Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ratusca,felicitari pt semnatura

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cris, eu nu prea imi dau seama din poza. La fetite nu se vede clitorilsul ...ci mai degraba e un bob de cafea (labiile despartite de sant, nu se vad labiile mici)

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello dragele mele,

Am aparut si eu in peisaj dupa o absenta destul de mare. Am recuperat capitolul asta si promit ca le citesc si pe celelalte cum am un pic de timp.

Noi suntem bine, am fost la doctor saptamana trecuta si Luca e bine, sanatos is voios. Singura problema a fost ca am fost saptamna asta la doctorita de familie si mi-a gasit pulsul mare(120). s-a mai confruntat cineva cu asta? ce sa fac sa scada? mi-a zis sa iau magneziu si vitamine.

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83 noi cand am comandat AC era iulie 2007. Ni l-au montat pe 15aug si tiu minte ca fix atunci s-au dus si cadurilie. Mama ce ne-am ofticat! Dar verile ce au urmat ne-am felicitat pt decizie. Si iarna e tare sa ai AC ca dai putin drumu pe cald si imediat face cald, si poti inchide usea si se mentine! Eu zic sa ti-l pui chiar dc vin peste o luna. E normal sa dureze atata ca e sezon si toti vor. Imi amintesc ca toamna iarna costa un aparat si 5mil..

Daca as avea mi-as pune si la dormitor.

Cris cre ca voi pune si eu ceva poze. Sa le caut.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

ukume io am puls constant 110-120. Never mai jos. E ok in sarcina sa fie si max 130 am citit. Sa nu ai tensiune mare-aia ar fi mai grav. Magne iau si eu dar pt relaxare musculara - nu stu dc are legatura cu pulsul. (iau doo pe zi).

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

my cikens - am pus poze cu burta in evolutie-starting 16s.(albumul: sugubina)

va pupez

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele ce mai papati azi?

pui shanghai, reteta luata de aici: http://gospodini.blogspot.com/2008/09/pui-shanghai.html
e delicios

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

SUGUBINO....super cute pozele......ummm...din profil nu se vede a fi burtica de gemene.........sau eu deja am o obsesie si imi vad burta ff mare:D......

oricum.....imi place la nebunie sa vad evolutia burticilor

legat de poza cu determinarea sexului la fetita mea......nu seamana cu ce am vazut la eco.....la eco i-am vazut si labiile mari.....si cele mici....acum sunt puzzled.....nush ce e bobul acela!!!

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

superrrr burtica sugubina!!!! si maricica

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Miruna

Sugubina ai grija la diclofenac, se absoarbe prin piele. Sanatate multa sotului! Sper sa se repare repede, ca chiar asta va lipsea...
A, si vreau si eu reteta de musaca de vinete. Mie cartofii imi fac tare rau, de cativa ani mananc asa, la ocazii, in salate, sau prajiti (mai rar, cand ii mai fac sotului). N-am facut niciodata musaca de vinete si taaaare ma tenteaza.

Ratusca, felicitari pentru semnatura! Sa aveti saptamani usurele pana la termen!

Eu am fost afara, am venit acum maxim un sfert de ora, am si mers o gramada pe jos, am plecat pe la 12.30 cu 330 pana la Iancului, apoi metrou si la Tineterului am luat-o pe jos pana la Unirea. Si de la Unirea ne-am intors cu 104. Fetelor, e o nebunie afara!!! Nu iesiti decat daca e musai, cu apa dupa voi, cu palarii pe cap si cat mai natural imbracate! Daca nu e musai nu iesiti, ca nu-i a buna. La Budapesta erau pe termometrul din intersecti 41 de grade!!!

21+

Mergi la inceput