea dr mea ieri: fii atenta cand mergi sa nu te agiti sa te ia cu palpitatii, stai calma! hahaha /poate insa e mai relaxat dupe concediu...

Beatrice-sigur si emotia a fost un factor, si efortul brusc dupa ce eram deabia sculata din somn..Asa cu bomba si mie mi-a zis!!!

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Asta seara plecam la Pitesti si maine dimineata la Tg Jiu. Am programare la epilat abia maine la 5, deci la dr pot ajunge doar sambata si asta in Tg Jiu si eu acolo nu cunosc pe nimeni. Plus ca vreau o femeie, in niciun caz barbat.
Ma bag in pat, nu mai fac nimic, a inceput sa-mi fie teama...

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana, cum te simti? Sincer, iti spun, dc continua contractile dureroase, lasa-l incolo de epilat, si du-te sa te vada medicul. mai important e David decat jena ca nu esti epilata. Te rog eu, nu sta asa, mai ales dc pleci la drum. Nu vreau sa te sperii, dar contractii+drum, mai ales dc mai dai si in cateva gropi, pot duce la deschiderea colului.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gabriella, ma bucur ca au iesit bine masuratorile! Multa sanatate amandurora!

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Ana la tine contractiile sunt dureroase sau nedureroase? incearca sa bei multa apa... poti meerge la Medlife la camera de garda si intreaba de dr Albu..e super dragut...daca vrei ii dau eu mesaj sa l intreb daca este sa mergi sa te vada..pupici

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna ziua ursoaicelor!!!
Noua ofical ne merge bine!!!
Declar 12 kilograme acumulate pana acum...dar nu regret nici unul!Sunt kilogramele mele si ale fetitei mele si o sa ma gandesc eu la ele dupa ce nasc ...
eeeeiii ...eu de azi sunt in concediu...prima zi libera de cand sunt gravi(exceptand weekend-urile )...Zici ca sunt tampita ...nici nu stiu ce sa fac...ma invart prin casa...
O sa ma apuc de curatenie cat de curand si de bagaje caci maine plec la Parissssssss!!!!
Luni la 27 sapt si 3 zile...minunea mea avea 1.100 kg si aprox 35 de cm!
Vad ca a avut loc inca o intanire ...nici nu am stiu de ea..e clar ca intru prea rarrrrrr!!!.
Va pup pe toate...

Fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ruine mie!!!
Nu schimbasem semnatura si nici numele printesei nu vi-l comunicasem !

Fericita 28+ Raisa Maria

Mergi la inceput