Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari, multumesc . Mare dreptate ai avut cu gradinita. Al meu in primul an a mers in total 45 de zile, restul le-a petrecut acasa si la pediatru. Daca nu aveam "bona" nu stiu ce faceam.

Ana, aveam control de rutina, pentru verificarea colului. Cred ca daca ma consulta imediat dupa incident ma lega de pat direct, asa nervoasa eram.

Ratusca . Ma lupt cu starile de slabiciune si cu contractiile. Ieri am tot avut desi am luat medicamentele. Azi m-am tezit direct cu contractii. Incep sa cred ca navalesc si din cauza ca ma enervez destul de usor. Chiar si la 5.30 dimineata am reusit . Stau in camp si chiar si asa s-a gasit un vecin, din cei 4 pe care ii am, mai nesimtit de felul lui, sa ma trezeasca cu bormasina... dupa ce ca abia dorm. Dar zic eu, la 5.30 oamenii nu au nimic mai bun de facut???

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna te inteleg cu vecinii. Eu stau la bloc si de 2 luni unul dintre ei isi renoveaza si ma trezesc in zgomotul bormasinei. langa blocul nostru sunt vreo 2 vile si au caini lupi, cum deschid geamul cum incep sa latre cainii si latra frate cate 2 ore fara sa se opreasca..

contractiile sigur apar si de la starile de nervi. eu am observat asta la mine.
pupici

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann si mie dr mea mi-a zis sa nu ma misc din pat; ca are paciente cu col deschis si scurtat in spital pe tratament care se roaga de ea sa le lase acasa, ca nu se mai misca din pat. Si ii spun "daca stiam ca asa rau pot face ca nu stau in pat stateam lipita de el!".

E groaznic in spital-nu au de nici unele. Va imaginati ca m-au dus la eco in noaptea aia si dupa ce termina ma intreaba "aveti cu ce sa va stergeti pe burta?" Noroc ca aveam gianta cu servetele..

Am invatat o lectie solida: cand merg la spital sa am la mine de toate: ligura, cutit, servetele, hartie, sapun, perie par, crema fata (vai ce am suferit fara ea), spray, carte de citit (neaparat ca m-am urcat pe pereti), gel dus, sapun, pasta dinti, periuta..Nu mai vb de papa. Noroc ca la et 14 au cafeteria astia de la Municipal si au chesti bune. Nu se uita nimeni la orele de vizita (cel putin pe sectia unde am stat eu). Am stat de seara de la ora 1 pana la 14 a doua zi si mi s-a parut o vesnicie!!!

Asa ca Lore si Joann tre sa stam cuminti, suntem 3 in 1 totusi si avem o mai mare responsabilitate. Mie ajunge chiar sa imi placa viata asta plicticuasa.

Ratusco sunt bine, nu mai am nimica dupa episodul ala..In rest ma scol cu greu din pat la pipi noaptea-da asta cre ca toate ne simtim asa.

Azi m-am trezit la 7 sa iau pastila de tensiune si m-am si mutat in sufragerie la aer conditionat.Unde am domit pana la vro noo jumate..Azi zicea si Pufescu ca nu se misca din casa, au zis astia ca is 38gr la umbra.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Vasari nici eu nu am curaj sa o dau pe Lorena la gradinita. Asa ca pica varianta asta. Deci sper sa ne dea Dumnezeu putere si sa facem fata.

Acum v-ati gandit cum va reactiona primul copil la sosirea acasa cu bb2? Imi e teama si din punctul asta de vedere, caci ea nu se va mai simtit pe primul loc, intr-un fel va fi data la o parte. Va trebui sa stau cu bb legata de tzatza....

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

offf...sugubinuto, dar numa in pat am stat....doar ce am mers vinerea trecuta pana la bunici, in rest...numai in pat ...nu fac mancare, nu fac curat,....de mancat mananc la pat...cat fac dus si merg la baie poate fac efort ,, dar in rest...chiar nu pricep...

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Maritza, bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune!

Miruna, sper sa se repare masinuta si sa nu-ti mai faca probleme ! Cu electrocasnicele, eu am o problema: daca ma uit pe net dupa diverse aparate, se intampla sa mi se strice una-alta. Asa ca nu mai caut (desi ar trebui sa schimbam frigiderul , ca ne trebuie unul cu congelator mai mare) pana cand nu se defecteaza vreunul.

Joann, stai cumintica in patuc si o sa se rezolve. Si nu te panica, ca se supara si bebelinele.

