Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor eu va pup si va doresc un week-end placut....eu nu cred ca am sa intru deoarece vrea sotul sa mergem la soacra in vizita la Tecuci......ma duc sa lenevesc si sa fiu servita.....poate ajungem pe la Slanic Moldova ....va pup pe toate

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P eu astazi am trimis celor de la CBC contractul semnat.....sper sa fie intr-un ceas bun
27+ Ianis Andrei

Sa fie intr-un ceas bun!!!! Si eu vreau sa recoltez cu ei. Inca nu am luat legatura, dar o s-o fac sapt viitoare .
Fetelor, sunt fericita, astazi e f activ bb si imi umple inima de fericire cand il simt
Crisuletz, sugubina, frumoase burtici aveti. Mamici super la odiseea noastra

Claudia 26+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

heidy pe mine nu ma doare continuu, ci doar ma "atentioneaza" din cand in cand ...si eu ii dau cu scobutil si cate un no-spa printre ele

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Fetelor, sunt fericita, astazi e f activ bb si imi umple inima de fericire cand il simt

Claudia ce frumos
, si eu cunosc sentimentul...cand imi iau loviturile pun mana pe burtica si le zic " iubitele lu' mama" si daca e sotul prin preajma zice si el repede " si a lu' tata"

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

MISTICGIRL.....Da,la FILANTROPIA ecografia se face gratuit daca ai trimitere,adeverinta si buletin......DAR SUNA ACUM PT PROGRAMARE!!!Programarile se fac cu o luna jumate inainte!

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

joy ai o poza minunata de la eco. se vede atat de frumos Leon!

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

inca mai am de lucru....mai am o masina la incarcat si nu pot sa fac nimic pana nu termina ca pe urma trebuie sa ii fac actele!!!!FUG IN LUME

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

JoAnn am sa ma gandesc si la voi, promit!
Oricum o sa fiu fata cuminte si am sa stau la umbra, pe sezlong iar cu apa nu am sa exagerez, oricum nu stiu sa inot asa ca mare lucru nu am ce face in apa
JoAnn sper ca pana ma intorc sa fiti bine toate 3!
Ce frumos ai spus "iubitele lu'" mami si tati!

Lidia rasfat maxim la soacra! Ma bucur pentru tine ca ai o asa soacra!

crisuletzul dar chiar nu se poate sa faca altcineva treaba asta?
vad ca te consuma destul de mult ....

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cris ce s amai comentam la tine???fara celulia..picioare subtiri..off ce as vrea si eu sa fiu asa...
sugu f frumoasa burtika cu pufice sugubinoase

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fluturasa e super tare blogu ala. Eu de acolo am facut crispy strips!

Fetele multumesc pt aprecieri. Mai pun poze cand mai trec saptamanile. Mie mi se pare ca creste pe zi ce trece.Va pupez

Amelia reteta facuta e asta: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20712/MUSACA-DE-VINETE/ . Recomand sa pui (daca iti place) eventual si un strat de dovle si rosii felii. MIe una mi s-a parut cam carnoasa, but it's just me.

Mama saraca de tine ai iesit sa te plimbi pe caldura asta? ooof..betoanele astea tin si mai rau caldura.

JoAnn eu nu voi recolta celule stem.(cost mare, nu se stie din start pana la cate kg de copil ma tin, in caz de nevoie interventia NU se face in Romania - si financiar nu imi permit China sau alte tari).Mama ce am citit cat costa la tine deci vro 60mil.VAI.Nu am banii astia deodata si nici nu se preconizeaza ca ii voi avea deodata prea curand.

Crisuletu ce harnicuta esti tu! Cum rezisti asa nu pricep..

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput