Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Siuta, am contactat eu Biogenis; trebuie cam pe la mijlocul lunii a 7 a sa facem contractul cu ei.Am descarcat contractul de pe siteul lor, mi-am facut si cateva adnotari si urmeaza sa stabilesc intalnirea cu un reprezentant de al lor.

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

multumesc tare mult. Esti cea mai exacta si cea mai draguta sursa de informatii pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Vasari nici eu nu am curaj sa o dau pe Lorena la gradinita. Asa ca pica varianta asta. Deci sper sa ne dea Dumnezeu putere si sa facem fata.

Acum v-ati gandit cum va reactiona primul copil la sosirea acasa cu bb2? Imi e teama si din punctul asta de vedere, caci ea nu se va mai simtit pe primul loc, intr-un fel va fi data la o parte. Va trebui sa stau cu bb legata de tzatza....

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 24+

Eu o sa risc si o sa o dau pe Anastasia la gradinita din toamna. Deja am inscris-o. Daca vad ca incepe sa vina cu virusi, o mai tin pe acasa, dar deocamdata incercam varianta asta. Oricum are 3 ani si e timpul sa intre in colectivitate .In rest sper sa ma mai ajut cu bona, cu sotul si ne vom descurca cu toate, cu siguranta.
Legat de venirea acasa a lui BB2 si eu imi fac oaresce probleme. Am vazut cazuri in care si dupa 2 ani fratii mai mari au sentimente de gelozie si chiar de ura fata de fratiorii mai mici. Sper ca la noi sa nu se intample asa. Anastasia e mamoasa si draguta si sper eu, ca va intelege .
va urez weekend placut si fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ukume.....esti anemica?......eu am pulsul in mod normal intre 105-120batai pe minut....la nervi ajung la 130.....stiu ca am tahicardie....
acum tahicardia mai apare si in timpul sarcinii...nush ce ti-a zis nenea doctorul ca trebuie sa faci.....tensiunea era buna?.....probabil ti-a luat pulsul imediat dupa ce ai depus ceva efort sau probabil erai coplesita de emotii....nush ce sa zic

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

tuh fetelor va multumesc mult de raspuns... Din cate stiu eu nu-s anemica. Mi-am facut analizele in iulie si in afra de calciu care mi-a iesit un pic sub limita, toate celalate mi-au iesit bune. Doctorita de familie mi-a luat pulsul... nu mi-a zis mare lucru... doar ca na... sa am grija , ca se poate de la oboseala sa creasca si m-a cghemat la ea luni iara. Om vedea ce zice luni. Tensiunea era 12 cu 8. Ea a zis ca tensiunea e ok.

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

my cikens - am pus poze cu burta in evolutie-starting 16s.(albumul: sugubina)

va pupez

sugubina 23+ cu Puficele

de la 18 la 19 sap ce salt ai avut si dupa aceea nu s-a mai oprit din crescut burtica....ai o burtica super frumoasa si nu mai spune ca erai plinuta pt ca arati foarte bine

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna, imi trimite si mie cineva pe PM noile parole (macar pt picassa). Mi-a facut si mie sotul o poza la 20 sapt (adica acum ceva timp ) si sa o adaug si eu in album .
23+ cu Tudor Andrei

Mergi la inceput

Raportez si eu cladura mare afara. De 3 saptamani umblam pe la dealeri si parcuri auto incercand sa ne hotaram ce masina se ne luam si cum sa facem sa ne incadram intr-un buget cat mai restrans si astazi am fost pana in Baneasa in pauza de pranz! Groaznic! Cu toata apa bauta, cu evantai, cu haine largi am simtit ca ma ia cu lesin la fiecare pas.

Acum sunt innapoi la birou si stau cu sticla de apa rece langa mine si incerc sa beau cat mai multa sa compensez. Ma gandesc cu groaza ca acasa nu am AC si o sa murim in weekend de caldura. Si maine o luam de la capat cu plimbarile ..

23+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

nush daca s-a mai intrebat pe la doctori ce-i cu intepaturile din vagin ca n-am urmarit. am citit azi pe net ca ele apar pe fondul unui col care devine mai moale/mai flexibil, in momentul in care copilul se impinge efectiv nitel in el... nush cata logica are dar m-am gandit sa va zic si voo

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Done. Multumesc Doura pt parola.

Intepaturi am avut si eu dar cel mai tare m-am speriat cand m-a durut cam acum 2 sapt f f tare in partea dreapta cam in dreptul ovarului. Parca infigea cineva un cutit incet in zona aceea si apasa si mie mi se taia rasuflarea. Am mers de urgenta la doctor, dar totul parea in regula si durerea m-a lasat de la sine. Ce a fost .. nu stiu ..mi-a gasit colul un pic scurtat fata de masuratorile precedente, dar nu alarmant (inca).

23+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

nush daca s-a mai intrebat pe la doctori ce-i cu intepaturile din vagin ca n-am urmarit. am citit azi pe net ca ele apar pe fondul unui col care devine mai moale/mai flexibil, in momentul in care copilul se impinge efectiv nitel in el... nush cata logica are dar m-am gandit sa va zic si voo

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Inseamna ca al meu se impinge numai cand sunt la serviciu. Nu-i place lui ca mami e acolo

21+

Mergi la inceput