Si bubulinul meu e tare activ dimineata pe la 5.10-5.30, adica intre ceasuri (eu pun doua ceasuri sa sune, ca sa fiu sigura ca ma trezesc). Unul este langa pat, pe noptiera, celalalt in sufragerie, ca sa ma ridic din pat sa-l opresc .
Ana, si eu il simt pe bebe dand din ceva ba pe jos, spre vezica, ba spre ficat. Depinde cat de mult am stat pe o parte. Pe stanga il simt la vezica, pe dreapta spre ficat. S-o fi jucand si el cat mai are loc pe acolo.

Vasari, bebe 2 vine la tine exact cand trebuie, stai acasa cu amandoi. Si nici nu ai a te teme de microbi/virusuri si alte alea. Mai creste si Maria pana la gradi si poate se rezolva si problemele cu caile respiratorii.

Va urez o zi mai racoroasa decat s-a anuntat. Noi am coborat doar sa luam un cablu de date pentru telefon si ne-am topit pana inapoi acasa. Azi suntem liberi si mi-am permis sa-l las pe domnul meu sa doarma mai mult, ca cica azi-noapte dormeam jumatate in patul lui si a venit si el la culcare dupa 3, cand m-am indurat sa ma intorc pe dreapta

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, eu am zis ca sigur nu ma voi descurca singura. O am pe mama non stop la mine (ma rog, cu pauze de 1-2sapt), am o femeie care vine la curatenie saptamanal si de saptamana viitoare voi chema si pe cineva la calcat, odata la 2 sapt. Asta pt ca eu am paturi f mari si am nevoie de minim 3 lenjerii/sapt, cd va veni bubu vor fi minim 5 (schimb macar la 2-3 zile lenjeria in patul in care voi dormi, pt ca imi curg sanii si sigur voi paata lenjeria), plus ca sotul are zilnic camasa si un tricou/bluza iarna, totul CALCAT Plus ca eu nu functionez dc nu e cat de cat ordine si curatenie. Eu acum in fiecare seara,dupa ce adoarme Arianna aspir la intrare in casa (avantajele curtii:vesnic JEG la intrarea in casa) si in bucatarie si dau cu mopul si strang jucariile din living. In zilele cd nu fac asta, dimineata cd cobor si gasesc casa vraiste ma deprim. Asa ca prefer seara sa ma chinui putin si dimineata sa-mi beau cafeaua fericita.
Pe Arianna o s-o dau la gradi in primavara, la program scurt. Si dc gasesc o bona, voi renunta la ajutorul mamei. Dc nu, nu stiu ce voi face. Admir femeile care se descurca singure. Dar cum la mine sotul nu ajuta in casa, nici macar in curte, dar vrea sa fie curata casa,singura cu 2 copii, chiar si cu unul, nu pot. Mai ales cd trebuie sa gatesc, asta cam o data la 2 zile.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Jo Ann, ai multa grija de tine!

Miruna, din cate stiu, nici data trecuta nu ai ajuns la medic, tot datorita unor probl ivite ad-hoc. Cand te reprogramezi?

Eu ieri ma aflam in mall, seara, normal, ca atunci ies eu si am avut o contractie asa de puternica de mi s-a intarit burtica instant. Sotzul era mirat, ce s-a intamplat cu mine, de ce am contractii, daca m-am suparat in cursul zilei, daca am facut efort. Nimic din toate acestrea nu erau adevarate, dar eu ca sa indulcesc putin atmosfera, i-am zis ca m-a suparat el ca se uita dupa femei slabeA zis ca o sa-mi dea o bataie ca mi-e gandul la prostii.

Pe mine bebe m-a zapacit in dimineata aceasta, numai in coaste imi da.

Ana, lasa ca-ti facem rost de un doctor sexy. De ce vrei musai femeie? Ai vazut ce zicea Lidia la intalnire, ca Filipescu arata hot rau, gen Antonio Banderas

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Poate am timp azi sa va scriu programul pe care il aveam in intervalul 6dimineata-20 seara cd avea Arianna o luna. am gasit acum notat, si nu-mi vine se cred

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amelia, bine ar fi venit acum un an.:) Ea va avea 3 impliniti cand se va naste cel mic. Deja o inscrisesem la gradi... Pe cat de repede a venit bb1 la noi, pe-atat de mult s-a lasat asteptat al doilea. Nici nu mai speram. Am aflat abia la 7 sapt ca sunt insarcinata, bine ca mi-a fost rau.
Sincer imi pare tare rau ca nu poate merge la gradi, e foarte sociabila si i-a placut.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 23+

Mergi la inceput