Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
JoAnn spune:
hei, am vazut in poze doo burtici frumoase crisuletzul si sugubina
heidy ceea ce povestesti tu de intepaturi in partea dreapta,...ete ca io traiasc chiar acu parca ar da cu cutitul...
alinushca ceva adevar o fi in articolul de l-ai citit tu...
eu am sunat ceva mai inainte la CBC si sapt viitoare primesc contractul sa
fetele cu gemeni voi ati inceput procedura???sau nu recoltati???
![](smiley_pregnant.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
allexxia_m spune:
Merci fetelor pentru gandurile bune!
Ana_o chiar ca abea astept sa plec!
cu pregatirile trebuie sa incep deja, sa ma epilez, pentru inghinal mi-am facut deja programarea pentru sambata si in rest eu acasa cu aparatul.
Duminica avem plecarea, deci trebuie sa incep pregatirile
MSymo sigur vom face pauze, si tot asa imi amintesc si eu de anul trecut ca este ok drumul pana la mare, merci
Ana_o nu inteleg de ce te plangi ca te-ai dus de 2 ori noaptea la baie, eu asa am facut de la inceputul sarcinii, iar pe zi nu-ti mai zic cat de des ma duc ...
Dar este normal si bine, si oricum trebuie sa te inveti cu trezirile astea in noapte, doar mai e putin si vine BB si atunci chiar ca te vei trezi si mai des
Eu tot insist sa te duci sa te vada un doctor si neaparat sa spui de aceste contractii si doctorului tau!
Si eu mai simt fetita jos, nu mi-a zis doctora nimic ca nu ar fi ok. Deci stai linistita, deja este destul de mare BB si cam ocupa tot spatiul lui!
JoAnn imi pare rau dar daca vei sta linistita nu cred ca ai avea de ce sa nasti mai devreme. Imi inchipui ca e greu dar trebuie pentru minunile tale!
crisuletzul nu te ignora nimeni! mi-ai facut
cu semintele ....
crisuletzul si sugubina felicitari pentru burticile frumoase! 28+
misticgirl spune:
Buna,fetelor!
M-am intors de la control.Elfica, dr Haiduc mi s-a parut OK. Nu pot spune super...mai ales ca e prima intalinire, dar mult mai comunicativ decat fostul meu dr. mi-a dat un medicament pt anemie, nu mai stiu cum se numeste, am reteta in masina si mi-a spus sa iau in continuare Utrogestan 200 mg pe zi si 2 magne b6. Medicam pt anemie este o fiola, pe care trebuie sa o beau o data la doua zile.
Trebuie sa ma programez pt morfologia de 32 sapt. Incerc sa mai gasesc loc la Filantropia. Pentru fetele care sunt pacientele dr de la Filantropia: morfologia de trim 3 se face gratis la Filantropia cu trimitere de la medicul de familie si adev de salariat?.
vroiam sa mai scriu, dar am uitat ce...citesc din nou sa-mi reamintesc si revin.
Claudia 26+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn hei, am vazut in poze doo burtici frumoase crisuletzul si sugubina ![]() ![]() heidy ceea ce povestesti tu de intepaturi in partea dreapta,...ete ca io traiasc chiar acu ![]() alinushca ceva adevar o fi in articolul de l-ai citit tu... eu am sunat ceva mai inainte la CBC si sapt viitoare primesc contractul sa ![]() fetele cu gemeni voi ati inceput procedura???sau nu recoltati??? ![]() Forever,Michael |
eu astazi am trimis celor de la CBC contractul semnat.....sper sa fie intr-un ceas bun
![](rugaciune.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
JoAnn spune:
citat din mesajul lui allexxia_m JoAnn imi pare rau ![]() ![]() |
allexxia
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
asa...deci pleci la mare...off...vorba cuiva de pe aici, a anei o daca nu ma insel, te invidiez pozitiv
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
heidy spune:
M-am uitat la pozele de pe picassa.. Super burtici. Eu nu am curajul sa ma pozez in costum de baie (am vazut cateva burtici in costum de baie /lenjerie si ma recunosc invidioasa) , am o celulita.... dinnainte de sarcina. 23+
Tudor Andrei
JoAnn spune:
citat din mesajul lui Lidia_P eu astazi am trimis celor de la CBC contractul semnat.....sper sa fie intr-un ceas bun ![]() |
Doamne ajuta
![](rugaciune.gif)
as fi vorbit si eu mai devreme, dar nu eram lamurita cate placente au fetitele...dar m-a lamurit ca oricum trimite un kit pt gemeni, ca sunt 2 cordoane...
de acu tre sa ma pun pe strans bani....
![](smiley_pregnant.gif)
heidy spune:
JoAnn eu eram la servici cand m-au apucat durerile si nu puteam sta nicicum pe scaun, nici in picioare,am bagat 2 NoSpa si am plecat la doctor si cand l-am vazut.. si pana m-a bagat in cabinet, mi-a trecut .. Cred ca de frica.
Mi-a dat NoSpa max 6/zi si Scobutil 3/zi si am luat tratamentul max 1 -2 zile ca nu au mai revenit durerile.
Sper sa iti revii si sa nu te mai doara ca stiu cat de nasol poate fi. 23+
Tudor Andrei
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoAnn
Doamne ajuta ![]() as fi vorbit si eu mai devreme, dar nu eram lamurita cate placente au fetitele...dar m-a lamurit ca oricum trimite un kit pt gemeni, ca sunt 2 cordoane... de acu tre sa ma pun pe strans bani.... ![]() Forever,Michael |
dar tu ai sa platesti ca pt doi copii?adica 3500*2?
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
JoAnn spune:
Lidia la al doilea o sa platesc mai putin cu vreo 1000ron...deci ar veni 3270+2270= destui bani , pe care o sa-i `platesc in 4 rate.
![](smiley_pregnant.gif)